Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Rohtaed
    replied
    Teeksin ettepaneku teha eraldi alateema "Prantsuse jalgpall", nagu on olemas juba Inglismaa, Itaalia, jne. teemad. Kuigi Prantsuse jalgpalli jälgijaid pole nii palju, kui teiste maade, siis neid ikkagi on ja see muudaks foorumis tegutsemise mugavamaks.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Seda mõtled?

Iga päev õpin midagi uut. Täpselt seda nuppu igatsesingi

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Seda mõtled?

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Kui apis klikida teema taga oleva noole peale, siis ta viib sind automaatselt esimese lugemata postituse juurde. Kas midagi sarnast ei oleks võimalik panna webi versiooni? Sest muidu pead sa klikima teema peal ja siis viimase postituse lingil või suvalise lehe peal ja sama tegema, aga kui oleks üks link kohe alguses oleks lihtsam.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Kui apis klikida teema taga oleva noole peale, siis ta viib sind automaatselt esimese lugemata postituse juurde. Kas midagi sarnast ei oleks võimalik panna webi versiooni? Sest muidu pead sa klikima teema peal ja siis viimase postituse lingil või suvalise lehe peal ja sama tegema, aga kui oleks üks link kohe alguses oleks lihtsam.

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
    Mul ei ole küll ühtki soovitust ega ettepanekut, küll aga on küsimus. Minul näituseks ennustuse alajaotuses postituse muutmise võimalus puudub. Mis värk on?
    Sõltumatu testilabor selgitas välja, et ennustusmängude alamfoorumis saavad postitusi muuta: 1) adminid, 2) supermoded, 3) tavalised moded, kelle esmaseks kasutajagrupiks on märgitud Moderaatorid. Osadel modedel on see nii, osadel mitte.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Algselt postitas LuchoCholo Vaata postitust
    Kas saaks lõpuks teha korda selle, et kui foorumit sirvida mobiilse seadmega, siis teemade viimast lehekülge avades ei viskaks suvalise lehe keskele, vaid avals tõesti soovitud vimase lehekülje?
    ennustusejutu kõrvale kordaks seda ka.

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Teoreetiliselt peaks seal olema võimalik muudatusi teha aint adminidel või vastava alamfoorumi modedel? Muude teemade modedel ei ole nn globaalseid õigusi ette nähtud.

Leave a comment:

• piimamees
    replied
    Ilmselgelt ei tehtud seda lugupeetud kasutajal skint, kui vaevud minu postituses olevat linki klikkima.
    Kasutaja Skint on ju mode ehk neil on lihtinimestest vähe suuremad võimalused...

Leave a comment:

• jyriöö
    replied
    Algselt postitas piimamees Vaata postitust
    Kunagi keegi tore inimene pidas neid ennustusmänge nii tähtsaks, et muutis oma postitusi peale mänge endale sootsas suunas.. Siis muutmise võimalus sealt ka maha keerati
    Ilmselgelt ei tehtud seda lugupeetud kasutajal skint, kui vaevud minu postituses olevat linki klikkima.

Leave a comment:

• piimamees
    replied
    Mul ei ole küll ühtki soovitust ega ettepanekut, küll aga on küsimus. Minul näituseks ennustuse alajaotuses postituse muutmise võimalus puudub. Mis värk on?
    Kunagi keegi tore inimene pidas neid ennustusmänge nii tähtsaks, et muutis oma postitusi peale mänge endale sootsas suunas.. Siis muutmise võimalus sealt ka maha keerati

Leave a comment:

• jyriöö
    replied

Leave a comment:

• LuchoCholo
    replied
    Kas saaks lõpuks teha korda selle, et kui foorumit sirvida mobiilse seadmega, siis teemade viimast lehekülge avades ei viskaks suvalise lehe keskele, vaid avals tõesti soovitud vimase lehekülje?

Leave a comment:

• elx
    replied
    Pigem soovitus portaali osas aga ei hakanud uut teemat tegema. Jutt sisi sellisest artiklist - http://www.soccernet.ee/paide-kottis-parnut-kindlalt. Pealkirjaks "Paide kottis Pärnut kindlalt".
    Ma saan aru, et tegemist on uue peatoimetajaga ja puha aga seda tõsisemalt ma loodan, et nõnda labane keelekasutus pealkirjas ei saa SN-is tavapäraseks. Ja siin kohal ei räägi ma nagu Pärnu toetaja, vaid sama ütleks ma üks kõik mis meekondade vahel mäng oleks olnud.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Up! See on muutunud tüütust häirivaks ning muudab foorumi lugemise ebameeldivalt aeglaseks
    Jah. Ka värskes telefonis.

Leave a comment:

• piimamees
    replied
    Kas ma olen ainus, kellel mobiilis foorumit lugedes sellel topicu järgi oleval ringisnoolele vajutades avab teema kuskilt keskelt, mitte ei lähe viimase postituse juurde (nagu loogiliselt talupoja mõistuse järgi see teha võiks)?
    Up! See on muutunud tüütust häirivaks ning muudab foorumi lugemise ebameeldivalt aeglaseks

Leave a comment:

Working...
X