Algselt postitas Mask
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
apppi kui tüütu see rimi reklaam on! leib on reklaam, reklaam on leib, arusaadav. aga see on lihtsalt rõve tüütu. krdi luup veel ei lase kinni ka panna teda koheselt.
Leave a comment:
-
Soccernet võik meie noorte Hollandis pallivate tulevikulootustega paar intekat teha .Teistest on nagu midagi kogu aeg kuulda aga need kutid kadusid siit ja suurt rohkem polegi nagu infot.
Ega ma juhuslikult midagi maha pole maganud ?
Leave a comment:
-
Kui nimevälja täitmine on vastumeelt, ei ole keelatud sinna näiteks hoopis hüüdnime sisestada.
Leave a comment:
-
mis põhjusel on nimevälja täitmine kohustuslik?Algselt postitas mazz Vaata postitustKuna profiili muutmisel tuleb nüüd aadressi täpsustada, siis ei ole need andmed ka avalikud. Miks ei võiks statistikat sellest eraldi koguda, mina öelda ei oska (tulge suvekatele ja pinnige wiinerit).
Leave a comment:
-
Sa istu oma Pooli teemas ja ära välja tule. Asi korras.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEttepanek: sulgeda läbu kõigi mehhanisaatorite ja tofoadega nii, et nad ei pääse sealt enam välja ja teised ei pääse sisse. Ei taha enam omada võimalust sealseid jälkusi lugeda.
Leave a comment:
-
Ettepanek: sulgeda läbu kõigi mehhanisaatorite ja tofoadega nii, et nad ei pääse sealt enam välja ja teised ei pääse sisse. Ei taha enam omada võimalust sealseid jälkusi lugeda.
Leave a comment:
-
Kuna profiili muutmisel tuleb nüüd aadressi täpsustada, siis ei ole need andmed ka avalikud. Miks ei võiks statistikat sellest eraldi koguda, mina öelda ei oska (tulge suvekatele ja pinnige wiinerit).Algselt postitas vincent Vaata postitustProbleem või asi nüüd, aga jäi silma lihtsalt, et kuhu see ise vabalt täidetav asukoha rida profiilist kadunud on? Nii mõnelgi oli päris vaimukat teksti seal, tegi lugedes tuju heaks. Miski andmekaitseseadus või, et ma saan nüüd ainult 'Harjumaa' valida ja muud teistele ei näidata?
Leave a comment:
-
Probleem või asi nüüd, aga jäi silma lihtsalt, et kuhu see ise vabalt täidetav asukoha rida profiilist kadunud on? Nii mõnelgi oli päris vaimukat teksti seal, tegi lugedes tuju heaks. Miski andmekaitseseadus või, et ma saan nüüd ainult 'Harjumaa' valida ja muud teistele ei näidata?
Leave a comment:
-
Mul töötab kõik nagu valatult. Foorumis ei ole viimasel ajal ka midagi muudetud, nii et pigem panustan teie arvutite probleemidele.Algselt postitas Arturmazz, wiiner. any comments?
Aga samas ei ole ma tehnika küsimustes kuigi kompetentne ja wiiner naaseb alles järgmisel nädalal. Kui probleemid jätkuvad, siis pärige temalt.
Leave a comment:
-
Ma olen sama asja tähele pannud. Hääletus ei taha ka korralikult töötada.Algselt postitas ArturKas ainult mulle tundub, et Soccerneti foorumi uute lehtede laadimine toimub nii aeglaselt, et muudab külastuse praktiliselt võimatuks? On see minu arvuti/ühenduse viga või mingi üldine probleem? Paistab olevat võrdlemisi hiljuti tekkinud.
Leave a comment:
-
Teemas eestlased välismaal võiks ikka need teemad avatud olla kes aktiivelt mängivad,näiteks nüüd läheb Novikov Inglismaale testimisele ja hea oleks seal teemas sellest rääkida mitte,et Kalju teemas.
Leave a comment:
-
Tundub nii ,et ega soccerneti tegijad seda teemat eriti ei külasta.võiks siis ideedele vastuseid anda.võiks küll teha eraldi meedia ja videode teema.Algselt postitas Shermann Vaata postitustKuidas jääb?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustalafoorumi "videod" võiks ümber nimetada "TV/Videod" ja TV14, Viasati ning muude kanalite teemad sinna liigutadaKuidas jääb?Algselt postitas eika Vaata postitustVõi siis nimetada see alateema "jalgpall Meedias" või lihtsalt "Meedia" ning siis saaks lisaks videodele ja kanalite teemadele ka Jalka ajakirja diskussiooni sinna ümber suunata.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: