Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Minu mõte oli see, et sinna teemasse panna kõik kasutajad, kes ei täida oma kohustusi asjade ostmises/tellimistes ja ka kihlvedudes. Siis saab ennetada ülelaskmisi.Leave a comment:
-
-
Ma saan aru, et Ericcu ettepaneku mõte oli sinna pista igasugu spekulandid ja muud sellised vargad, mitte lihtsalt inglaste fännidest päevavargad.Leave a comment:
-
-
Häbiposti loomine. Sinna saaks panna kõikide kasutajate nimed, kes tegelevad petmisega ja muude selliste asjadega.Leave a comment:
-
-
Nimi on nii õudne, et lingile klõpsata ma ei julge.https://tapatalk.com/activate_tapatalk.php
Kas sellise asjaga voiks liituda soccernet? Töötab megahästi telefonide pealLeave a comment:
-
Kas sellise asjaga voiks liituda soccernet? Töötab megahästi telefonide pealLeave a comment:
-
Kas sellist võimalust ei ole veel, et a la kannad mingi summa või saadad mingid SMS-id ja ei näe reklaame enam?
Kui plaanite sellist asja teha või see on juba olemas andke kohe teada
Leave a comment:
-
-
Ma ei usu, et keegi keelab off-topicus uusi mõistlikke teemasid teha, mis avardaksid foorumikasutaja intellektuaalset mõttemaailma. Aga läbu jaoks ju läbu ongi.Leave a comment:
-
Guest repliedDaywalker, ei arva ma midagi. Lihtsalt oma lehe promomiseks on teisi vahendeid, miskipärast ei näe ma soccerneti ega teise meedia tasuta reklaame kusagil - kui inimene tahab reklaami ja läbi selle tõsta lugejaskonna arvu siis ole valmis oma projektidesse natukene investeerima....
Mingit kadedust ka pole..... Lihtsalt minu soov oleks selline, et reeglid oleksid kõigi jaoks samad. Oletame et mingi meedia on reklaamivaba ja tahab tähelepanu oma tõesti huvitavale materjalile tõmmata - pole probleemi - loen isklikult ja avaldan autorile kiitust, mitte nii et tuleb kusagilt selline point et sponsored link jne jne jne..... Kui teed tasuta siis tee tasuta, kui tahad mingit pappi teenida siis ole valmis reklaami eest maksma....
Aga muidu see on kõigest mu subjektiivne seisukoht, rohkem ma sel teemal sõna ei võtaLeave a comment:
-
Wironia, mis sa arvad, et Rumori teenib su näruse kliki pealt mingit rämedat pappi, et sul nii kahju on, et keegi viitsib vaeva näha ja ise toota uut ja muidu mitte ilmuvat ajakirjanduslikku materjali?
Ja õhtulehe koha pealt võiks ideaalmaailmas asjad ehk minna nii, et kui mingi suurem pomo vaatab, et vutikirjutised toovad normaalselt klikke, siis äkki saadab ta tihedamini oma sporditoimkonna töötajaid pikemaid lugusid tegema. win-win jalkasõbrale või ei ole?
Eks ta selline eestlasele omane kadeduse asi vist ole. Mulle endale näiteks ei meeldi rallimees Kruuda. Ega midagi temast ei tea jne aga lihtsalt kusagil kuklas ajab närvi, et mingi rikkuri poisike saab ringi pasandada oma issi ostetud ägeda ralliautoga ja kui sassi sõidab, tellitakse kohe uus asemele.
Kui teemast rääkida, siis miks offtopic nii surnud kohaks on muutunud? Keegi uusi teemasid vist avada ei julge peale läbu osakonna avamist. Julgeks öelda, et selle eraldamisega pigem lasti foorumile kuul jalga.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: