Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust

ma vahel ikka motlen, et mida teatud tuubid foorumist nagu otsivad. vahel jaab tunne, et ootus on mondadel tegelastel, et tegemist oleks nagu mingi haritlaste kokkutulekuga, kus juuakse teed ja alkovaba olu ja oi seda kurja kui keegi kasutab mingeid roppusi. seda viimast ka pigem mitte, sest ega erudeeritud haritlased nii ometigi ei tee. foorum ongi tore, et vahel laheb lappesse ja parast homme kahetsed aga siis pigem naerad oma lolluse ule. been ther done that, nagu ilmselt enamus. mcnamara moodi pool foorumit panna ignore listi ja mingi ilgelt mossitajat mangida on ka veits tussu liikumine.
    +1. See ongi imo see, miks see foorum on just see õige foorum. Max variatsioon ühiskonnast, ühise nimetajaga jalgpall. Samal ajal mingid Gretad ja Virgiinjad 20 aastat foorumis nihelenud ja ignoorinud, et saaks koos patsu visata oma võidu peale, nutta kaotuse üle ja mis peamine - ignoorida kõiki teisi liikmeid, kuid käia nende alateemades ikka mölisemas.

Kui üldine vibe ei meeldi, siis lõpetadki foorumis käimise, postitamise jne nagu mitmedki teinud. Või väldid suhtlusesse astumist teatud inimestega, aga see... "ma sinu blokkisin ära aga igaks juhuks tulen mainin, et oled pede" on suht eidene värk 20 aastat foorumis olnud vendade poolt.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Pange need kretiinid oma ignore listi (ei näe postitusi) ja foorum on palju mõnusam!
    ma vahel ikka motlen, et mida teatud tuubid foorumist nagu otsivad. vahel jaab tunne, et ootus on mondadel tegelastel, et tegemist oleks nagu mingi haritlaste kokkutulekuga, kus juuakse teed ja alkovaba olu ja oi seda kurja kui keegi kasutab mingeid roppusi. seda viimast ka pigem mitte, sest ega erudeeritud haritlased nii ometigi ei tee. foorum ongi tore, et vahel laheb lappesse ja parast homme kahetsed aga siis pigem naerad oma lolluse ule. been ther done that, nagu ilmselt enamus. mcnamara moodi pool foorumit panna ignore listi ja mingi ilgelt mossitajat mangida on ka veits tussu liikumine.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Pange need kretiinid oma ignore listi (ei näe postitusi) ja foorum on palju mõnusam!

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust

Ei tõesta.
    Lappa kotte siis

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

Tõesta.
    Ei tõesta.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied

Ma suht kindel, et see on Tofoa varikonto. Ta on kurikuulus nendepoolest.
    Tõesta.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust

Konkreetse Nasfali varika teoorias on üks auk - mingi kell 23:00 ma küll mingeid luuletusi kirjutama ei hakka. On kaks varianti, kas faktilist tõestust omavad seksuaalse orientatsiooni kirjeldused teiste klubide fännide suunas kuskil 2 AM*. Või pikemad traktaadid 4 AM päevakajalistel jalgpallivälistel teemadel. Et üsna sellised face value asjad.

Teatava variatsiooniga sibulate, õlirahade, petturite ja natside suunas. Selliseid ka see foorum täis.
    Ma suht kindel, et see on Tofoa varikonto. Ta on kurikuulus nendepoolest.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust

Teooria.
    Kellaaeg viitab sellele, et täis peaga postitatud, eks. Kes foorumi esiparm on? Kelle klubi täielikus pasas on? Kõik viitab plasticu varikontole.
    Konkreetse Nasfali varika teoorias on üks auk - mingi kell 23:00 ma küll mingeid luuletusi kirjutama ei hakka. On kaks varianti, kas faktilist tõestust omavad seksuaalse orientatsiooni kirjeldused teiste klubide fännide suunas kuskil 2 AM*. Või pikemad traktaadid 4 AM päevakajalistel jalgpallivälistel teemadel. Et üsna sellised face value asjad.

*+ teatava variatsiooniga sibulate, õlirahade, petturite ja natside suunas. Selliseid ka see foorum täis.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied

Näiteks see, kes Chelsea teemas viimaes postituse teinud 04.05 liitunud 6 postitust kokku + chelsea avatar on varikonto, kes on saanud täpselt minu kasutajanimega konto teha ja postitab mingeid luuletusi Reaalsuses nali naljaks, aga see on spämm ja selle varika võiks ikkagi relegeerida.

Panen varika profiili ka

​​​​​​https://foorum.soccernet.ee/member/40857-nasfai
    Teooria.
    Kellaaeg viitab sellele, et täis peaga postitatud, eks. Kes foorumi esiparm on? Kelle klubi täielikus pasas on? Kõik viitab plasticu varikontole.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Nasfai ja Nasfal ei ole samad nimed.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Lol. Päris hea

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Jonas Vaata postitust

Ilmselt on kuskil tõlke vms probleem, sest praegu süsteem näitab, et ikka 2011. aastal liitus. Eelmisel lehel oleva postituse juures näitab ka kenasti 2011.

Mis puudutab twitteri embedimist, siis sellega on suurem jama, mis ei ole ainult SN foorumis, vaid kõigil teistel ka, kes uue versiooni peale olid sunnitud minema.
    Näiteks see, kes Chelsea teemas viimaes postituse teinud 04.05 liitunud 6 postitust kokku + chelsea avatar on varikonto, kes on saanud täpselt minu kasutajanimega konto teha ja postitab mingeid luuletusi Reaalsuses nali naljaks, aga see on spämm ja selle varika võiks ikkagi relegeerida.

Panen varika profiili ka

​​​​​​https://foorum.soccernet.ee/member/40857-nasfai

Leave a comment:

• Jonas
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Kasutaja Nasfal on liitunud foorumiga mais 2022 ja ma näen üle aastate tema postitust? Kuidas nii ja miks?
    Ilmselt on kuskil tõlke vms probleem, sest praegu süsteem näitab, et ikka 2011. aastal liitus. Eelmisel lehel oleva postituse juures näitab ka kenasti 2011.

Mis puudutab twitteri embedimist, siis sellega on suurem jama, mis ei ole ainult SN foorumis, vaid kõigil teistel ka, kes uue versiooni peale olid sunnitud minema.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Kasutaja Nasfal on liitunud foorumiga mais 2022 ja ma näen üle aastate tema postitust? Kuidas nii ja miks?
    Öudne

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    il il i il
    Il Il I Il

Leave a comment:

Working...
X