Arusaamatu sanktsioon minu jaoks ja keegi pooldaja võiks põhjendada. Neid teemasid ei kasutata (vähemalt ei ole siiani kasutatud) mingi agenda kontekstis. Livescore bannis ka ära vene liigad, jällegi minu jaoks veidikene mõistmatu, sest tegemist ei ole mingi stiilis vene propagandakanali blokeerimisega sarnase kaasusega. Tegemist olukorraga, kus venemaa realiteedi kajastamine blokeeritakse.
Nt telekavaataja (dno miks peaks lõpetama kirjutamise minu arvates) annab ülevaate, et klubist xyz lahkusid need ja nood mängijad või klubi liige xyz ütles seda. Kui seal toimuks mingi poliitiline propaganda, siis arusaadav, aga praegu tundub umbes sama nagu "DELFI lõpetab Venemaa kohta käiva info edastamise" vms.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Minugi poolest. Ei kavatse sinna midagi postitada. See oli nagunii minu soolo pmst.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustSoovitaks kõik venemaa klubide ja teised venemaaga seotud teemad siit foorumist määramata ajaks eemaldada.
Leave a comment:
-
Soovitaks kõik venemaa klubide ja teised venemaaga seotud teemad siit foorumist määramata ajaks eemaldada.
Leave a comment:
-
Sellega on nüüd korras.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustNüüd peabki iga 90 päeva tagant parooli vahetama hakkama?
Leave a comment:
-
Verbaalsele mürale pole tarvis lisada visuaalset müra.Algselt postitas Tofoa Vaata postitusttähemärgid
Leave a comment:
-
Tänud info eest.Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
Asi on lihtne, kui lisad postitusele pildi otse URList, siis ilmub pilt ilusti postitusse, aga ilma tähemärke lisamata ei saa ainult pilti postitada, kuigi see võiks olla lubatud. Tegu seadistuse küsimusega.
Vaatasin asja üle. Parim, mida vBulletin pakub, on praegu "minimum characters per post" muutmine. Selle lükkasin nulli, aga seal on ka kohe disclaimer, et see 0 ei tähenda, et kasutaja ei peaks midagi kirjutama. Küll peaks nüüd piisama pilti lisades ala ühe "." lisamisest.
Lugesin selle kohta natuke ja sain aru, et see on sihilikult nii, sest muidu oleks võimalik luua postitusi, mis on tühjad.Last edited by Jonas; 14.02.22, 21:17.
Leave a comment:
-
Asi on lihtne, kui lisad postitusele pildi otse URList, siis ilmub pilt ilusti postitusse, aga ilma tähemärke lisamata ei saa ainult pilti postitada, kuigi see võiks olla lubatud. Tegu seadistuse küsimusega.Algselt postitas Jonas Vaata postitustPiltide postitamine - ole hea ja pane mulle probleemipüstitus koos screenshotiga sõnumitesse. Vaatame üle, mis keiss on.
Leave a comment:
-
Soccerneti luubi osas - kuna see võtab lihtsalt palju ajaressurssi, siis ei ole see praegu nr 1 järjekorras. Fantasy peab õigel ajal veatult tööle saama ja paar portaali tööd oluliselt mõjutavat asja vaja ka ära lahendada. Aga sinu soov on kirjas.
Kas seoses nende kasutajatega teemaga- tõenäoliselt oli see seotud selle sama vana versiooniga. Päris palju asju, mis on olnud sellised head asjad, neid miskipärast enam uue versiooniga kaasa ei antud. Kuna ma ise ei ole foorumiekspert, siis kõik sellised asjad suunan edasi targematele. Kas täppisotsing siin ei aita kuidagi?
Piltide postitamine - ole hea ja pane mulle probleemipüstitus koos screenshotiga sõnumitesse. Vaatame üle, mis keiss on.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
Oleks tore kui pilte ei positataks ilma selgitava tekstita.
tähemärgid
Leave a comment:
-
Oleks tore kui pilte ei positataks ilma selgitava tekstita.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustLisaks: oleks tore, kui pilte postitades ei peaks tähemärke lisama.
Leave a comment:
-
Kuidas sellega lood?Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKas seda Soccerneti luupi postituste ees oleks võimalik lisada kõikidele skinidele?
Lisaks: Vanasti oli võimalik näha ühes loetelus kõiki liikmeid. Neid oli võimalik sorteerida tähestiku järgi, postituste arvu järgi jne. Ma ei suuda praegu sellist kohta üles leida. Kas seda oleks võimalik taastada? Aegajalt on see olnud väga vajalik funktsioon.
Lisaks: oleks tore, kui pilte postitades ei peaks tähemärke lisama.
Leave a comment:
-
Kas seda Soccerneti luupi postituste ees oleks võimalik lisada kõikidele skinidele?
Lisaks: Vanasti oli võimalik näha ühes loetelus kõiki liikmeid. Neid oli võimalik sorteerida tähestiku järgi, postituste arvu järgi jne. Ma ei suuda praegu sellist kohta üles leida. Kas seda oleks võimalik taastada? Aegajalt on see olnud väga vajalik funktsioon.
Leave a comment:
-
Postituste tekst on väga väikeses kirjas. Kasutan Dark'i, Metro Greeniga see suurem ei paista.Algselt postitas Jonas Vaata postitust
Pead silmas postituse sisu tekstide osas või üleüldist foorumit?
Kui üleüldist foorumit, siis kas kasutad Metro Green versiooni?
Leave a comment:
-
Cache teemaga seoses on nüüd uudised sellised, et automaatne puhastus peaks toimuma iga tunni tagant.
Eks paistab, kas lahendab probleemi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: