Algselt postitas 17
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Uus foorum
Collapse
X
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustPeaks seda mainima, et Eesti-Iisrael teema uusi postitusi ei taha mulle kuidagi näidataINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustKas niimoodi?
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustMa kasutan nii või teisiti avatarile vajutust, seal suunab kohe õgesse kohta.
Kommentaar
-
Tervist. Ma ei osanud sellist küsimust kusagile mujale panna.. ühesõnaga: kas soccernetil on üldse plaanis see aasta teha meistriliiga ja esiliiga täpsemat statistikat? (väravaloojad, kaardisaajad, publik jne.. ) lihtsalt mataks oma lootuse maha siis(käin tihti uudistamas, et ehk on tekkinud)Mai-Tea Vist
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustsoccerneti server langes eile õhtul vene ultrate rünnakute alla?
Kommentaar
-
Mis kuradi asi see on???
Ei julgenud ühtegi neist avada ja kuniks keegi lahti pole seletanud siis ei soovita ka kellegil teisel.
Eile siis tuli PM-i selline asi.
Abministrator
Asjahuviline
Liitumiskuupäev: May 2007
Postitused: 0 Hey !! Announcement from administrator
We started a hot site in here
These young people get really naughty at a photo booth in Tokyo
(ports linke mida mõni loll võib isegi vajutada)Last edited by Martin; 08.05.07, 07:15.
Kommentaar
-
These young people get really naughty at a photo booth in Tokyoa noh, igaks juhuks tasub ikka kõik aadressid läbi käia, äkki ongi hoopis igati aus õpetus selle kohta, kuidas parti kiilaks ajada...
kuid jah, mismoodi see spämm üldse siia PMide alla sattus, seda võib muidugi juba mõni abministrator lahkesti seletada.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustpagan, miks mulle sellelaadset kraami kunagi ei saadeta
Äkki pead abministratorile PM-i saatma
Usun ,et ta rõõmuga saadab sulle iga tund portsu linke
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar