Vastus teemale \'Soovitus/ettepanek foorumi osas\'
Mingi uudis oli kergete muudatuste osas ja vist mainiti, et mõned funktsioonid ei tööta uuendamise ajal. Uudist ennast kahjuks ei leidnud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Hmm, ma olen nüüd nädal eemal olnud - kas enam soccerneti esilehele ei saagi kuvada foorumi 5 viimasena teema linke?
Kui jah, siis miks, kui ei, siis miks ma nii debiil olen, ja seda kohta üles ei leia, kus seda kuvamist seadistada saab.
Nii palju küsimusi...
Leave a comment:
-
vapsjee...tänudAlgselt postitas Maarek
\"Otsing\" sektoris ju selline asi olemas. Otsi kasutajanime ja annab kogu rivi minna.Algselt postitas Jasper
Äge oleks ka kasutajate postide otsimisvõimalus
Leave a comment:
-
\"Otsing\" sektoris ju selline asi olemas. Otsi kasutajanime ja annab kogu rivi minna.Algselt postitas Jasper
Äge oleks ka kasutajate postide otsimisvõimalus
Leave a comment:
-
Väga hea ettepanek. Ka runno oma pole paha.Algselt postitas lorenzo
ma ei tea kas selline ettepanek siin on olnud, aga kas ei võiks olla näha, millal viimati mingi kasutaja oli foorumis?
Leave a comment:
-
Toetan runnot ja ideed \"blokeerimisvõimalus\". Äge oleks ka kasutajate postide otsimisvõimalus ja kui mõned mu varasemad ettepanekud vastuse saaks.
Leave a comment:
-
ma ei tea kas selline ettepanek siin on olnud, aga kas ei võiks olla näha, millal viimati mingi kasutaja oli foorumis?
Leave a comment:
-
tsitaadid ma neelaksin alla... selles võtmes oleksid need seosetud.. õnneks.Algselt postitas Martin
Sellest poleks kasu, sest kasutajaid tsiteeritakse. Mina näiteks ei loe teatud teemasid. Tead küll, et milliseid. Seega võiks saada teemasid blokkida.Algselt postitas runno
tere
Kas on võimalik lisada foorumisse selline funktsioon, et teatud kasutaja postitusi oleks võimalik blokeerida.? St lugedes mingit teemat oleks sealt minu jaoks kadunud konkreetse postitaja postitused.. so called blocklist..
teemablokk oleks kah OK
Leave a comment:
-
Sellest poleks kasu, sest kasutajaid tsiteeritakse. Mina näiteks ei loe teatud teemasid. Tead küll, et milliseid. Seega võiks saada teemasid blokkida.Algselt postitas runno
tere
Kas on võimalik lisada foorumisse selline funktsioon, et teatud kasutaja postitusi oleks võimalik blokeerida.? St lugedes mingit teemat oleks sealt minu jaoks kadunud konkreetse postitaja postitused.. so called blocklist..
Leave a comment:
-
tere
Leave a comment:
-
160 buxAlgselt postitas vandersell
Ma olen antud teemal täiesti võhik, muid foorume külastan vähe aga üks hea ülesehituse ning kasutusvõimalustega foorum on Arseblogi oma ning see põhineb vBulletin´il...
Leave a comment:
-
Ma olen antud teemal täiesti võhik, muid foorume külastan vähe aga üks hea ülesehituse ning kasutusvõimalustega foorum on Arseblogi oma ning see põhineb vBulletin´il...
Leave a comment:
-
Aga edasi areng on ju olemas. Arvatavasti läheb kõvasti aega enne kui midagi tehakse, aga OpenBB 2 on vähemasti plaanimisel.Algselt postitas wiiner
Jah, aga ma ei näe sellele üleminekus erilist mõttekust, kuna edasise arenduse puudumisel sooviksime niikuinii peagi foorumi tarkvara OpenBB-st millegi muu vastu vahetada.
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'Soovitus/ettepanek fooru
aga kui võtta mõni konvertimisskript, mis mõne alternatiivse BB konverdib PHPBBsse, siis äkki annaks seda koodi sutsu mudida. andmebaas on niikuinii neil valdavalt mysql (ilmselt ka meie foorum) ning ka andmestrukruurid peaks olema suht sarnased. eriti, kui lihtsamalt keerulisemale üle minna. kasvõi kommenteerida enamus koodi välja ja konvertida tabel-tabelilt. Selectin rea, genereerin selle pealt Insert lause (vahetan seejuures tag\'e jne), inserdin, võtan järgmise. kes vähegi keelt tonkab peaks hakkama saama. ma olen õnneks igasugustest php\'dest, perli\'dest ja muust sääraset ringiga mööda käinud.
Leave a comment:
-
Guest repliedVastus teemale \'Soovitus/ettepanek foorumi osas\'
Jah, aga ma ei näe sellele üleminekus erilist mõttekust, kuna edasise arenduse puudumisel sooviksime niikuinii peagi foorumi tarkvara OpenBB-st millegi muu vastu vahetada.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: