Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ballack
    replied
    Vastus teemale \'Soovitus/ettepanek foorumi osas\'

see privaatsõnumite asi küll sinna seadete menüü alla ei sobi olen nõus. kui keegi mingi PS saadab siis ma võib-olla paari kuu pärast loen seda isegi

Leave a comment:

• Saarlane
    replied

Võiks selle Privaatsõnumite asjanduse lehekülje ülesse panna. Pop-upi värk on imelik ning minul ei funka. Oleks tõesti lihtsam kui see koguaeg silma all on

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

olen nüüd ilgelt rõve, aga kui kunagi oli soccerneti koosolek, siis olin ma ainus, kes tahtis muuta portaalis kommenteerimist kasutajanimel põhinevaks, kuid see hääletati maha kõik teised contra mina

Leave a comment:

• IndrekL
    replied

\"Ungari Ferencvaros kukutati nõrgemasse liigasse\"

njh 26. juuli 2006 | 13:36

keda see huvitab?

Kurat 26. juuli 2006 | 20:31

Kus on uudis itaalia jalgpalliskandaali kohta?

Lazio ja Fiorentina jäeti serie A-sse ja Juve miinuspunkte vähendati...

MIKS EI OLE IKKA VEEL UUDIST SIIN?

eelmisele 26. juuli 2006 | 20:33

sest soccernet on pede

bombz 26. juuli 2006 | 21:01

Siit on mõttetu lugeda uudiseid, soovitan skysportsi, seal on 100 korda rohkem uudiseid ja 10 korda varem tulevad uudised sinna kui siia.

sven 26. juuli 2006 | 21:36

hommikust peale on kogu aeg üks ja sama uudis mis viimati üles pandud, mõttetu leht on see

sven 26. juuli 2006 | 21:44

inter nimetati itaalia meistriks

hei-hei

Leave a comment:

• runno
    replied

Algselt postitas lorenzo

Runno, aga mis sa sealt ootasid siis?
    jah.. ma tean, mis sealt oodata.. olen ka varem olukorraga tutvunud.. aga sellegipoolest.. miks ei võiks see olukord seal paraneda.. ei tohiks ületamatu takistus olla.. need kommentaarid on selle portaali häbiplekk ja äkki saaks midagi ette võtta peale käte rüpes istumise.

Leave a comment:

• ballack
    replied
    Vastus teemale \'Soovitus/ettepanek fooru

kõige parem oleks kui saaks kuidagi nii teha et mingi programm kustutab ise automaatselt ropud sõnad ära kui modedel aega ei ole neid jälgida. ja ma läksin väga närvi küll kommentaarides ja ise ka tagasi enam ei hoidnud oma sõnavara aga igatahes mina olen kommenteerinud esilehel ainult seda \"flora küttis sauna, fännid tegid kino\" teemat.....ülejäänud teemades kus keegi on Ballacki nime all esinenud ei ole mina nii et ülejäänut ärge ajage minu kaela. on sellist programmi aega kellelgi teha või võimalik siia lisada? ma loodan et pras minu postitust närvitsemisena ja kõige maha tegemisena jälle ei võta
    indrekL hea mõte tegelt et ainult foorumi kasutajana sisse logituna saaks kommenteerida.

Leave a comment:

• IndrekL
    replied

eino asja võiks ju nii teha, et foorumi kasutajatega saab kommenteerida, nagu ennustamisegagi.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied

Runno, aga mis sa sealt ootasid siis?

Leave a comment:

• runno
    replied

tahan mina saada rohkem infot Haka Levadia mängu kohta ja külastan siis esilehe uudiseid, mida saab ka kommenteerida ja kanäe... järjest võetud postitused..infot niikui muda:

yo yo 26. juuli 2006 | 12:12

go go levadia. LEVADIA ON EESTI ESINDUSKLUBI HEI HEI. Tallinna linn peaks levadiat ka toetama nagu korvpalli mingi 5 miljoniga aastas. levada on tegija, mis siis et ukrainlane aga ta armastab jalgpalli ja on palju oma raha sinna pannud. karv aga vastupidi varastab jalgpalliarvelt raha ja skeemitab. millal lõppeb see 90 alguse äristiil jalkgpallis????

peeter 26. juuli 2006 | 12:23

Flora peab saama linnalt raha kui raha jagatakse, sest floral on suur sttadion ja suuremad kulud. lisaks on paremad mängijad ja riigitrrumad pallurid

to soccernet 26. juuli 2006 | 12:46

Ilusaid artikleid kirjutate pidevalt küll, aga kui teete mängude eelvaadet, siis oleks mängu toimumisaeg ka väga tore asi, mis kirja panna!

kris. 26. juuli 2006 | 12:47

levadia ründeliin on vast nende suurim trump

eelmisele 26. juuli 2006 | 13:55

ega midfield ka nõerk ei ole
    aga usun et levadia võidab 2-1

eits 26. juuli 2006 | 16:14

Hoian pöialt, et tiblad välja kukuksid, kuigi see on suht vähetõenäoline. Purje ja Kink võiksid sealt satsist jalga lasta ja kusagile läände mängima pääseda, ülejäänud on parajad koomikud kõik.

jalkafänn, jaynus13@gmail.com 26. juuli 2006 | 16:17

Valkeakoski Haka!!!!!!! Ennustan,et Levadial pole närvi ja nad kaotavad vähemalt 0:3!

to eits 26. juuli 2006 | 17:55

türa küll niuksed türaaugud nagu sina ajavad mind keema söö sitta ja keri vittu käi nahhui eestist mine ela indias

Levadia Fan!!!, eits 26. juuli 2006 | 18:01

Koomik ju sina!!!!

to eits 26. juuli 2006 | 18:43

Zelinski ja Lemsalu ka koomikud ve ?

to eits 26. juuli 2006 | 18:48

olen ka varasematest su postitustest aru saanud et oled intrigant ja rassist.Ega jalkast sa eriti ei jaga (lebad põrandal,lakud õlut ja karjud Flora,Flora!)Loodan et mõni normaalne inimene sulle varsti kitli peale annaks.

