Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mikusiku
    replied
    Vastus teemale \'Soovitus/ettepanek foorumi osas\'

Algselt postitas Shrek

Minu arust võiks ka selle teema viia alafoorumi \"Muu sport\" alla.
    Minu arust võiks selle teema üldse lukku panna, miks ei võiks WRC-st rääkida Märtini teemas?

Leave a comment:

• Shrek
    replied

Minu arust võiks ka selle teema viia alafoorumi \"Muu sport\" alla.

Leave a comment:

• rohelineKonn
    replied

tegelikult võiks minul olla kõikide postide editeerimise õigus. saaksin inimeste mõtteid selgelt ja korrektselt ümbersõnastada.

Leave a comment:

• Martin
    replied

Tegelikult võiks kustamise õigus olla teema algatajal. See oleks küll bro. Saaks ise tsenseerida neid tupsusid.

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied

või siis mulle.

enivei, tsiteerimisejutu kohta ärge tulge ütlema, et see ei ole võimalik. kindlasti on aga te ei viitsi asjaga tegeleda.

Leave a comment:

• SleepWalking
    replied

... teine võimalus on anda näiteks mulle postituste kustutamise õigus

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied

sellist toredat uuendust oleks vaja, et kui tsiteerid kellegi postitust, kes on juba korra tsiteerinud kedagi, siis sinu postituses on näha ainult sinu poolt tsiteeritav tekst. nii jäävad ära kilomeetripikkused tsitaadid teemal kumb on suurem türapea. vaadake näiteks totside teemat..

Leave a comment:

• Jaan
    replied

Douglas Wellsi raamatus Searching for that Elusive Peace Corps Moment, oli kirjas, et hiidlaste kõnepruugis tähendab \"ootame, vaatame\" - mine ära ja ära enam kunagi tagasi tule, sa oled rumal ning ei tea asjast midagi. Või midagi sellist.

Leave a comment:

• Silver
    replied

Algselt postitas Juveman

Algselt postitas Juveman
    Aga mul täitsa teemakohane küsimus. Et kas rohkem smailisid ei saaks siia ??? Mul varsti kõik juba ära kasutatud ning nii läheb igavaks!!!

Et ignoreeritaksegi lihtsalt jah, lahe...
    Arutame, mõtleme, otsustame.

Leave a comment:

• Juveman
    replied

Algselt postitas Juveman
    Aga mul täitsa teemakohane küsimus. Et kas rohkem smailisid ei saaks siia ??? Mul varsti kõik juba ära kasutatud ning nii läheb igavaks!!!

Et ignoreeritaksegi lihtsalt jah, lahe...

Leave a comment:

• skint
    replied

Algselt postitas Martin

Paljud browserid nt. Firefox, mida mina kasutan, on pop upid automaatselt keelustanud.
    Asoo, ja nagu selgunud on, siis minu Mozilla Firefox keelab küll igasugu muu jama, aga soccerneti foorumis laseb privaatsõnumi pop-upi läbi.

Miski hiilgav idee oli enne veel peas, aga sellise tohutu ideede hulgaga, mis minu pead vaevavad, muutub nende meeles pidamine raskeks... Aga eks teen siis uue posti, kui meenub...

Leave a comment:

• Juveman
    replied

Algselt postitas skint

Milline juhus, et ma jälle peale sind postitan

Leave a comment:

• skint
    replied

Algselt postitas Martin

Paljud browserid nt. Firefox, mida mina kasutan, on pop upid automaatselt keelustanud.

Pluss too postitus on ammu kustutatud (ega ma tobe pole!). See oligi tähelepanu tõmbamiseks, sest Aramis loeb filmiteemat
    Endalgi Firefox ees, aga märku annab see pop-up akna keelamisest ikkagi. Ja siis peaks nagu aru saama küll, millega tegu, kuna soccerneti foorumis just erilisi reklaamhüpikaknaid ei ole enamasti või mis?

Ps. Võin su konfidentsiaalse sisuga tsitaatdi ära kustutada, kui vaja

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Vastus teemale \'Soovitus/ettepanek fooru

Algselt postitas skint

Algselt postitas Martin

Teen jumala geniaalse postituse kohe.

Aramis, sulle on privaatsõnum.

Olen veidi hädas ja huvi on ka päris suur, äkki oskad mingeid huvitavaid ja põnevaid (nii odavamaid kui kallemaid) lahendusi pakkuda ja nende vahet kirjeldada!
    See Martini postitus filmi teema all ajendas mind siia kirjutama... Äkki oleks võimalik teha kuidagi nii, et kõikidel liitujatel oleks seadete alt kohe pm-i korral pop-up aken jah-asendis? Või miks see ei ole üldse kõigil sisse lülitatud vms? Moderaatoritel ju ikka võik olla nt... Suht ebameeldiv on igatahes...

Pluss too postitus on ammu kustutatud (ega ma tobe pole!). See oligi tähelepanu tõmbamiseks, sest Aramis loeb filmiteemat

Leave a comment:

• skint
    replied

Algselt postitas Martin

Teen jumala geniaalse postituse kohe.

Aramis, sulle on privaatsõnum.

Olen veidi hädas ja huvi on ka päris suur, äkki oskad mingeid huvitavaid ja põnevaid (nii odavamaid kui kallemaid) lahendusi pakkuda ja nende vahet kirjeldada!
    See Martini postitus filmi teema all ajendas mind siia kirjutama... Äkki oleks võimalik teha kuidagi nii, et kõikidel liitujatel oleks seadete alt kohe pm-i korral pop-up aken jah-asendis? Või miks see ei ole üldse kõigil sisse lülitatud vms? Moderaatoritel ju ikka võik olla nt... Suht ebameeldiv on igatahes...

Leave a comment:

Working...
X