Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Meintz
    replied
    Algselt postitas wiiner Vaata postitust
    Keerasin muudatuse taas tagasi. Ei ole kindel, kas seda üldse ette võtame edaspidi, sest ühtegi positiivset külge sellel uuendusel ei olnud.

Vabandan väga selle ebamugavuse pärast. Asja teeb hullemaks see, et kõik täna tehtud postitused läksid kaotsi
    Aitäh tagasikeeramise pärast. Terve tänane päev oli puhas piin

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Ei ole kindel, kas seda üldse ette võtame edaspidi, sest ühtegi positiivset külge sellel uuendusel ei olnud.
    Tundus küll, et polnud, hea et tagasi keerasite

Leave a comment:

• wiiner
    replied
    Keerasin muudatuse taas tagasi. Ei ole kindel, kas seda üldse ette võtame edaspidi, sest ühtegi positiivset külge sellel uuendusel ei olnud.

Vabandan väga selle ebamugavuse pärast. Asja teeb hullemaks see, et kõik täna tehtud postitused läksid kaotsi

Leave a comment:

• tudeng
    replied
    Jälle ikaldus :S
    Nüüd ootate jälle uut serverit või lihtsalt sobilikku aega?

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Kunagi toimis see, et kui vajutad soccerneti logo teema ees, siis muutub teema loetuks. Kas ma olen ainukene, kel see ei funka või on see võimalus maha võetud?

E: Kodanik xrip vastas, kuid see kommentaar kadus kuskile

Aga jah, loetuks saab muuta vist ainult alafoorumit, mitte konkreetset teemat. Meistriliiga foorumis häirib lihtsalt üks teema, mida ei taha lugeda kunagi.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Kas see Foorumi versiooniuuendusega jamamine on kuidagi Soccerneti enda lehte ka ruineerinud? Kalendril vastava päeva uudiseid vaadata ei saa, näiteks eilse ehk 2. detsembri omad puuduvad üldse ja teised on ka puudulikud.

Leave a comment:

• wiiner
    replied
    Proovime täna öösel uuesti versiooniuuendust. 23 paiku läheb foorum lukku.
    Jälle ikaldus :S

Leave a comment:

• wiiner
    replied
    Algselt postitas tudeng Vaata postitust
    Millal võiks lootust olla?
    Proovime täna öösel uuesti versiooniuuendust. 23 paiku läheb foorum lukku.

Leave a comment:

• wiiner
    replied
    Vahelduvad 2 reklaamivõrgustikku ja on kokkulepe ja tehniline lahendus, et koos neid ei kuvata. They fucked up. Tõrelesin. Lubati, et enam ei juhtu.

Leave a comment:

• tudeng
    replied
    Jah, otsin uut sobivat aega, et see töö ette võtta.
    Millal võiks lootust olla?

Leave a comment:

• elx
    replied
    Just selle pärast mul need reklaamid alles ongi, et tean kuidas neist lahti saada aga seni on nad veel alles.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kes tahab neist reklaamidest lahti saada, see ka leiab võimaluse. Ise seda võimalust siin propageerima ei hakka, sest Soccernetil on raha ka vaja teenida.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Ma saan ju suurepäraselt aru, et raha on vaja teenida aga no selline asi.. tõsiselt?
    Jah kui foorumikasutaja allkirja suurus on rangelt tähemärkidega piiratud, võiks seda olla ka reklaambännerite suurus ja rohkus. Väikese delikaatse reklaami vastu pole mul midagi, aga need foorumi omad hakkavad juba kasutamist häirima. Mitu korda olen mingit teemat klõpsates avanud tahtmatult hoopis reklaamija lehekülje, sest viimane lihtsalt trügib vahele.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Ma saan ju suurepäraselt aru, et raha on vaja teenida aga no selline asi.. tõsiselt?

Leave a comment:

• wiiner
    replied
    Jah, otsin uut sobivat aega, et see töö ette võtta.

Leave a comment:

Working...
X