Algselt postitas Intertoto
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Vanakooli foorumid ongi kõik ammu seda teedpidi minemas, mobiilsemate lahenduste peale. Pigem ei süüdistaks kedagi foorumi põhja laskmises. Kui siis et oleks võinud proovida mõnd teist platvormi. Aga kunagi ei ole hilja.
-
täiesti häbematult (ja asjaga mitteseotult) tulen konkurendile reklaami tegema. või noh, mis konkurendile – praegune Soccerneti toimkond on selle foorumi põhja lasknud ja tundub, et neil vahet pole. aga kui keegi siiski soovib veel foorumiformaadis jalkateemadel jaurata, siis Telegramis on grupp nimega "Eesti jalgpall" (käsikäes kanaliga "Tribüün"), mis on juba aktiivsem kui need peied siin. seltsis segasem:
Leave a comment:
-
Niisiis k6ikidest device'idest ja Chrome'iga katki. FFox'i proovisin ka l2pparist, ikkagi t2pit2hed puudu.
Leave a comment:
-
Teen nüüd postituse siit telefoni browserist. Millegipärast nii koduläpparist kui ka töö läpparist. Täpitähed ei tööta. Näis kas nüüd telefonist töötavad.Algselt postitas Jonas Vaata postitust
AitƤh!
Kui seadme vahetus tehtud, siis saame selle ka nƶ vƤlistada. Praegu muud varianti nagu polegi kui vƤlistamise loogika.
Leave a comment:
-
Suured tänud, Mazz.Algselt postitas Vanaemamoos Vaata postitustOlen unustanud oma parooli kasutajanimele EgoTrip
Olen saatnud 3 e-maili adminile selle teema kohta, aga tagasiside puudub. Sooviks saada tagasisidet.
Leave a comment:
-
Olen unustanud oma parooli kasutajanimele EgoTrip
Olen saatnud 3 e-maili adminile selle teema kohta, aga tagasiside puudub. Sooviks saada tagasisidet.
Leave a comment:
-
Aitäh!Algselt postitas Wingback Vaata postitustNii logisin nĆĀüĆĀüd Edge'iga sisse ja teen siia postituse ĆĀƶĆĀƤĆĀƵĆĀü tĆĀƤhed ka.
Version 111.0.1661.62 (Official build) (64-bit)
Proovin siis veel seadme vahetust ka lisaks pƤrast
Kui seadme vahetus tehtud, siis saame selle ka nö välistada. Praegu muud varianti nagu polegi kui välistamise loogika.
Leave a comment:
-
Nii logisin nĆĀüĆĀüd Edge'iga sisse ja teen siia postituse ĆĀƶĆĀƤĆĀƵĆĀü tĆĀƤhed ka.
Version 111.0.1661.62 (Official build) (64-bit)
Proovin siis veel seadme vahetust ka lisaks pƤrast
Leave a comment:
-
Kas sa seda oled proovinud:Algselt postitas Wingback Vaata postitustPaluks mingit abi/sekkumist tƤpitƤhtede osas. Olen teie varasemad soovitused teinud, ei aidanud, lisaks nƤinud et mƵnel kasutajal sama probleem, seega asi laiem. Kuskil mujal saitidel ega isegi soccernet.ee kommentaariumis, sama probleemi ei esine.
Võtad täiesti uue seadme (ala muu arvuti) ning nt brauser, mida tavaliselt ei kasuta. Edge vms.
Kui teed postituse ja ikka on sama keiss, siis saame edasi vaadata. Praegu andmebaasist ei näe me muud, kui seda, et sul ei kuva täpitähti, aga teistel kuvab.
Tee siia testpostitus muust seadmest ja brauserist ja anna meile teada ka, mida täpsemalt kasutasid.
Tänud!
Leave a comment:
-
Paluks mingit abi/sekkumist tƤpitƤhtede osas. Olen teie varasemad soovitused teinud, ei aidanud, lisaks nƤinud et mƵnel kasutajal sama probleem, seega asi laiem. Kuskil mujal saitidel ega isegi soccernet.ee kommentaariumis, sama probleemi ei esine.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: