Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jyrka
    replied
    Vastus teemale \'Soovitus/ettepanek foorumi osas\'

Algselt postitas EgoTrip

ettepanek:kui kasutaja pole sisse loginud 1aasta jooksul (võib ka vähem olla), siis tema kasutaja kustutatakse.
    ...kui ta pole kunagi ühtegi postitust teinud.

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied

hea, et moded ka siin vahel liiguvad

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied

ettepanek:kui kasutaja pole sisse loginud 1aasta jooksul (võib ka vähem olla), siis tema kasutaja kustutatakse.

Leave a comment:

• Rein
    replied

Algselt postitas mcnamara

Algselt postitas runno
    Tundub, Iiahi olemus on Sulle siiani südamelähedane..
    Parimas tähenduses muidugi..
    Eks ikka jah. Pessimist is my middle name.

Aga ilmselt kellegi ego poputamiseks pole seda tiitlit küll vaja välja anda. Seega mina Reinu või Nathani poolt ei hääletaks.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied

Algselt postitas runno
    Eks ikka jah. Pessimist is my middle name.

Aga ilmselt kellegi ego poputamiseks pole seda tiitlit küll vaja välja anda. Seega mina Reinu või Nathani poolt ei hääletaks.

Leave a comment:

• Rein
    replied

Algselt postitas runno

Reinule-millest selline põhjendamatu optimism, et rahvas just Sinu peaks valima...
    No mul on siin väikene \"fännklubi\" olemas.

Leave a comment:

• runno
    replied

Algselt postitas mcnamara

Algselt postitas fittibaldi
    Nt Kuu Eesel, Lammas või Makaak. Ei, makaak siiski parem mitte, sest mul on pärdikute suhtes tugev respekt. Aga Kuu Eesel koos vastava avatariga oleks ju päris broo. Võtjale võiks üle anda ka mõne vahva rändauhinna, nagu nt korralik purakas jalaga tagumikku (ei propageeri vägivalda, sellel oleks lihtsalt kasvatuslik efekt).

Valimiseks pole vaja muud, kui teha vastav teema koos polliga, nt Aprilli Eesel. Pollid ehk kysitlused on teatavasti väga populaarsed, sinna saab ka lisada piiramatu arvu (see on väga oluline) Eesli kandidaate ehk foorumis silma jäänud hälvikuid.

tehke ära.
    Loomad võiksime rahule jätta. Minu lemmiktegelane lapsepõlves oli näiteks Iiah. Teda ei tohi mingil tingimusel niimoodi mõnitada.
    Sel juhul jäävad alles vaid eluta asjad..(eks kellelgi ole oma lemmik lind, kala, taim.vms)
    Reinule-millest selline põhjendamatu optimism, et rahvas just Sinu peaks valima...

Leave a comment:

• mcnamara
    replied

Algselt postitas fittibaldi
    Nt Kuu Eesel, Lammas või Makaak. Ei, makaak siiski parem mitte, sest mul on pärdikute suhtes tugev respekt. Aga Kuu Eesel koos vastava avatariga oleks ju päris broo. Võtjale võiks üle anda ka mõne vahva rändauhinna, nagu nt korralik purakas jalaga tagumikku (ei propageeri vägivalda, sellel oleks lihtsalt kasvatuslik efekt).

Valimiseks pole vaja muud, kui teha vastav teema koos polliga, nt Aprilli Eesel. Pollid ehk kysitlused on teatavasti väga populaarsed, sinna saab ka lisada piiramatu arvu (see on väga oluline) Eesli kandidaate ehk foorumis silma jäänud hälvikuid.

tehke ära.
    Loomad võiksime rahule jätta. Minu lemmiktegelane lapsepõlves oli näiteks Iiah. Teda ei tohi mingil tingimusel niimoodi mõnitada.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Vastus teemale \'Soovitus/ettepanek fooru

Algselt postitas runno

ei hakanud uut teemat kohe tegema, sest tahaks teada mis ka teised arvavad.

Siin aastakokkuvõtteid tehes on valitud ka nn. \"jobu- ja geeniuspostitajaid\". Kuna üsna palju on viimasel ajal arusaamatuid postitusi ilmnenud, siis võiks teha sellise n.ö. kuu jobu valimise. Kellelgi moderaatoril oleks aga õigus üheks kuuks eelpoolnimetatud isiku kasutajastaatus muuta näiteks veebruaritüdruk, märtsitüdruk etc....Võib-olla selline \"austav tiitel\" paneks inimese pisutki mõtlema enne, kui järjekordne üllitis foorumit kaunistab. ehk siis TSENSUUR. Kui see idee aga väga tobe tundub, siis või ise näiteks aprillitüdruk olla.

Mind pole vaja valida Olen nõus olema vabatahtlikult nn. jobu kas või terve aasta.Minule isiklikult ei lähe korda mida arvavad mingid võõrad inimesed minus.Teine asi oleks kui jobuks tituleerib mind inimene kelle arvamus mulle korda lähebÕnneks (kahjuks) on foorumis selliseid inimesi vähe.

Ma olen selline nagu olen.Vahel veidi ropp ja labane ning kellegi pärast ennast muutma ei hakka.Ja miks ma peaksin ka seda tegema. ?

Edit:muideks foorumi seadete all on koht kus saad teha nii ,et ebatsensuurseid sõnasid ei näe.

Leave a comment:

• fitti
    replied

Aga miks \'tydruk\'? ekspluateerida võiks ka erinevaid loomanimesid, sest loomad ju ei solvu. vist.

tehke ära.

Leave a comment:

• runno
    replied

Noh.. kuu oleks paras. Ja kui uut peale ei tule, võetakse tiitel siiski käest ja vana staatus ja avatar taastuvad. Minu meelest võiks see kalendritüdruku, kuutüdruku idee täitsa käia..
    Muidugi võime sattuta soolise diskrimineerimise libedale teele..

Leave a comment:

• mazz
    replied

Idee on väga huvitav ja kui keegi viitsiks neid valimisi korraldada, siis ma võiksin neid kuutüdrukuid kroonida küll. Hea meelega veel sealjuures.

Aga mõned asjaolud tuleks ehk varem selgeks teha (kui kauaks tiitel jääb, kas lisada ka mõni tore avatar jne).

Leave a comment:

• runno
    replied

ei hakanud uut teemat kohe tegema, sest tahaks teada mis ka teised arvavad.

Siin aastakokkuvõtteid tehes on valitud ka nn. \"jobu- ja geeniuspostitajaid\". Kuna üsna palju on viimasel ajal arusaamatuid postitusi ilmnenud, siis võiks teha sellise n.ö. kuu jobu valimise. Kellelgi moderaatoril oleks aga õigus üheks kuuks eelpoolnimetatud isiku kasutajastaatus muuta näiteks veebruaritüdruk, märtsitüdruk etc....Võib-olla selline \"austav tiitel\" paneks inimese pisutki mõtlema enne, kui järjekordne üllitis foorumit kaunistab. ehk siis TSENSUUR. Kui see idee aga väga tobe tundub, siis või ise näiteks aprillitüdruk olla.

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied

Algselt postitas Jyrka

Algselt postitas EgoTrip

kas siin kellist asja on, et ma saaks näha enda vanasid postitusi?
    Otsing > Otsi kasutajanime?
    ja saigi nii

Leave a comment:

• Jyrka
    replied

Algselt postitas EgoTrip

kas siin kellist asja on, et ma saaks näha enda vanasid postitusi?
    Otsing > Otsi kasutajanime?

Leave a comment:

Working...
X