Miks ma pean sellist SITTA lugema.. ja see seal on üsna tavapärane..foorum on ju suht normaaalselt modereeritud ja asi toimib, samal ajal esilehe kommentaariblokis asuv ei kannata mingit kriitikat.. Mis arvate bossid?

Leave a comment:

• ballack
    replied

kas siin maapeal enam normaalseid inimesi polegi või? mina rääkisin ilusti ja ei ropendanud kui ettepaneku tegin ja esimene vastus mis vastati hakatakse juba rääkima ära tagumisest ja ei tea millest veel ja nii ka järgnevad vastused.....ma pole midagi öelnud et kui ära ei kaota siis taon maa alla või midagi sellist. ma vastasin ainult sinu lausele kus sa ütlesid et \"Lase lihtsalt osa infi kõrvust mööda ja suhtu naljaga kriitikasse\". kui ei kaota ära siis ei kaota ära aga siis ei pea sellise tooniga vastama!

Leave a comment:

• PraS
    replied

Algselt postitas ballack

Algselt postitas PraS

Algselt postitas ballack

minu meelest võiks ära kustutada selle uudiste kommenteerimise võimaluse kuna närvid jumala läbi nende lugemisest. alati tehakse kõik uudised maha mis võimalik kui saaks mingi asja teha mis kõik ropud sõnad automaatselt ära kustutab siis võib-olla isegi kannatab natuke.....aga kaheldav
    Ballack mida sa närveerid ja räuskad siin. Kõigile ei saagi kõik meeldida ja sinu a\'la taon kõik ära kes minu tegevusega nõus pole on väga nõrk.

Kõike ei saa südamesse võtta poisid. Lase lihtsalt osa infi kõrvust mööda ja suhtu naljaga kriitikasse.
    äääää.......et taon ära kõik kes minu tegevusega nõus pole? kui meid sõimatakse siis lõpuks viskab ikka närv üles küll! kui ei suuda kustutada sõimamist meie aadressil siis võiks üldse ära kustutada selle võimaluse et kommenteerida saaks. ja mida ma räuskasin? ma enda arvates küll kirjutasin selle ettepaneku väga ilusti ja rahulikult ehk siis mitte räusates. kui see emoticon tähendab räuskamist siis miks see üldse siin valikus olemas on? ütle kuidas saab naljaga suhtuda sellesse kui keegi sind sõimab täiega ja järjepidevalt? kui ma sind perse saadaksin siis sa paneks mulle bloki aga kui foorumi kasutajaid sõimatakse siis on adminidel ja modedel täiesti poogen ma vaatan. ärge laske soccernetil delfistuda......see ei ole mitte positiivne soccerneti jaoks.
    Kle noormees.
    See et sinu tegevusega polda nõus ei tähenda seda, et need inimesed peaksid maamunalt lahkuma. Kas härra Tarmo Kink oleks pidanud ka pool eestit maa alla taguma, kuna enamik temast lugu ei pidanud ja ei pea vast siiani. Nii palju kui on inimesi on ka arvamusi. Aitab nüüd.

Leave a comment:

• ballack
    replied

Algselt postitas PraS

Algselt postitas ballack

minu meelest võiks ära kustutada selle uudiste kommenteerimise võimaluse kuna närvid jumala läbi nende lugemisest. alati tehakse kõik uudised maha mis võimalik kui saaks mingi asja teha mis kõik ropud sõnad automaatselt ära kustutab siis võib-olla isegi kannatab natuke.....aga kaheldav
    Ballack mida sa närveerid ja räuskad siin. Kõigile ei saagi kõik meeldida ja sinu a\'la taon kõik ära kes minu tegevusega nõus pole on väga nõrk.

Kõike ei saa südamesse võtta poisid. Lase lihtsalt osa infi kõrvust mööda ja suhtu naljaga kriitikasse.
    äääää.......et taon ära kõik kes minu tegevusega nõus pole? kui meid sõimatakse siis lõpuks viskab ikka närv üles küll! kui ei suuda kustutada sõimamist meie aadressil siis võiks üldse ära kustutada selle võimaluse et kommenteerida saaks. ja mida ma räuskasin? ma enda arvates küll kirjutasin selle ettepaneku väga ilusti ja rahulikult ehk siis mitte räusates. kui see emoticon tähendab räuskamist siis miks see üldse siin valikus olemas on? ütle kuidas saab naljaga suhtuda sellesse kui keegi sind sõimab täiega ja järjepidevalt? kui ma sind perse saadaksin siis sa paneks mulle bloki aga kui foorumi kasutajaid sõimatakse siis on adminidel ja modedel täiesti poogen ma vaatan. ärge laske soccernetil delfistuda......see ei ole mitte positiivne soccerneti jaoks.

Leave a comment:

• PraS
    replied

Algselt postitas ballack

Leave a comment:

• ballack
    replied

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Vastus teemale \'Soovitus/ettepanek fooru

Algselt postitas mcnamara
    Algselt postitas runno
    tehke vana manku teema uuesti lahti ja lahendage probleem, mille pärast suleti...
    Kui probleemi pole 3-4 aasta jooksul suudetud lahendada, siis ilmselt on see lahendamatu.
    Õnneks peaks see probleem varsti lahenema. Seega mina praegu piirduks igasguste sulgemiste ja uute teemade avamisega.

Ausalt ka.

Edit: näedsa, Mazz juba kirjutas.

Leave a comment:

Working...
X