Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Seda vist ei suudeta nii tagasi panna, et ruumi ei võtaks. Aga vanad like-id ja persesaatmised on vist veel alles?
-
AITÄH-i on VAJA!! ei ole ju tglt raske see kasvõi proovi pärast peale panna, kuna natuke aega proovimist ei tee juba halba... või enne siis tegi v?
Leave a comment:
-
kaua võib? milles küsimus?Algselt postitas k2bo Vaata postitustPange see aitäh süsteem nüüd ära siia juba, see perse saatmis nupp pole vajalik..
Leave a comment:
-
Mina olen soccernetis blokeerinud need vägivaldsed reklaamid mis mul üle ekraani jooksevad ja surfamist segavad. See üleval minu perset ei kraabi ja on ilusasti nähtav
Leave a comment:
-
Aga korjandused?Algselt postitas wiiner Vaata postitustReklaamitulu on Soccerneti ainus sissetulukuallikas. Soccerneti toimetajad ei kasuta reklaamikõrvaldajaid. Kui tahad Soccernetti aidata, siis ära Sina ka kasuta.
Tahan Soccerneti aidata ja vastavalt võimalustele kavatsen ka tulevikus korjandusi toetada.
Sellegi poolest kasutan reklaamikõrvaldajaid ning teen seda ka tulevikus ja mitte ainult Soccernetis.
Leave a comment:
-
Reklaamitulu on Soccerneti ainus sissetulukuallikas. Soccerneti toimetajad ei kasuta reklaamikõrvaldajaid. Kui tahad Soccernetti aidata, siis ära Sina ka kasuta.Algselt postitas cannuman Vaata postitustaddBlockPlus on lahendus
Leave a comment:
-
See VSB Facebooki lehe bänner jääb tuleb mul valge plekina kaasa ja varjab seega foorumi teksti :/
Leave a comment:
-
Tegelt saab seda seadetest ise näppida. Aga IT-inimesena ma kirun maapõhja seda krdi kellakeeramist.
Leave a comment:
-
Olgu tunnustavalt märgitud, et tänu suveajale üleminekule saab taas 7 kuud foorumis õiget kellaaega näha.
Leave a comment:
-
ainult, et vana veateade on tagasi:
Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.
Leave a comment:
-
-
"Eestlased välismaal" teemas pole vist õige kodumaale naastes teema kinni panna. Nii tekivad topeltteemad (nood võiks ära kustutada). Näiteks see ja see.
lukus teema, lukus teema ja lukus teema (ja miks on teema all "Sulge teema"?). Mu meelest võiks avada. Tänud.
Leave a comment:
-
Meistriliiga on teatavasti üksikute hullude pärusmaa, esiliigast rääkimata...Algselt postitas urmar Vaata postitustPeale Meistriliiga ja Esiliiga mängude 22. ja 23. märtsil.
No siis 21. märts tehke ära, otsustatud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: