Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Keegi tähtsam nina siin foorumis peab ütlema kui palju kuus reklaami eest sisse tuleb raha soccernetile. Siis näeb, kas suudate konkureerida reklaamimaastikuga ja seda üle maksta
-
Praegu surfan IE kaudu ja saan vägivallata joomist vms iga lehe vahetusega.
"Naist ei peksa aga kui naaber vastu tuleb välja minnes, saab laksu ära"
Tõsiselt, foorumi rahvas pole nii vaene ja rahvast teil on kes ruunab foorumit... looge valikuid, reklaam või no reklaam ja kuumaks
Oleks meeldiv saada mõne soccerneti tegelase käest mingi vastus siia
Leave a comment:
-
Algselt postitas decrakas Vaata postitustsee tüdrukuga reklaam et joomine toob vägivalda.. tra ma olen praegu kaine aga see POP UP iga teine kord.. ausalt, vägivald sünnib siit!
Ehk olen ehk mitte, saaks teha mingi võimaluse, maksad ala 3 eur kuus ja reklaami ei ole.. mobiilis on võimatu seda foorumit tsekkida (ehk minu viga) ja praegu see nooruk neiu, reklaami mõte hea... teostus spammi näol, olge inimesed
3 EUR reklaaami vaba soccernet!
Olen samuti mõelnud, et poleks kahju paar euri Soccernetile kuus maksta, kui selle eest saaks reklaamivaba foorumit ja portaali nautida. Kas siin mitte keegi soccerneti tegijatest ka säärast ideed kunagi välja ei pakkunud?
Leave a comment:
-
Nagu öeldud - brauser ja mobiili skin kaotab samuti reklaami.Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustaga vähemalt pole karsklust propageerivat reklaami.
Leave a comment:
-
Kegeusklikud ja joodikud olete, et reklaamid koguaeg ees passivad?
Mul ei ole adblocki jne, kuid reklaame tuleb üsna harva. Ja kui tuleb siis väike bänner paremale. Seda alkoreklaami olen siin foorumis ühe korra näinud.
Leave a comment:
-
mobiilist kolides tavalise arvuti taha, IE miski ja iga lehe vahetusega on see reklaam ees... tõsiselt.. tehke korda
Leave a comment:
-
aga vähemalt pole karsklust propageerivat reklaami.Algselt postitas elx Vaata postitustTäiesti mõttetu äpp, lihtsalt üks lisavidin telefonis juures. Funktsionaalsuselt täpselt sama mis veebilehitsejas foorumit lehitseda.
Leave a comment:
-
Pluss üksAlgselt postitas elx Vaata postitustTäiesti mõttetu äpp, lihtsalt üks lisavidin telefonis juures. Funktsionaalsuselt täpselt sama mis veebilehitsejas foorumit lehitseda.
Leave a comment:
-
Täiesti mõttetu äpp, lihtsalt üks lisavidin telefonis juures. Funktsionaalsuselt täpselt sama mis veebilehitsejas foorumit lehitseda.Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustäkki installiks hoopis foorumi äpi?
Leave a comment:
-
Kui ei tea kuidas panna siis: Seaded ja tegevused - Üldised seaded - kerid alla ja Foorumi stiil
siis vali endale mingi mobla variant. Reklaame 0 ja 10x mugavam kasutada.
Kiitus soccernetile nende mobiili skinnide eest, väga ilusad, lihtsad ning mugavad!
Leave a comment:
-
Mobiilis keera foorumile mobiili skinn ja pole ühtegi reklaami.Algselt postitas decrakas Vaata postitustsee tüdrukuga reklaam et joomine toob vägivalda.. tra ma olen praegu kaine aga see POP UP iga teine kord.. ausalt, vägivald sünnib siit!
Ehk olen ehk mitte, saaks teha mingi võimaluse, maksad ala 3 eur kuus ja reklaami ei ole.. mobiilis on võimatu seda foorumit tsekkida (ehk minu viga) ja praegu see nooruk neiu, reklaami mõte hea... teostus spammi näol, olge inimesed
Leave a comment:
-
Mul pole ühtegi reklaami appis. Ei ole ka siis, kui muudad brauseris mobiilivaateks. Lihtsalt mainin.
Leave a comment:
-
see tüdrukuga reklaam et joomine toob vägivalda.. tra ma olen praegu kaine aga see POP UP iga teine kord.. ausalt, vägivald sünnib siit!
Leave a comment:
-
Telefoniga foorumis olles tuleb ette mingi suur joomise reklaam, mis mitte kuidagi ei taha eest ära minna.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: