Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hoiatused ja bännid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hoiatused ja bännid\'

Algselt postitas Maarek

Algselt postitas Kebab

Ja mina suutsin ka ennast niipalju kokku võtte, et hiljuti kustutati üks minu kommentaar :P
    Oli tõesti näha, et sa oma idiootsustega parima üritasid anda

Ja nagu näha ei kuulu solvamine mitte ainult itaalia jalgpalli, vaid ka selle fänide juurde. Aga nende jaoks on se ju normaalne.
    On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
    I don’t care what you think of me!
    Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Algselt postitas Kebab

Algselt postitas Maarek

Algselt postitas Kebab

Ja mina suutsin ka ennast niipalju kokku võtte, et hiljuti kustutati üks minu kommentaar :P
      Oli tõesti näha, et sa oma idiootsustega parima üritasid anda

Ja nagu näha ei kuulu solvamine mitte ainult itaalia jalgpalli, vaid ka selle fänide juurde. Aga nende jaoks on se ju normaalne.
      Ära võta südamesse
      On ju korduvalt mainitud, et ei ole mõtet ühte ja sama jama neljas järjestikuses postituses kirjutada. Jube tüütuks läks lugemine
      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek

Ära võta südamesse
        On ju korduvalt mainitud, et ei ole mõtet ühte ja sama jama neljas järjestikuses postituses kirjutada. Jube tüütuks läks lugemine

Mõtet ei ole siis, kui sinu lemmikutest head ei räägita. Aga see on vaid minu arvamus.

PS. Kui sul mulle midagi isiklikku on ette heita, saab seda alati privaatselt teha.
        On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
        I don’t care what you think of me!
        Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Ma lihtsalt soovin teada, et mis kamm on. riks12 sai ju bänni, kuid on Aktiivsete kasutajate all

Kommentaar

Üks inimene reostab ainult...
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Mingi hoiatuse võiks sellele ballack'ile teha.Kainelt võttes-arutlemisvõimetu ja räuskab.Absoluutselt ilma igasuguste närvideta.Koer käib ju ka kaelarihma otsas.
              Kapten Trumm

Kommentaar

No ma ei tea

täpsemalt kasutaja keitsik 03. 2007 | 16:35 kirjutatud kommentaar

tra kui nõme vend kes kirjutas artikli,, ei tea jalkast sittagi,, see ei olnud MERK see oli FANDEL rsk!!!!!!!!!!!!
                Kas nii ikka võib? Pealegi kasutaja vincent oli juba varem tunduvalt viisakamas vormis artikli kirjutaja eksimusele tähelepanu juhtinud....

Või võib kommentaarides kirjutada kõike ja minu läesolev post seega puhas offtpic???

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                  Mingi hoiatuse võiks sellele ballack'ile teha.Kainelt võttes-arutlemisvõimetu ja räuskab.Absoluutselt ilma igasuguste närvideta.Koer käib ju ka kaelarihma otsas.
                  kui kellelegi hoiatus teha siis võiks juure tasandil pihta hakata ja seega sulle ka kohe teha kuna mina pole niisama kedagi sõimanud - ikka siis kui mind mõnitatakse või sõimatakse või provotseeritakse. pole provokaatoreid nagu selle lausega sina siis pole ka minu poolt mingeid räuskamisi. ei ole raske loogika eks. ära mitte hakkagi vaidlema et sa mind koeraks ei sõimanud selle lausega.

Kommentaar

Ballack, püüa valitseda ennast. Mida sa sellega enda arvates saavutad, kui iga provokatsiooni peale räuskad ja kõik läbi sõimad? Tõmbad ainult rohkem vett kaela.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
                      Ballack, püüa valitseda ennast. Mida sa sellega enda arvates saavutad, kui iga provokatsiooni peale räuskad ja kõik läbi sõimad? Tõmbad ainult rohkem vett kaela.
                      pole siis vaja provotseerida!
                      ja ei sõima ta kedagi, kui talle öeldakse halvasti siis ta ka vastab samaga.
                      samas paha lugeda kui inimesed keda ma tean ja tunnen omavahel kraaklevad.
                      ehk aitab?
                      teeb lihtsalt haiget.
                      meid niigi vähe.

Kommentaar

pole provokatsioone pole ka probleemi. võtad ühe provokaatori ette (nii nagu nad ise minuga teha tahaksid kui nad moded oleksid) ja teised jäävad ka vait kohe - lihtne. niikaua tekib ka provokatsioone kui nende vastu mitte midagi ei tehta. neil ju hetkel täiesti poogen mida ütlevad kuna kui keegi vastu hakkab siis nad teavad et neile ei tehta midagi aga vastajatele küll. süüdi on (peaaegu) ALATI provokaatorid kuna nemad alustavad kogu teemat.

ma ei sõima kõiki läbi, ma kirjutan samamoodi negatiivselt ainult neile vastu kes minule kirjutasid. mida ma saavutan - midagi paneb neid ikka vaikima, see kas selleks on hea või halb oleneb inimesest. mina pealt ei kavatse vaadata kuidas minu kohta negatiivset räägitakse.

mida nad kaebavad et ma räuskan kui nad ise provotseerivad? ise on süüdi selles.

Kommentaar

Sorri, ma rohkem ei provotseeri.

Kommentaar

See on ju foorum,internet.Ei saa ju võtta igat tsiteerimist provokatsioonina.
                            Võtke foorumist ära üldse see tsiteerimis võimalus,võib olla aitab.

Edit:kindlasti on ka poste mis provotseerisid noorsandi aga alati on võimalik järgi vaadat kuidas teema arenes ja kes kuidas käitus.
                            Mitte,et see nüüd midagi muudaks.
                            Keegi sõimata tahab siis palun,marcello1@hot.ee.Foorumist ei viitsi kolme nädala pärast vanu poste otsida.
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Sorri, ma rohkem ei provotseeri.
                              jah, bänn sulle mazz

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                                ma ei sõima kõiki läbi, ma kirjutan samamoodi negatiivselt ainult neile vastu kes minule kirjutasid. mida ma saavutan - midagi paneb neid ikka vaikima, see kas selleks on hea või halb oleneb inimesest. mina pealt ei kavatse vaadata kuidas minu kohta negatiivset räägitakse.
                                Aja lugu on tõesti näidanud, et kisa kõri jääb kõige paremini vait, kui sa talle vastu räuskad. Tubli teooria, tuuma füüsik.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X