Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Kas ma olen ainus, kellel tsiteerimine praegu ei tööta?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
oot-oot, kas sa tahad öelda, et seda linki kasutades on võimalik nii teha, et neid ennustuse teemasid ei näeks? share the knowledge
Kommentaar
-
alustad http://foorum.soccernet.ee/forum.php ja topeltklikid mittehuvitavad alamfoorumid loetuks ja siis vajutad "uued postitused".oot-oot, kas sa tahad öelda, et seda linki kasutades on võimalik nii teha, et neid ennustuse teemasid ei näeks? share the knowledge
http://foorum.soccernet.ee/search.ph...e=vBForum_Post
-e-
kas on lootust, et "läbu" ristimisest tänaseni tehtud postid ka hakkavad kunagi otsingus kajastuma?
Kommentaar
-
Olen seda rumalate küsimuste teemas küsinud, kuid esitan nüüd siin. Soccernetis on Ristnurk, kus on ägedad ennustusvõistlused. Ägedad on nad oma lihtsuse ja innovaatilisuse poolest.
Samas on foorumis terve rida enustusvõistlusi, mida veavad tublid kaasfoorumlased (au ja kiitus kõigile neile!). Aga kas lihtsam ei oleks need kõik ennustusvõistlused üle viia sinnasamasse ristnurka? Ainuke probleem, mida mina näen on ehk see, et läheb liiga kirjuks, samas minu meelest oleks nagu mõistlikum lahendus või peksan segast?
Järgmise hooaja pilootprojektina võiks ju mingi liiga ära proovida?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Ei lihtsalt peasi, et hea kraam mingi kehva vahele ära ei kaoks. Samas seda ohtu vist ei ole, kuna siin nii palju ei postitata.
Kommentaar