Algselt postitas Kasepats-Pidur
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Suuremate liigade ja rahvusvaheliste sõprusmängude kalendreid uurides selgub, et viimased liigamängud peetakse 20.03, millele järgnevad koondiste mängud. Seega nädala alguses (21.03-23.03) midagi olulist toimumas pole, mistõttu võiks selles ajavahemikus asja ära teha. 25.03 tuleb juba Uruguay mäng ja enne seda tahan ma Forlani intervjuu ETV-le siia linkida.
Leave a comment:
-
Otsusta lihtsalt ise ja tehke ära.Algselt postitas wiiner Vaata postitustPakkuge välja suvaline päev alates 21. märtsist ja teeme ära.
Leave a comment:
-
Pakkuge välja suvaline päev alates 21. märtsist ja teeme ära.Algselt postitas Teiresias Vaata postitustvõiks siis selle pulli ära teha, et 1 päev foorum kinni, et saaks otsingumootori ära updeitida, sest soccernet ilma otsinguta on nagu elu24 ilma justin bieberita
Leave a comment:
-
võiks siis selle pulli ära teha, et 1 päev foorum kinni, et saaks otsingumootori ära updeitida, sest soccernet ilma otsinguta on nagu elu24 ilma justin bieberita
Leave a comment:
-
Pange see aitäh süsteem nüüd ära siia juba, see perse saatmis nupp pole vajalik..
Leave a comment:
-
trip.eeAlgselt postitas daywalker Vaata postitustUsun, et on olemas päris palju foorumlasi, kes on palju reisinud ja erinevates kohtades klubijalgpalli kaemas käinud aga muljetamisi jõuab foorumisse minu arust küll häbematult vähe. Ise arvan, et peamisteks põhjusteks on sobivate teemade olemaolu puudumine, inimeste oskamatus pikemalt mingi jutt maha kirjutada ning muidgi ka üleüldine viitsimine.
Kuidas seda olukorda paremaks muuta? Enda idee oleks selline, et avada välisriigi jalgpalli alarubriikidesse asjakohased teemad ning esimesse postitusse panna asjakohane küsimustik,(koostamisel võiksid abiks olla foorumlased) millele siis mängul käinud inimene saaks lihtsalt vastata.
Ise olen varsti Berliini minemas ning kavatsen läbi põigata ka Hertha Berlini mängult. Maru hea oleks mingeid häid tipe saada eelnevalt seal käinud inimestelt(piletid, transport, pubid/söögi kohad, fännikraam jnejne) ning ka ise mängujärgselt mõned muljed/soovitused teistele abiks maha jätta.
Leave a comment:
-
Lennupiletite ostmise teema ei peaks olema kusagil Itaalia foorumis eks.
Leave a comment:
-
Jah olen märganud ja ka viskasin kiire pilgu peale ning mängu järgset muljetamist oli seal väga vähe minu arust, enamus jutust puudutas lennupileteid. Teema esimene post võiks olla küsimustik boldina mida saaks siis lihtsalt täita ilma, et peaks olema mingi terava sulega kirjanik, kes peaks oskama erinevad teemad ühtseks jutuks kokku sulatama.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustItaalia alateemas on sellekohane teema juba päris ammusest ajast üleval. http://foorum.soccernet.ee/showthrea...%E4ngu-vaatama
Leave a comment:
-
Itaalia alateemas on sellekohane teema juba päris ammusest ajast üleval. http://foorum.soccernet.ee/showthrea...%E4ngu-vaatama
Leave a comment:
-
Usun, et on olemas päris palju foorumlasi, kes on palju reisinud ja erinevates kohtades klubijalgpalli kaemas käinud aga muljetamisi jõuab foorumisse minu arust küll häbematult vähe. Ise arvan, et peamisteks põhjusteks on sobivate teemade olemaolu puudumine, inimeste oskamatus pikemalt mingi jutt maha kirjutada ning muidgi ka üleüldine viitsimine.
Kuidas seda olukorda paremaks muuta? Enda idee oleks selline, et avada välisriigi jalgpalli alarubriikidesse asjakohased teemad ning esimesse postitusse panna asjakohane küsimustik,(koostamisel võiksid abiks olla foorumlased) millele siis mängul käinud inimene saaks lihtsalt vastata.
Ise olen varsti Berliini minemas ning kavatsen läbi põigata ka Hertha Berlini mängult. Maru hea oleks mingeid häid tipe saada eelnevalt seal käinud inimestelt(piletid, transport, pubid/söögi kohad, fännikraam jnejne) ning ka ise mängujärgselt mõned muljed/soovitused teistele abiks maha jätta.
Leave a comment:
-
ja ikka said sõimataAlgselt postitas budulojus Vaata postitustei teeks keegi lampi uut teemat näiteks.ükskord tahtsin umariga ühel nõul olla
Leave a comment:
-
ei teeks keegi lampi uut teemat näiteks.ükskord tahtsin umariga ühel nõul ollaAlgselt postitas elx Vaata postitustNalja teed? mis mõte siis üldse sellel numbril oleks?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: