Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    See nelja smaili-pildi-tsitaadi reegel on kiirema interneti saabudes totaalselt aegunud. Muutmisele!
    duubel.
    --------------
    Ja no kaua seda "Käi perse nuppu" ootame?

Sellega seoses paar ettepanekut:

1. Päevas võiks olla piirang, et kasutaja saab 1-2 korda persesaatmist harrastada, mitte rohkem. Muidu kisub asi selliseks, nagu kõik juba ette kujutavad.
    2. Raha eest võiks saada tellida lisavõimalust perse saata. Et noh kui oled ikka rahaboss, siis on rohkem õigust teisi perse saata, nagu elus ikka. Ehk teenib vaene soccernet nõnda lisaks mõned sandikopikad ka.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    See nelja smaili-pildi-tsitaadi reegel on kiirema interneti saabudes totaalselt aegunud. Muutmisele!

Leave a comment:

• Janinho
    replied
    Algselt postitas *Rivo Vaata postitust
    ee, kaugel see "aitähh" süsteem on?
    Olen suht kindel, et sellega ei tegele hetkel keegi ja seda ei tulegi, kahjuks.

Leave a comment:

• k2bo
    replied
    krt teie möla pärast adminid/moderaatorid ei näegi minu posti..

Ning avatari suurusel võiks mingi limiit olla, maksimaalselt 120x120 pixlit oleks veel normaalne.. Praegu siit foorumist võetud mu AZ avatar on ju kole suur kuidagi, maski oma on ka liiga suur minumeelest.. aga eks ise teate paremini..

Leave a comment:

• Teiresias
    replied
    nonii härrad ja Black Magic:
    miks peaks mina saama banni? mis ma olen valesti teinud? jah ,see on tõsi, et ma olen registireerimata lugenud foorumit pikka aega aga ma pole ju rikkunud seadust sellega?
    ja black magic... mida sa ajad? lihtsalt,mina ütlesin varasemas postituses, et prolly oled SINA kurbi uus kasutaja, ja nüüd niuke jutt...`?

OH MY GOOOOOOOOOOOOOOOD.... nagu laulab 1 mustanahaline

Leave a comment:

• Black Magic
    replied
    Linnukesed räägivad, et teresias on kurbi varukasutaja.

Leave a comment:

• TheGunner
    replied
    Teresias on tore

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Nõustun 100%liselt. foorum kohe palju kenam siis. See ameerika lipuga uus tegelane on ka natukene kahtlane.

Leave a comment:

• freestyle01
    replied
    minu soovitus/ettepanek oleks bännida Black Magic -ok, võibolla on kellelgi natuke naljakas lugeda ta idiootsusi, aga ta postitab ikka massiivses koguses täiesti mõttetut pas*a ! ja see põle normaalne !

Leave a comment:

• k2bo
    replied
    Ning avatari suurusel võiks mingi limiit olla, maksimaalselt 120x120 pixlit oleks veel normaalne.. Praegu siit foorumist võetud mu AZ avatar on ju kole suur kuidagi, maski oma on ka liiga suur minumeelest.. aga eks ise teate paremini..

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Puhas kuld, mis Black Magic seal korraldab.

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Päris korralik absurdihuumor, aga eks võistluse korraldaja valib ise reeglid, nii et ma ei saa sinna midagi parata.

Parim, mida soovitada oskan, on teha ise uus ennustusvõistlus lihtsate reeglitega ja esimese mängudevooru ennustused sealt kopeerida.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Täiesti nõus. Ma ei saanud enam mittekuimidagi aru ja ei kavatse ka selle segase süsteemi järgi ennustada.

Leave a comment:

• Blue Rock
    replied
    CL ennustamise läbu suhtes võiks miskit ette võtta - ei ole nii segast ennustamise korraldamist veel varem kohanud.

Leave a comment:

• CD7
    replied
    Algselt postitas mazz Vaata postitust
    Loodud on, aga korralikult käima löödud ei ole.

http://twitter.com/soccernet_ee
    Nüüd vist saab seda automaatselt teha et mõlemale saadab updeiti:

Leave a comment:

Working...
X