Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
-
-
Võid ju ise sellise teema teha ja vajadusel muudetakse stickiks?Algselt postitas Ericc Vaata postitustMinu mõte oli see, et sinna teemasse panna kõik kasutajad, kes ei täida oma kohustusi asjade ostmises/tellimistes ja ka kihlvedudes. Siis saab ennetada ülelaskmisi.
Leave a comment:
-
Minu mõte oli see, et sinna teemasse panna kõik kasutajad, kes ei täida oma kohustusi asjade ostmises/tellimistes ja ka kihlvedudes. Siis saab ennetada ülelaskmisi.
Leave a comment:
-
1+1=2Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMa saan aru, et Ericcu ettepaneku mõte oli sinna pista igasugu spekulandid ja muud sellised vargad, mitte lihtsalt inglaste fännidest päevavargad.
Leave a comment:
-
Ma saan aru, et Ericcu ettepaneku mõte oli sinna pista igasugu spekulandid ja muud sellised vargad, mitte lihtsalt inglaste fännidest päevavargad.
Leave a comment:
-
icicicicic, yah. võix selle teema era kaaperdada, icicic gogogo ericcAlgselt postitas cannuman Vaata postitusthäbipost on täitssa olemas (läbus või offtopicus). Inglasi täis.
Leave a comment:
-
Häbiposti loomine. Sinna saaks panna kõikide kasutajate nimed, kes tegelevad petmisega ja muude selliste asjadega.
Leave a comment:
-
Mulle meeldib tapatalk vägaAlgselt postitas mcnamara Vaata postitustNimi on nii õudne, et lingile klõpsata ma ei julge.
Soovitan koigil tapatalguga liituda
Leave a comment:
-
Nimi on nii õudne, et lingile klõpsata ma ei julge.Algselt postitas Nohik Vaata postitusthttps://tapatalk.com/activate_tapatalk.php
Kas sellise asjaga voiks liituda soccernet? Töötab megahästi telefonide peal
Leave a comment:
-
Kas sellise asjaga voiks liituda soccernet? Töötab megahästi telefonide peal
Leave a comment:
-
Kas sellist võimalust ei ole veel, et a la kannad mingi summa või saadad mingid SMS-id ja ei näe reklaame enam?
Kui plaanite sellist asja teha või see on juba olemas andke kohe teada
Leave a comment:
-
Tõstan teemat.Algselt postitas vincent Vaata postitustLükkan omakorda seda Vine'i embeddimise asja ettepoole jälle. Sama mis zelee viimase lausega.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: