Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jasper
    replied
    Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
    tõepoolest noh.
    mitte, et mul oleks 49 vajalikku sõnumit seal, aga tahan juurde ehk hakkame pinnima iga päev nagu youtube süsteemi!

Leave a comment:

• smörgåsbord
    replied
    teen ettepaneku foorum kinni panna. parem lõpetada kuulsusrikkalt s.t kuni Martin veel postitab.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Rohkem banaane!

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Kui juba Abi ja rumalad küsimused kokku tõsteti siis äkki ManU teema ja Eurovisioon ka?

Leave a comment:

• smörgåsbord
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Andke põhivendadele Sõnumite jaoks rohkem ruumi. Kunagi kirjutasin Mazzile, aga ta ei vastanud. Ole nüüd mees ja anna mulle ruumi juurde palun
    tõepoolest noh.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
    Eitea küll, kas teil selleks võimu on, aga närvi ajab see asi, kui uudiste all kommentaarides, saavad kõik ükskõik mis nimega postitada ja mõned debiilikud teevad seda teiste nimede alt ajades lihtsalt ajuvaba möla. Kas on võimalik teha, nii et postitada saab vaid oma nime alt, või on selleks vaja mõnda itimeest ?
    Ma tegin sellise teema.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas dannar Vaata postitust
    Palun moderaatoritel tekitada Off Topicust eraldiseisev alamfoorum: Tissijutud
    Jõu-jõu moded

Leave a comment:

• Leaf
    replied
    Eitea küll, kas teil selleks võimu on, aga närvi ajab see asi, kui uudiste all kommentaarides, saavad kõik ükskõik mis nimega postitada ja mõned debiilikud teevad seda teiste nimede alt ajades lihtsalt ajuvaba möla. Kas on võimalik teha, nii et postitada saab vaid oma nime alt, või on selleks vaja mõnda itimeest ?

Leave a comment:

• Stauf
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Vahest oleks võimalik ära kaotada see 10 tähemärgi seadus?
    Pigem suurendada seda 20 tähemärgini.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Vahest oleks võimalik ära kaotada see 10 tähemärgi seadus?

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Kui tahate foorumisse reklaami panna, siis premeerige klikkijaid näiteks "Kirjakasti" mahu suurendamisega. Sellisel juhul võiksin klikkida küll. Ja iseenesest selle idee eest palun mu mahtu 100 sõnumini suurendada. Aitäh

Leave a comment:

• Stauf
    replied
    Lisaksin juurde veel: http://foorum.soccernet.ee/showpost....3&postcount=17

Leave a comment:

• norsk
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Teen ettepaneku järgmiseks hooajaks Prantsusmaa Ligue 1 tabel ka portaali tippliigade alla panna!
    Ma arvan, et kui sa seda ise korras hoidma hakkad, siis pole probleemi

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Teen ettepaneku järgmiseks hooajaks Prantsusmaa Ligue 1 tabel ka portaali tippliigade alla panna!

Leave a comment:

• kuuraa
    replied
    kuskil üleval nurgas vms oleks tore, kui oleks näha hetkel aktiivseid teemasid, mingi 5-6 tükki.

Leave a comment:

Working...
X