Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Olen seda rumalate küsimuste teemas küsinud, kuid esitan nüüd siin. Soccernetis on Ristnurk, kus on ägedad ennustusvõistlused. Ägedad on nad oma lihtsuse ja innovaatilisuse poolest.

Samas on foorumis terve rida enustusvõistlusi, mida veavad tublid kaasfoorumlased (au ja kiitus kõigile neile!). Aga kas lihtsam ei oleks need kõik ennustusvõistlused üle viia sinnasamasse ristnurka? Ainuke probleem, mida mina näen on ehk see, et läheb liiga kirjuks, samas minu meelest oleks nagu mõistlikum lahendus või peksan segast?
    Foorum on foorum, portaal on portaal. Usun, et väga suur osa (aktiivsetest) foorumlastest ei käi portaalis ja vastupidi ning nii võikski jääda.

Kommentaar

Foorumisse facebooki poste/videosid on võimalik lisada kuidagi?

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
        Foorum on foorum, portaal on portaal. Usun, et väga suur osa (aktiivsetest) foorumlastest ei käi portaalis ja vastupidi ning nii võikski jääda.
        Aga kas soccerneti enda huvi ei oleks needsamad kasutajad ka natuke portaali meelitada?

Mul on kahju kasutajast midfielder, kes teeb meeletu töö ära ja reaalselt osaleb 5 aktiivset kasutajat Eredivisie ennustuses. Jah, ta teeb seda armastusest Hollandi jalgpalli vastu, aga miks ei võiks proovida korra teha seda ennustust ristnurgas ja vaadata, kuidas läheb?

Selles suhtes, kui see on tehniliselt raske või inimesed hindavad siin traditsioone, siis ma peale ei suru. Aga jubeloogiline nagu tundub.
        Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

pigem 5 foorumlast, keda postituste põhjal või muidu elus enamvähem tead, kui 50 lambijorssi.

Kommentaar

Hea tahtmise korral on võimalik ennustusvõistlus ka foorumile külge pookida nii, et arvuti liidab ise punkte jne.
            Üks näide:
            Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
              Olen seda rumalate küsimuste teemas küsinud, kuid esitan nüüd siin. Soccernetis on Ristnurk, kus on ägedad ennustusvõistlused. Ägedad on nad oma lihtsuse ja innovaatilisuse poolest.

Samas on foorumis terve rida enustusvõistlusi, mida veavad tublid kaasfoorumlased (au ja kiitus kõigile neile!). Aga kas lihtsam ei oleks need kõik ennustusvõistlused üle viia sinnasamasse ristnurka? Ainuke probleem, mida mina näen on ehk see, et läheb liiga kirjuks, samas minu meelest oleks nagu mõistlikum lahendus või peksan segast?

Järgmise hooaja pilootprojektina võiks ju mingi liiga ära proovida?
              Ma isiklikult toetan ideed, aga lõpuks jääb ikka toimetuse otsustada, kas see on vaeva väärt. Keegi peab ju mängude ja tulemuste sisestamise ja kontrollimise, tehniliste ettevalmistuste ja auhinnasponsorite otsimisega tegelema.

PS. EM-i ennustusmäng tuleb peagi.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust

PS. EM-i ennustusmäng tuleb peagi.
                Kui kaugel asi on?

Kommentaar

Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
                  Kui kaugel asi on?
                  Ma nüüd ei teagi kas see on juba avalik või mitte aga em2016 soccernet.ee ette toksides sattusin siia:

Eeldan, et võiks nagu ikka juba avalik olla? Samas soccerneti avalehel mingit viidet pole.
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

Kannatust. Täna õhtul teeme avalikuks

Kommentaar

ei saa seal sõbraliigat teha millegipärast

Liiga lisamine ebaõnnestus. Palun veendu, et liiga nimi on vähemalt 5 tähemärgi pikkune.

edit: nüüd sain. enne ei saand sest olen loll.
                      Algselt postitas JT8055
                      Olge aktiivsemad!

Kommentaar

mis pask see on? teema on täiesti tühi, kas see tüüp ei oska spämmida vä?

Kommentaar

instagram button
                          +
                          New age emojid.
                          +
                          vist peaks snapi + periscope + muu innovatsiooni peale ka mõtlema. (ise neid veel ei kasuta ja oska kommenteerida)
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

+ twitteri nupp.

Kommentaar

wiiner?
                              mazz?
                              keegi kommenteerib ka seda värki?
                              Ei?

Kommentaar

Ehk võiks instrumentaalmuusika teema off-topicusse tõsta, liiga hea teema, et läbus olla.
                                Elu on lühike, pidu on pikk.

Kommentaar

Working...
                                X