Algselt postitas urmar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Õnneks jah tagasi, loodetavasti enam ära ei lähe. Puhh. Ma ei suutnud seal uues leida seda kohta, kust sisse logida saab,
-
Mul õnnestus seda uut versiooni näha, oli ta siis poolik või valmis. Nüüd avastan rõõmsalt, et vana on tagasi.
Leave a comment:
-
Mulle jäid neist enamik silma küll, ehk tõesti mitte sel kujul nagu sa harjunud oled, sest ma ei kasuta neid eriti, kuid olemas tundusid küll olevat. Esimese lugemata posti juurde liikumine toimis kindlasti kenasti nagu vanasti (praegu).Algselt postitas Stoknäiteks esimese lugemata postituse juurde liikumine, foorumi või teema loetuks märkimine, tellitud ja lugemata teemade nimekiri jne.
Leave a comment:
-
Uus foorum nõudis serverilt liiga palju. Seetõttu sai vana foorum taastatud eilse südaöö seisuga (st vabandust, aga tänahommikused postid läksid kaduma). Soetame võimsama serveri ja siis teeme versiooniuuenduse uuesti.
Leave a comment:
-
Jah. Võimalik, et veel mitte kohe homme, kuna selle konfimine võib natuke aega võtta. Aga lähiajal kindlasti. Nii kiiresti, kui võimalik.Algselt postitas Ericc Vaata postitustJa kui uuendus läbi läheb, siis saab foorumi ka androidile?
Leave a comment:
-
Ja kui uuendus läbi läheb, siis saab foorumi ka androidile?Algselt postitas wiiner Vaata postitustTäna öösel uus katse. Südaööst paneme foorumi lukku.
Leave a comment:
-
Vara rõõmustasid - tekkisid mõned tehnilised probleemid, mis takistavad uuenduse tegemist. Proovin uuesti homme-ülehomme.
Leave a comment:
-
Algselt postitas wiiner Vaata postitustTäna alates südaööst on foorum kättesaamatu. Proovime, kas õnnestub foorumi tarkvara uuendus ära teha.
Leave a comment:
-
Täna alates südaööst on foorum kättesaamatu. Proovime, kas õnnestub foorumi tarkvara uuendus ära teha.
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: