Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• bubbles
    replied
    Keegi tähtsam nina siin foorumis peab ütlema kui palju kuus reklaami eest sisse tuleb raha soccernetile. Siis näeb, kas suudate konkureerida reklaamimaastikuga ja seda üle maksta

Leave a comment:

• decrakas
    replied
    Praegu surfan IE kaudu ja saan vägivallata joomist vms iga lehe vahetusega.

"Naist ei peksa aga kui naaber vastu tuleb välja minnes, saab laksu ära"

Tõsiselt, foorumi rahvas pole nii vaene ja rahvast teil on kes ruunab foorumit... looge valikuid, reklaam või no reklaam ja kuumaks

Oleks meeldiv saada mõne soccerneti tegelase käest mingi vastus siia
    Last edited by decrakas; 04.04.15, 01:02. Põhjus: banaani kohuke

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Algselt postitas decrakas Vaata postitust
    see tüdrukuga reklaam et joomine toob vägivalda.. tra ma olen praegu kaine aga see POP UP iga teine kord.. ausalt, vägivald sünnib siit!

Ehk olen ehk mitte, saaks teha mingi võimaluse, maksad ala 3 eur kuus ja reklaami ei ole.. mobiilis on võimatu seda foorumit tsekkida (ehk minu viga) ja praegu see nooruk neiu, reklaami mõte hea... teostus spammi näol, olge inimesed

3 EUR reklaaami vaba soccernet!

Olen samuti mõelnud, et poleks kahju paar euri Soccernetile kuus maksta, kui selle eest saaks reklaamivaba foorumit ja portaali nautida. Kas siin mitte keegi soccerneti tegijatest ka säärast ideed kunagi välja ei pakkunud?

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
    aga vähemalt pole karsklust propageerivat reklaami.
    Nagu öeldud - brauser ja mobiili skin kaotab samuti reklaami.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Kegeusklikud ja joodikud olete, et reklaamid koguaeg ees passivad?
    Mul ei ole adblocki jne, kuid reklaame tuleb üsna harva. Ja kui tuleb siis väike bänner paremale. Seda alkoreklaami olen siin foorumis ühe korra näinud.

Leave a comment:

• decrakas
    replied
    mobiilist kolides tavalise arvuti taha, IE miski ja iga lehe vahetusega on see reklaam ees... tõsiselt.. tehke korda

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Täiesti mõttetu äpp, lihtsalt üks lisavidin telefonis juures. Funktsionaalsuselt täpselt sama mis veebilehitsejas foorumit lehitseda.
    aga vähemalt pole karsklust propageerivat reklaami.

Leave a comment:

• Ericc
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Täiesti mõttetu äpp, lihtsalt üks lisavidin telefonis juures. Funktsionaalsuselt täpselt sama mis veebilehitsejas foorumit lehitseda.
    Pluss üks

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
    äkki installiks hoopis foorumi äpi?

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied
    äkki installiks hoopis foorumi äpi?

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Kui ei tea kuidas panna siis: Seaded ja tegevused - Üldised seaded - kerid alla ja Foorumi stiil
    siis vali endale mingi mobla variant. Reklaame 0 ja 10x mugavam kasutada.

Kiitus soccernetile nende mobiili skinnide eest, väga ilusad, lihtsad ning mugavad!

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas decrakas Vaata postitust
    see tüdrukuga reklaam et joomine toob vägivalda.. tra ma olen praegu kaine aga see POP UP iga teine kord.. ausalt, vägivald sünnib siit!

Ehk olen ehk mitte, saaks teha mingi võimaluse, maksad ala 3 eur kuus ja reklaami ei ole.. mobiilis on võimatu seda foorumit tsekkida (ehk minu viga) ja praegu see nooruk neiu, reklaami mõte hea... teostus spammi näol, olge inimesed

Mobiilis keera foorumile mobiili skinn ja pole ühtegi reklaami.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Mul pole ühtegi reklaami appis. Ei ole ka siis, kui muudad brauseris mobiilivaateks. Lihtsalt mainin.

Leave a comment:

• decrakas
    replied

Last edited by decrakas; 01.04.15, 05:11. Põhjus: banaani kohuke

Leave a comment:

• Ericc
    replied
    Telefoniga foorumis olles tuleb ette mingi suur joomise reklaam, mis mitte kuidagi ei taha eest ära minna.

Leave a comment:

Working...
X