Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Teeksin ettepaneku teha eraldi alateema "Prantsuse jalgpall", nagu on olemas juba Inglismaa, Itaalia, jne. teemad. Kuigi Prantsuse jalgpalli jälgijaid pole nii palju, kui teiste maade, siis neid ikkagi on ja see muudaks foorumis tegutsemise mugavamaks.
-
Iga päev õpin midagi uut. Täpselt seda nuppu igatsesingiAlgselt postitas Shparkz Vaata postitustSeda mõtled?

Leave a comment:
-
Seda mõtled?

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustKui apis klikida teema taga oleva noole peale, siis ta viib sind automaatselt esimese lugemata postituse juurde. Kas midagi sarnast ei oleks võimalik panna webi versiooni? Sest muidu pead sa klikima teema peal ja siis viimase postituse lingil või suvalise lehe peal ja sama tegema, aga kui oleks üks link kohe alguses oleks lihtsam.
Leave a comment:
-
Kui apis klikida teema taga oleva noole peale, siis ta viib sind automaatselt esimese lugemata postituse juurde. Kas midagi sarnast ei oleks võimalik panna webi versiooni? Sest muidu pead sa klikima teema peal ja siis viimase postituse lingil või suvalise lehe peal ja sama tegema, aga kui oleks üks link kohe alguses oleks lihtsam.
Leave a comment:
-
Sõltumatu testilabor selgitas välja, et ennustusmängude alamfoorumis saavad postitusi muuta: 1) adminid, 2) supermoded, 3) tavalised moded, kelle esmaseks kasutajagrupiks on märgitud Moderaatorid. Osadel modedel on see nii, osadel mitte.Algselt postitas jyriöö Vaata postitustMul ei ole küll ühtki soovitust ega ettepanekut, küll aga on küsimus. Minul näituseks ennustuse alajaotuses postituse muutmise võimalus puudub. Mis värk on?
Leave a comment:
-
ennustusejutu kõrvale kordaks seda ka.Algselt postitas LuchoCholo Vaata postitustKas saaks lõpuks teha korda selle, et kui foorumit sirvida mobiilse seadmega, siis teemade viimast lehekülge avades ei viskaks suvalise lehe keskele, vaid avals tõesti soovitud vimase lehekülje?
Leave a comment:
-
Teoreetiliselt peaks seal olema võimalik muudatusi teha aint adminidel või vastava alamfoorumi modedel? Muude teemade modedel ei ole nn globaalseid õigusi ette nähtud.
Leave a comment:
-
Kasutaja Skint on ju mode ehk neil on lihtinimestest vähe suuremad võimalused...Algselt postitas jyriöö Vaata postitustIlmselgelt ei tehtud seda lugupeetud kasutajal skint, kui vaevud minu postituses olevat linki klikkima.
Leave a comment:
-
Ilmselgelt ei tehtud seda lugupeetud kasutajal skint, kui vaevud minu postituses olevat linki klikkima.Algselt postitas piimamees Vaata postitustKunagi keegi tore inimene pidas neid ennustusmänge nii tähtsaks, et muutis oma postitusi peale mänge endale sootsas suunas.. Siis muutmise võimalus sealt ka maha keerati
Leave a comment:
-
Kunagi keegi tore inimene pidas neid ennustusmänge nii tähtsaks, et muutis oma postitusi peale mänge endale sootsas suunas.. Siis muutmise võimalus sealt ka maha keeratiAlgselt postitas jyriöö Vaata postitustMul ei ole küll ühtki soovitust ega ettepanekut, küll aga on küsimus. Minul näituseks ennustuse alajaotuses postituse muutmise võimalus puudub. Mis värk on?
Leave a comment:
-
Mul ei ole küll ühtki soovitust ega ettepanekut, küll aga on küsimus. Minul näituseks ennustuse alajaotuses postituse muutmise võimalus puudub. Mis värk on?
Leave a comment:
-
Kas saaks lõpuks teha korda selle, et kui foorumit sirvida mobiilse seadmega, siis teemade viimast lehekülge avades ei viskaks suvalise lehe keskele, vaid avals tõesti soovitud vimase lehekülje?
Leave a comment:
-
Pigem soovitus portaali osas aga ei hakanud uut teemat tegema. Jutt sisi sellisest artiklist - http://www.soccernet.ee/paide-kottis-parnut-kindlalt. Pealkirjaks "Paide kottis Pärnut kindlalt".
Ma saan aru, et tegemist on uue peatoimetajaga ja puha aga seda tõsisemalt ma loodan, et nõnda labane keelekasutus pealkirjas ei saa SN-is tavapäraseks. Ja siin kohal ei räägi ma nagu Pärnu toetaja, vaid sama ütleks ma üks kõik mis meekondade vahel mäng oleks olnud.
Leave a comment:
-
Jah. Ka värskes telefonis.Algselt postitas piimamees Vaata postitustUp! See on muutunud tüütust häirivaks ning muudab foorumi lugemise ebameeldivalt aeglaseks
Leave a comment:
-
Up! See on muutunud tüütust häirivaks ning muudab foorumi lugemise ebameeldivalt aeglaseksAlgselt postitas piimamees Vaata postitustKas ma olen ainus, kellel mobiilis foorumit lugedes sellel topicu järgi oleval ringisnoolele vajutades avab teema kuskilt keskelt, mitte ei lähe viimase postituse juurde (nagu loogiliselt talupoja mõistuse järgi see teha võiks)?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: