Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jasper
    replied
    Algselt postitas vandersell Vaata postitust
    Küsimus/soovitus/ettepanek.

Kas FC Soccerneti privafoorumis tehtud postitused kajastuvad foorumlase avatari all asuvas infoväljas?

Kui jah, siis teen ettepaneku need sealt eemaldada, sest ilmselgelt on tegu lihtsalt läbuga, mille eest, nagu me teame, postitusi ei lisandu. Ja oleks huvitav näha, kui palju on võlurprints tegelikult postitusi teinud.

Ja kui see variant ei peaks sobima, siis nõuan antud alafoorumi kõigile kasutajatele avalikuks tegemist!

Ette tänades
    foorumikasutaja vandersell
    täkufoorumis poste tuleb. võlurprints on angelo? 'search posts by user'-iga ei saa foorumlased, kes FCS-i privaatsaarele ligi ei pääse, näha kas tal on üldse 500 posti mujal kokku?

see postituste arvu probleem täielik pseudokas ja minu poolest võiks läbu omad ka lugeda.

Leave a comment:

• vandersell
    replied
    Küsimus/soovitus/ettepanek.

Kas FC Soccerneti privafoorumis tehtud postitused kajastuvad foorumlase avatari all asuvas infoväljas?

Kui jah, siis teen ettepaneku need sealt eemaldada, sest ilmselgelt on tegu lihtsalt läbuga, mille eest, nagu me teame, postitusi ei lisandu. Ja oleks huvitav näha, kui palju on võlurprints tegelikult postitusi teinud.

Ja kui see variant ei peaks sobima, siis nõuan antud alafoorumi kõigile kasutajatele avalikuks tegemist!

Ette tänades
    foorumikasutaja vandersell

Leave a comment:

• Herr
    replied
    väga hea mõte.
    pooldan !

Leave a comment:

• CD7
    replied
    Meeldib. Mitmed korrad on olnud nii, et meeldib postitatud materjal aga tõesti ei taha teemat läbustada. Niiet jääbki aitähh ütlemata.

Leave a comment:

• k2bo
    replied
    Mina arvan, et foorumisse võiks tulla "aitähh" süsteem. Pikemalt on sellest kirjutatud siin lingil ning sealt saab ka selle "häki" tõmmata:

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Teen siis juba ka ettepaneku, et kas keegi Inglismaa esiliigat ei tahaks hallata. Ärge maha lööge, see vaid mõte

(Seal ju mitu estonskit)

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Äkki keegi hea kustutab selle jama ära mis siia ööga tekkinud on?

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Tanel Vaata postitust
    gigantne 15 sentimeetrine?

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Aga palun väga. Kajastamise koha pealt võid minuga ühendust võtta. Gigant1_5@hotmail.com - ärge küsige, miks selline msn, oleks rahul, kui isegi aru saaks, miks ma kunagi midagi sellist leiutasin.

Üldse on nüüd kõik liigad ära värskendatud soccerneti leheküljel välismaa osas.
    Kui sa vaid minu msni nime teaks...

Minu oma on kordi hullem.

Ja väga hea, et lõpuks siis nüüd on ka Prantsuse liiga soccernetis olemas.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Aga palun väga. Kajastamise koha pealt võid minuga ühendust võtta. Gigant1_5@hotmail.com - ärge küsige, miks selline msn, oleks rahul, kui isegi aru saaks, miks ma kunagi midagi sellist leiutasin.

Ei ole hullu. Minugi oma pärineb teismelise east.

Aga tänud ka Prantsusmaa tabeli lisamise eest.

Leave a comment:

• Tanel
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Proovime see aasta uuesti!

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    mazz-i arvuti ikka perses?

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Miks ka mitte. Ei tohiks just palju aega võtta.
    Ootame siis bossid tagasi ja arutame seejärel asja edasi.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Soovid selle enda õlule võtta?
    Miks ka mitte. Ei tohiks just palju aega võtta.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Proovime see aasta uuesti!
    Soovid selle enda õlule võtta?

Leave a comment:

Working...
X