Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tihane
    replied
    Replying to Topic \'Soovitus/ettepanek foorumi osas\'

Originally posted by Undi

Originally posted by H.M Murdock

mul kah üks uitmõte: nimelt võiks foorumit mitte-külastanud kasutajad ära kustudada.erinevate nimede seas tuhindes tuleb kõvasti 0 postitudega vendi ette.aga mitte postituste arvu ei peaks vaatama,hoopis viimaseid sisse logimisi.kui vant ikka kaks-kolm kuud pole foorumisse nägu näidand ja eriti kui veel 0 posti ka,siis peaks küll valma olema.või mis?
    sellest on ennegi räägitud. kuidas see sind üldse puudutab, kas ja kui palju inimene siin käib? ei saa hästi foorumlaste nimekirja vaadata, kuna 0 postiga tüüpe on palju? well, boo-hoo
    Undi Soovitusele ei ole viisakas ründavalt vastata.
    Kasutajatenimekirja pikkus võib kasutajaid segada, esiteks õige kasutaja üles leidmisel, teiseks uut kasutajat tehes õige nime reserveeringul jms

Kustutamisega vast kohe ei olegi mõtet alustada, kyll aga võiks saata teada nullpostiga ja ammu logimata kasutajatele, et teie konto see ja see ei ole teinud yhtki postitust ja pole \'sellest\' ajast peale sisse loginud. tulge ja külastage meid, sest \'niikaua\' kasutamata kontod kustutatakse.

Leave a comment:

• Undi
    replied

Originally posted by H.M Murdock

mul kah üks uitmõte: nimelt võiks foorumit mitte-külastanud kasutajad ära kustudada.erinevate nimede seas tuhindes tuleb kõvasti 0 postitudega vendi ette.aga mitte postituste arvu ei peaks vaatama,hoopis viimaseid sisse logimisi.kui vant ikka kaks-kolm kuud pole foorumisse nägu näidand ja eriti kui veel 0 posti ka,siis peaks küll valma olema.või mis?
    sellest on ennegi räägitud. kuidas see sind üldse puudutab, kas ja kui palju inimene siin käib? ei saa hästi foorumlaste nimekirja vaadata, kuna 0 postiga tüüpe on palju? well, boo-hoo

Leave a comment:

• H.M Murdock
    replied

Leave a comment:

• Matis
    replied

Tihane. Olen sinu ettepanekule kahe käega poolt. Sest mujal jäävad enamike jalgpallimaade madalamad liigad kajastamata. Moderaatorid võiks koguda/noppida ülesse need futifriigid ning töölõigud välja jagada. Siis saab ka ennast vajalikuna tunda.:P

Leave a comment:

• Tihane
    replied

jätkame edasi soovitustega .. nimelt on paljude uudiste kommentaaridesse järjest sagedamini lisatud mängude tulemusi ja muid uudiseid välismaalt, mida soccernet ei ole veel jõudnud kajastada.

Sellest johtuvalt võiks luua soccerneti portaali miski osakese, kuhu saaksid suvalised tüübid nn. \"muid uudiseid\" lisada .. muidu kohtud huvitava infoga vaid juhuslikult kui viicid kõik kommentaarid läbi lugeda.

Leave a comment:

• Tihane
    replied

jätkaks ka ettepanekuga kommentaaride osas, nimelt võiks saada ka kommentaare lisada parooli alt .. et kaitsta oma nime.

Järjest sagedamaks muutuvad nõmedikud, kes võõra nime alt teevad idiootseid postitusi ja teevad sellega nimeomaniku margi maha.

Lõpuks ei julge keegi oma nime või nickname kommentaarile lisada (ka see oleks lahendus)

Leave a comment:

• woodoo
    replied

Off topic natu
    Minu mure ei ole seotud foorumiga vaid Soccernet .ee artiklite kommidega.Nimelt kui on üle 15 kommi siis järgnevate kommide(s.o 16&lt lugemiseks pean ma lehekülje tagasi üles kerima ja klikkama lingi 16-30 peale jne.Kas neid kommentaaride linke lehekülje alla ei saa tuua, a\'la delfi,oleks natu mugavam.

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied

Originally posted by Roberto Carlos

Miks ei võiks adminid/moded vahel korraldada n.ö. lahtiste uste päeva, et lihtsurelikud saaksid ka korras vaadata topicuid ... soccerneti klubi liikmete foorumis....
    pole sinu asi koer...

Leave a comment:

• 17
    replied

Originally posted by asdf

Miks ei võiks adminid/moded vahel korraldada n.ö. lahtiste uste päeva, et lihtsurelikud saaksid ka korras vaadata topicuid modede privaatfoorumi all ja soccerneti klubi liikmete foorumis.Päris huvitav värk võiks olla, aga eks ise teate
    Thanks, but no thanks

Privaatfoorum pole avalikuks eksponeerimiseks. Ja usu mind, seal pole midagi nii huvitavat, et seda ilmtingimata nägema peaks.
    Ok, aga mõte seegi

Leave a comment:

• asdf
    replied

Miks ei võiks adminid/moded vahel korraldada n.ö. lahtiste uste päeva, et lihtsurelikud saaksid ka korras vaadata topicuid modede privaatfoorumi all ja soccerneti klubi liikmete foorumis.Päris huvitav värk võiks olla, aga eks ise teate
    Thanks, but no thanks

Privaatfoorum pole avalikuks eksponeerimiseks. Ja usu mind, seal pole midagi nii huvitavat, et seda ilmtingimata nägema peaks.

Leave a comment:

• 17
    replied

Leave a comment:

• H.M Murdock
    replied

see asi sai nüüd korda aetud,tänan meelde tuletamast!

Leave a comment:

• wiiner
    Guest replied
    Replying to Topic \'Soovitus/ettepanek fo

Punkte teeninud mängijad leiavad nimekirja toimunud mängude ennustustest, minnes lehele soccernet.ee/edetabel.php ning vajutades oma kasutajanimele.

Kasutajail, kel pole veel õnnestunud punkte koguda, tuleks minna leheküljele: http://soccernet.ee/ennustus.php?kasutaja=%you%

Leave a comment:

• Martin
    replied

Mul oli sama küsimus, enda arust oli ehk 2:1 või midagi sellist, kuid tahaks näha ka.

Leave a comment:

• Tihane
    replied

Tänud et ettepanek on arvesse võetud ja osaliselt ka teostatud.

Nüüd aga nihuke kysimus, et kust ma saan vaadata oma eelmisi ennustusi?
    Nimelt ma omaarust ennustasin Flora ja Narva mängu 2:0 flora kasuks, kuid olen saanud vaid 1 punti ennustuse eest.

Kas saaks kontrollida, ehk on tekkinud miski viga, või mäletan mina valesti?

Leave a comment:

Working...
X