Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• urmar
    replied
    Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
    Suuremate liigade ja rahvusvaheliste sõprusmängude kalendreid uurides selgub, et viimased liigamängud peetakse 20.03, millele järgnevad koondiste mängud. Seega nädala alguses (21.03-23.03) midagi olulist toimumas pole, mistõttu võiks selles ajavahemikus asja ära teha. 25.03 tuleb juba Uruguay mäng ja enne seda tahan ma Forlani intervjuu ETV-le siia linkida.
    Peale Meistriliiga ja Esiliiga mängude 22. ja 23. märtsil.

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Suuremate liigade ja rahvusvaheliste sõprusmängude kalendreid uurides selgub, et viimased liigamängud peetakse 20.03, millele järgnevad koondiste mängud. Seega nädala alguses (21.03-23.03) midagi olulist toimumas pole, mistõttu võiks selles ajavahemikus asja ära teha. 25.03 tuleb juba Uruguay mäng ja enne seda tahan ma Forlani intervjuu ETV-le siia linkida.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas wiiner Vaata postitust
    Pakkuge välja suvaline päev alates 21. märtsist ja teeme ära.
    Otsusta lihtsalt ise ja tehke ära.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    22. märts.

Leave a comment:

• wiiner
    replied
    Algselt postitas Teiresias Vaata postitust
    võiks siis selle pulli ära teha, et 1 päev foorum kinni, et saaks otsingumootori ära updeitida, sest soccernet ilma otsinguta on nagu elu24 ilma justin bieberita
    Pakkuge välja suvaline päev alates 21. märtsist ja teeme ära.

Leave a comment:

• dnb
    replied
    selle teema võiks tõsta offtopicu või videote alla. Ja selle läbusse.

Leave a comment:

• Teiresias
    replied
    võiks siis selle pulli ära teha, et 1 päev foorum kinni, et saaks otsingumootori ära updeitida, sest soccernet ilma otsinguta on nagu elu24 ilma justin bieberita

Leave a comment:

• k2bo
    replied
    Pange see aitäh süsteem nüüd ära siia juba, see perse saatmis nupp pole vajalik..

Leave a comment:

• Mehhakas
    replied
    Algselt postitas daywalker Vaata postitust
    Usun, et on olemas päris palju foorumlasi, kes on palju reisinud ja erinevates kohtades klubijalgpalli kaemas käinud aga muljetamisi jõuab foorumisse minu arust küll häbematult vähe. Ise arvan, et peamisteks põhjusteks on sobivate teemade olemaolu puudumine, inimeste oskamatus pikemalt mingi jutt maha kirjutada ning muidgi ka üleüldine viitsimine.
    Kuidas seda olukorda paremaks muuta? Enda idee oleks selline, et avada välisriigi jalgpalli alarubriikidesse asjakohased teemad ning esimesse postitusse panna asjakohane küsimustik,(koostamisel võiksid abiks olla foorumlased) millele siis mängul käinud inimene saaks lihtsalt vastata.
    Ise olen varsti Berliini minemas ning kavatsen läbi põigata ka Hertha Berlini mängult. Maru hea oleks mingeid häid tipe saada eelnevalt seal käinud inimestelt(piletid, transport, pubid/söögi kohad, fännikraam jnejne) ning ka ise mängujärgselt mõned muljed/soovitused teistele abiks maha jätta.
    trip.ee

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Lennupiletite ostmise teema ei peaks olema kusagil Itaalia foorumis eks.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Itaalia alateemas on sellekohane teema juba päris ammusest ajast üleval. http://foorum.soccernet.ee/showthrea...%E4ngu-vaatama
    Jah olen märganud ja ka viskasin kiire pilgu peale ning mängu järgset muljetamist oli seal väga vähe minu arust, enamus jutust puudutas lennupileteid. Teema esimene post võiks olla küsimustik boldina mida saaks siis lihtsalt täita ilma, et peaks olema mingi terava sulega kirjanik, kes peaks oskama erinevad teemad ühtseks jutuks kokku sulatama.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Itaalia alateemas on sellekohane teema juba päris ammusest ajast üleval. http://foorum.soccernet.ee/showthrea...%E4ngu-vaatama

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Usun, et on olemas päris palju foorumlasi, kes on palju reisinud ja erinevates kohtades klubijalgpalli kaemas käinud aga muljetamisi jõuab foorumisse minu arust küll häbematult vähe. Ise arvan, et peamisteks põhjusteks on sobivate teemade olemaolu puudumine, inimeste oskamatus pikemalt mingi jutt maha kirjutada ning muidgi ka üleüldine viitsimine.
    Kuidas seda olukorda paremaks muuta? Enda idee oleks selline, et avada välisriigi jalgpalli alarubriikidesse asjakohased teemad ning esimesse postitusse panna asjakohane küsimustik,(koostamisel võiksid abiks olla foorumlased) millele siis mängul käinud inimene saaks lihtsalt vastata.
    Ise olen varsti Berliini minemas ning kavatsen läbi põigata ka Hertha Berlini mängult. Maru hea oleks mingeid häid tipe saada eelnevalt seal käinud inimestelt(piletid, transport, pubid/söögi kohad, fännikraam jnejne) ning ka ise mängujärgselt mõned muljed/soovitused teistele abiks maha jätta.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    ei teeks keegi lampi uut teemat näiteks.ükskord tahtsin umariga ühel nõul olla
    ja ikka said sõimata

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Nalja teed? mis mõte siis üldse sellel numbril oleks?
    ei teeks keegi lampi uut teemat näiteks.ükskord tahtsin umariga ühel nõul olla

Leave a comment:

Working...
X