Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Shparkz
    replied
    Make Soccernet Great Again!

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

FIX SOCCERNET

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Minult ei ole ka küsinud.

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kas ma olen praeguseks ainus, kelle käest ei küsi? Aga muidu kisub jah sinnapoole, et see sureb varsti välja sellisel kujul.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
    jep. Pints tegi viimati postituse 24. novembril, Mõnuagent kirjutab ainult ennustusteemadesse ja plastic ilma Mõnuagendita on nagu Romeo ilma Juliata.
    Ma kardan, et noored ja vihased on saanud vanemaks ja leplikumaks ning uut põlvkonda peale ei tule... Vanemad saanud aru, et tegelt head poisid kõik, nooremad tiktoikis ja nii on.

Kelle varikonto sa oledki muidu : )?

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    appi... äkki see on jalgpalliliidu teadlik katse foorum välja suretada? EJLi enamusosalus, wiiner puksitud kõrvale, Uiboleht juhatuses, Pohlakut siunav teema, Järvela sapised pisted podcastis, Kasperi nurin varikontode üle, mingi uus tüüp (Jonas) tanki lükatud... see kõik meigib senssi.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kas ma olen praeguseks ainus, kelle käest ei küsi? Aga muidu kisub jah sinnapoole, et see sureb varsti välja sellisel kujul.
    Minul ka ei küsinud.

Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
    jep. Pints tegi viimati postituse 24. novembril, Mõnuagent kirjutab ainult ennustusteemadesse ja plastic ilma Mõnuagendita on nagu Romeo ilma Juliata.
    Nõus. See foorum jookseb praegu verest tühjaks. Siin on kiiremas korras elustamist vaja.

FIX SOCCERNET

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Aga muidu kisub jah sinnapoole, et see sureb varsti välja sellisel kujul.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Uus päev, uus parool... hea foorum perse keeratud, aitäh. Vbla uuel aastal proovin jälle.

Leave a comment:

• tudeng
    replied
    Keegi portaali saab foorumikasutajaga ligi?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    See asi kisub vaikselt päris piinlikuks. Siin on vaja prioriteedid kiirelt korda saada.

Leave a comment:

• ivar5lepik
    replied
    Mitte kunagi mitte kuskil internetis ei ole mitte keegi nõudnud, et peaksin sellise parooli kokku panema. Selline tunne, et SN foorum on nüüd turvalisem kui eesti.ee või FBI

Et lõpetaks selle huumori ära, palun.

Leave a comment:

• kala2
    replied
    Mul sama jama,Jälle teade et su parool on 1 päev vana ja mõtle uus välja. Ja kui eelmine oli miinimum 8 täheline..siis nüüd juba 12:Väga ei viitsi sellise asjaga igapäev tegeleda

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Eile õhtul pidin parooli vahetama ja nüüd jälle. Ausalt ei viiitsii.

Leave a comment:

• enrito
    replied
    E-mail, mis saabub mitmel korral parooli valesti sisestamise puhul

Lugupeetud $kasutaja[kasutajanimi],

Sinu konto $vboptions[bbtitle] on blokeeritud, kuna keegi on Sinu kontole püüdnud üle 5 korra vale parooliga sisse logida. Sa saad uuesti proovida sisse logida 15 minuti pärast.

Inimesel, kes üritas Sinu kontole logida, oli järgnev IP aadress: $ip

Ära unusta, et parool on suur- ja väiketähe tundlik. Oled unustanud parooli? Kasuta järgnevat linki:
    $vboptions[bburl]/login.php?do=lostpw

Kõike parimat,
    $vboptions[bbtitle]

Leave a comment:

• Che
    replied
    Soccerneti pealehele sisselogimine ei õnnestu kuidagi. Tahaks hääletada.

Leave a comment:

Working...
X