Algselt postitas wiiner
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Tundus küll, et polnud, hea et tagasi keerasiteAlgselt postitas wiiner Vaata postitustEi ole kindel, kas seda üldse ette võtame edaspidi, sest ühtegi positiivset külge sellel uuendusel ei olnud.
Leave a comment:
-
Keerasin muudatuse taas tagasi. Ei ole kindel, kas seda üldse ette võtame edaspidi, sest ühtegi positiivset külge sellel uuendusel ei olnud.
Vabandan väga selle ebamugavuse pärast. Asja teeb hullemaks see, et kõik täna tehtud postitused läksid kaotsi
Leave a comment:
-
Nüüd ootate jälle uut serverit või lihtsalt sobilikku aega?Algselt postitas wiiner Vaata postitustJälle ikaldus :S
Leave a comment:
-
Kunagi toimis see, et kui vajutad soccerneti logo teema ees, siis muutub teema loetuks. Kas ma olen ainukene, kel see ei funka või on see võimalus maha võetud?
E: Kodanik xrip vastas, kuid see kommentaar kadus kuskile
Aga jah, loetuks saab muuta vist ainult alafoorumit, mitte konkreetset teemat. Meistriliiga foorumis häirib lihtsalt üks teema, mida ei taha lugeda kunagi.
Leave a comment:
-
Kas see Foorumi versiooniuuendusega jamamine on kuidagi Soccerneti enda lehte ka ruineerinud? Kalendril vastava päeva uudiseid vaadata ei saa, näiteks eilse ehk 2. detsembri omad puuduvad üldse ja teised on ka puudulikud.
Leave a comment:
-
Jälle ikaldus :SAlgselt postitas wiiner Vaata postitustProovime täna öösel uuesti versiooniuuendust. 23 paiku läheb foorum lukku.
Leave a comment:
-
Proovime täna öösel uuesti versiooniuuendust. 23 paiku läheb foorum lukku.Algselt postitas tudeng Vaata postitustMillal võiks lootust olla?
Leave a comment:
-
Vahelduvad 2 reklaamivõrgustikku ja on kokkulepe ja tehniline lahendus, et koos neid ei kuvata. They fucked up. Tõrelesin. Lubati, et enam ei juhtu.
Leave a comment:
-
Millal võiks lootust olla?Algselt postitas wiiner Vaata postitustJah, otsin uut sobivat aega, et see töö ette võtta.
Leave a comment:
-
Just selle pärast mul need reklaamid alles ongi, et tean kuidas neist lahti saada aga seni on nad veel alles.
Leave a comment:
-
Kes tahab neist reklaamidest lahti saada, see ka leiab võimaluse. Ise seda võimalust siin propageerima ei hakka, sest Soccernetil on raha ka vaja teenida.
Leave a comment:
-
Jah kui foorumikasutaja allkirja suurus on rangelt tähemärkidega piiratud, võiks seda olla ka reklaambännerite suurus ja rohkus. Väikese delikaatse reklaami vastu pole mul midagi, aga need foorumi omad hakkavad juba kasutamist häirima. Mitu korda olen mingit teemat klõpsates avanud tahtmatult hoopis reklaamija lehekülje, sest viimane lihtsalt trügib vahele.Algselt postitas elx Vaata postitustMa saan ju suurepäraselt aru, et raha on vaja teenida aga no selline asi.. tõsiselt?
Leave a comment:
-
Ma saan ju suurepäraselt aru, et raha on vaja teenida aga no selline asi.. tõsiselt?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: