Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Minult ei ole ka küsinud.
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas ma olen praeguseks ainus, kelle käest ei küsi? Aga muidu kisub jah sinnapoole, et see sureb varsti välja sellisel kujul.
Leave a comment:
-
Ma kardan, et noored ja vihased on saanud vanemaks ja leplikumaks ning uut põlvkonda peale ei tule... Vanemad saanud aru, et tegelt head poisid kõik, nooremad tiktoikis ja nii on.Algselt postitas Intertoto Vaata postitustjep. Pints tegi viimati postituse 24. novembril, Mõnuagent kirjutab ainult ennustusteemadesse ja plastic ilma Mõnuagendita on nagu Romeo ilma Juliata.
Kelle varikonto sa oledki muidu : )?
Leave a comment:
-
appi... äkki see on jalgpalliliidu teadlik katse foorum välja suretada? EJLi enamusosalus, wiiner puksitud kõrvale, Uiboleht juhatuses, Pohlakut siunav teema, Järvela sapised pisted podcastis, Kasperi nurin varikontode üle, mingi uus tüüp (Jonas) tanki lükatud... see kõik meigib senssi.
Leave a comment:
-
Minul ka ei küsinud.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas ma olen praeguseks ainus, kelle käest ei küsi? Aga muidu kisub jah sinnapoole, et see sureb varsti välja sellisel kujul.
Nõus. See foorum jookseb praegu verest tühjaks. Siin on kiiremas korras elustamist vaja.Algselt postitas Intertoto Vaata postitustjep. Pints tegi viimati postituse 24. novembril, Mõnuagent kirjutab ainult ennustusteemadesse ja plastic ilma Mõnuagendita on nagu Romeo ilma Juliata.
FIX SOCCERNET
Leave a comment:
-
jep. Pints tegi viimati postituse 24. novembril, Mõnuagent kirjutab ainult ennustusteemadesse ja plastic ilma Mõnuagendita on nagu Romeo ilma Juliata.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustAga muidu kisub jah sinnapoole, et see sureb varsti välja sellisel kujul.
Leave a comment:
-
Kas ma olen praeguseks ainus, kelle käest ei küsi? Aga muidu kisub jah sinnapoole, et see sureb varsti välja sellisel kujul.
Leave a comment:
-
Uus päev, uus parool... hea foorum perse keeratud, aitäh. Vbla uuel aastal proovin jälle.
Leave a comment:
-
See asi kisub vaikselt päris piinlikuks. Siin on vaja prioriteedid kiirelt korda saada.
Leave a comment:
-
Mitte kunagi mitte kuskil internetis ei ole mitte keegi nõudnud, et peaksin sellise parooli kokku panema. Selline tunne, et SN foorum on nüüd turvalisem kui eesti.ee või FBI
Et lõpetaks selle huumori ära, palun.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Mul sama jama,Jälle teade et su parool on 1 päev vana ja mõtle uus välja. Ja kui eelmine oli miinimum 8 täheline..siis nüüd juba 12:Väga ei viitsi sellise asjaga igapäev tegeleda
Leave a comment:
-
Eile õhtul pidin parooli vahetama ja nüüd jälle. Ausalt ei viiitsii.
Leave a comment:
-
E-mail, mis saabub mitmel korral parooli valesti sisestamise puhul
Lugupeetud $kasutaja[kasutajanimi],
Sinu konto $vboptions[bbtitle] on blokeeritud, kuna keegi on Sinu kontole püüdnud üle 5 korra vale parooliga sisse logida. Sa saad uuesti proovida sisse logida 15 minuti pärast.
Inimesel, kes üritas Sinu kontole logida, oli järgnev IP aadress: $ip
Ära unusta, et parool on suur- ja väiketähe tundlik. Oled unustanud parooli? Kasuta järgnevat linki:
$vboptions[bburl]/login.php?do=lostpw
Kõike parimat,
$vboptions[bbtitle]
Leave a comment:
-
Soccerneti pealehele sisselogimine ei õnnestu kuidagi. Tahaks hääletada.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: