Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Loodan, et seda uuendust ei tule. Väga halb nägi välja.
woord. välimuse poolest siis. eeldatavasti muu point on ikka bättre. ja sittuge pihku asjamehed, kui te like buttoni teete enne, kui soundcloudi embeddida (sry. kasutan võõraid sõnu) saab.*
*ilma solvamata eks, lihtsalt imo prioriteedid, like button foorumis on gei as fuck. ja selle jaoks on meil juba tofoa ja mmmmm007 olemas
See hommikune oli suht rõlge ja samad probleemid nagu Stokil. Panin suht kiiresti kinni ja mõtlesin, et eks õhtul vaatab. Äkki see oligi mobiiliversioon? :P
aga selle funktsionaalsus oli oluliselt nigelam kui vana oma.
kahtlen väga sügavalt. Niisama lampi ei kaotada tarkvara uuendamisel vana funktsionaalsust. Sa ei leidnud nuppe üles või ei olnud kõike veel seadistatud lihtsalt.
Uus foorum nõudis serverilt liiga palju. Seetõttu sai vana foorum taastatud eilse südaöö seisuga (st vabandust, aga tänahommikused postid läksid kaduma). Soetame võimsama serveri ja siis teeme versiooniuuenduse uuesti.
Hea, et seda mainisid. Tegin ennustuse uuega ära, aga see oli nüüd kaotsi läinud ning oli tarvis uuesti teha.
Üldiselt mulle ka ei meeldinud see uus foorum. Ma muidu olen uue suhtis igati vastuvõtlik, aga see tundus natukene (harjumatu) jama.
Ei meeldinud mulle ka see uus foorum kohe mitte üks raas. Võib-olla oleks vajanud harjumist, aga selle funktsionaalsus oli oluliselt nigelam kui vana oma.
Mulle jäid neist enamik silma küll, ehk tõesti mitte sel kujul nagu sa harjunud oled, sest ma ei kasuta neid eriti, kuid olemas tundusid küll olevat. Esimese lugemata posti juurde liikumine toimis kindlasti kenasti nagu vanasti (praegu).
See nupp oli olemas aga ei toiminud korrektselt. Ta läks täiesti suvelise (juba loetud) postituse juurde.
Üldiselt mulle ka ei meeldinud see uus foorum. Ma muidu olen uue suhtis igati vastuvõtlik, aga see tundus natukene (harjumatu) jama.
Leave a comment: