Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Uus foorum

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas 17 Vaata postitust
    Peaks seda mainima, et Eesti-Iisrael teema uusi postitusi ei taha mulle kuidagi näidata
    Sama siin.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
      Peaks seda mainima, et Eesti-Iisrael teema uusi postitusi ei taha mulle kuidagi näidata
      Vaata 6 lehekülge,kolm/neli postitust viskas sinna vahele uuematest
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Siuke värk, et kasutajanimele klikkides saab "buddy listi" koheselt lisada, aga ignore listi lisamiseks peab User CP-d kasutama. Kas te teeksite ignore listi täiendamise lihtsamaks?
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Kas niimoodi?

Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
            Kas niimoodi?
            Eip. Enne public profile peale minemist oli minu idee. Klikid posti peal olevale nimele, ning kõige alumine valik oleks "Add username to Your Ignore List", mitte "Add username to Your Buddy List".
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Ahah. Ma kasutan nii või teisiti avatarile vajutust, seal suunab kohe õgesse kohta. Aga üleüldiselt on minu arvates ignore list mõttetu, sest ignoreeritava postitusi tsiteeritakse ikkagi. Pigem teatud inimese nime nähes tema kirjutisi mitte lugeda.
              Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
                Ma kasutan nii või teisiti avatarile vajutust, seal suunab kohe õgesse kohta.
                Ma seda es teadnud. Pole mõtet minu ettepaneku peale aega raisata.
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Tervist. Ma ei osanud sellist küsimust kusagile mujale panna.. ühesõnaga: kas soccernetil on üldse plaanis see aasta teha meistriliiga ja esiliiga täpsemat statistikat? (väravaloojad, kaardisaajad, publik jne.. ) lihtsalt mataks oma lootuse maha siis(käin tihti uudistamas, et ehk on tekkinud)
                  Mai-Tea Vist

Kommentaar

Pidi tulema küll ja mazzi sõnul koos vägeva kujundusega.

Kommentaar

soccerneti server langes eile õhtul vene ultrate rünnakute alla?
                      GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                      GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                      (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
                        soccerneti server langes eile õhtul vene ultrate rünnakute alla?
                        Ei, plaanitud hooldustööd.

Kommentaar

Mis kuradi asi see on???
                          Ei julgenud ühtegi neist avada ja kuniks keegi lahti pole seletanud siis ei soovita ka kellegil teisel.

Eile siis tuli PM-i selline asi.

Abministrator
                          Asjahuviline

Liitumiskuupäev: May 2007
                          Postitused: 0 Hey !! Announcement from administrator
                          We started a hot site in here

These young people get really naughty at a photo booth in Tokyo

(ports linke mida mõni loll võib isegi vajutada)
                          Last edited by Martin; 08.05.07, 07:15.

Kommentaar

These young people get really naughty at a photo booth in Tokyo
                            ja ega see rida ei anna ju ometi üldse aimu, et mis seal linkide taga küll toimuda võiks a noh, igaks juhuks tasub ikka kõik aadressid läbi käia, äkki ongi hoopis igati aus õpetus selle kohta, kuidas parti kiilaks ajada...

kuid jah, mismoodi see spämm üldse siia PMide alla sattus, seda võib muidugi juba mõni abministrator lahkesti seletada.
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

pagan, miks mulle sellelaadset kraami kunagi ei saadeta

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                                pagan, miks mulle sellelaadset kraami kunagi ei saadeta
                                Ei tea
                                Äkki pead abministratorile PM-i saatma
                                Usun ,et ta rõõmuga saadab sulle iga tund portsu linke

Kommentaar

Working...
                                X