Algselt postitas budulojus
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
no see variant olekski hea ,et lihtsalt iga hooaja eel vahetada vaid aastaarv ära!Kas sinul ei ole selliseid võimeid?Algselt postitas urmar Vaata postitustPigem tuleks 2010 asendada 2011, mitte üldse ära kaotada. Kuigi erilist vahet ei ole.
Leave a comment:
-
Pigem tuleks 2010 asendada 2011, mitte üldse ära kaotada. Kuigi erilist vahet ei ole.
Leave a comment:
-
Sa vist ei oska lugeda.Algselt postitas Rein Vaata postitustMilleks see hea on?
Algselt postitas budulojus Vaata postitustMadalamate liigade teemas võiks liigade tagant ära kaotada aasta arvu 2010 ja siis jätkata nende vanade teemadega ka edaspidi ,et tekiks mingisugunegi järjepidevus.Ei ole ju mõtekas igal hooajal liigadele uusi teemasi teha!Või siis liita varasemad teemad üheks tervikuks!
Leave a comment:
-
Milleks see hea on?Algselt postitas budulojus Vaata postitustMadalamate liigade teemas võiks liigade tagant ära kaotada aasta arvu 2010 ja siis jätkata nende vanade teemadega ka edaspidi ,et tekiks mingisugunegi järjepidevus.Ei ole ju mõtekas igal hooajal liigadele uusi teemasi teha!Või siis liita varasemad teemad üheks tervikuks!
Leave a comment:
-
Madalamate liigade teemas võiks liigade tagant ära kaotada aasta arvu 2010 ja siis jätkata nende vanade teemadega ka edaspidi ,et tekiks mingisugunegi järjepidevus.Ei ole ju mõtekas igal hooajal liigadele uusi teemasi teha!Või siis liita varasemad teemad üheks tervikuks!
Leave a comment:
-
Kuidas siis jääb?Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustmoderaatoriskond vajab verevahetust, siis olen ma oma OT mode koha vabalt nõus kellelegi üle andma, näiteks Tofoale. Et kui see tähtsatele modedele ja Tofoale endale sobib, siis on see koht sinu. Täitsa ilma irooniata. Mis arvad?
Leave a comment:
-
tõsi. siin on argumenti võrreldes Martini joogipakkumisegaAlgselt postitas vincent Vaata postitustVõi võtame ka asjalikud teemad, mida mõni mees tänuväärsel kombel sisuliselt ihuüksi püsti hoiab. Mõeldamatu.
skinti pole ammu kohanud siin...
Leave a comment:
-
Muidu see postituste mittekustutamise idee on iseenesest okei jah, aga see et ei saaks järjest postitada 2x on küll absurdne ju. Eriti postituste vahel on pikem aeg ka. Ja paljusi teemasi hoiavadki aint paar venda üleval ju, nagu vints välja tõi.
Leave a comment:
-
Või võtame ka asjalikud teemad, mida mõni mees tänuväärsel kombel sisuliselt ihuüksi püsti hoiab. Mõeldamatu.
Leave a comment:
-
See on väga rumal ettepanek, sest nii ei saa vello enam joogise peaga postitada ja lisaks on sageli vaja teha mitu postitust järjest ka kaine peaga.Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustHVs ei saa üks ja sama kasutaja 2 korda järjest postitada, vaid peab muutma oma viimast postitust. Mina tahaks, et see oleks ka siin nii, aga pärast muutmist (näiteks paar kuud hiljem) oleks tegu listis uue postitusega.
Leave a comment:
-
Postituse kututamise piiranguga tekib 1 probleem veel, nimelt aegajalt mingi kala tõttu võib 1 postitust tekkida a'la 10 korda ja siis oleks viisakas kasutaja enda poolt need ära korjata, kui moderaatorid kiiresti ei reageeri. Endalgi seda juhtunud, et 1 postitus ilmub näiteks 5 kordselt.
Leave a comment:
-
Siin on ainult see jama, et mõni kord on vaja postitada mitmeid pilte järjest ja hetkel on see piirang, et ühte posti saab ainult (minu poolt mitte) teatud arv pilte panna. Aga selle piirangu saab loomulikult maha võtta. Samas ei saa ma väite, et ühe postitaja poolt tehtavad mitu posti järjest mind väga segaks. Kusjuures teatud situatsioonides on eraldi postitused isegi kasulikumad - viimast postitust muutes ei saa teised teada, et midagi on antud teemas muudetud või lisatud.Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustHVs ei saa üks ja sama kasutaja 2 korda järjest postitada, vaid peab muutma oma viimast postitust. Mina tahaks, et see oleks ka siin nii, aga pärast muutmist (näiteks paar kuud hiljem) oleks tegu listis uue postitusega.
Leave a comment:
-
HVs ei saa üks ja sama kasutaja 2 korda järjest postitada, vaid peab muutma oma viimast postitust. Mina tahaks, et see oleks ka siin nii, aga pärast muutmist (näiteks paar kuud hiljem) oleks tegu listis uue postitusega.
Leave a comment:
-
vaevalt, et see nüüd muutuks ...Algselt postitas eika Vaata postitustEhk tõuseks postituste sisuline kvaliteet, kui inimesed neid enne hakkavad läbi lugema jne.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: