Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soccerneti suvepäevad 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Devil Vaata postitust
    Kuhu raha kanda? Tuleks kah ja annaks osadele täiega lõuga .
    peaasi,et scooter mulle jälle sülle ei istuks ja ei räägiks naiste peksmisest

Kommentaar

Mul jääb asi ära kahjuks, et MMi finaalmänge näha pidin tegema endale graafiku kus olen neljanda hommikul tööl .

Kommentaar

aaaarh.. ma ka ei tule ikkagi....magu on putsis peale jaani.. gaseci tablakad ja jogurtid tuututavad

Kommentaar

Juba sel nädalavahetusel Vana-Veskis!

Viimane aeg suvekad plaanidesse võtta ning esinduslik foorumlaste seltskond üle vaadata.

Kohal: wiiner, mazz, Saarlane, 05ula (ja Hanna), cannuman, Diana, Mannu, Mikk4, finntroll (ja Tiina), Re5pect, Jexxson, chumbawamba (ja Reelika), nurmalna, norsk, Vana Peer, Peeter I, Martin, PraS
          Ilmselt kohal: Silver, Maarja
          Lahtised: eika, kaala, 17, -RoMaRiO-, skint, Juveman
          Loodetavasti kohal: KÕIK!
          Nimekiri täieneb pidevalt

Kava:

Laupäev, 3. juuli
          • Tallinnast (parim kell 12:30, lisaks ka 17:00) lähevad bussid Ussisoo peatusse (maksimaalselt 1 km Vana-Veskist). Lisaks väljuvad iga natukese aja tagant bussid, mis peatuvad Anna peatuses (ca 4 km Vana-Veskist).
          • Tartust (parim kell 11:30, lisaks ka 15:45 ja 18:45) lähevad bussid Anna peatusse (ca 4 km Vana-Veskist).

14:00 kogunemine, telkide püstitamine
          14:30 grillimine, tutvumine, 2009. aasta parimate postitajate auhindamine
          15:30 seltskonnamängud (auhinnad!)
          17:00 Argentina-Saksamaa ühisvaatamine (ennustusmäng!)
          19:00 jalgpall, võrkpall, kiikumine, kilesaun, grillimine, ...
          21:30 Paraguay/Jaapan-Hispaania/Portugal ühisvaatamine (ennustusmäng!)
          23:30 kilesaun, tants ja trall hommikuni

Pühapäev, 4. juuli

ärkamine, fotosüüdistuste tegemine
          12:00 hüvastijätt
          fotosüüdistuste avaldamine
          • Tallinna läheb buss Ussisoo peatusest kell 15:43 ning Anna peatusest alates kella 9st hommikul peaaegu iga tunni aja järel.
          • Tartusse lähevad bussid Anna peatusest kell 9:15 ja 16:28.

Kaasa võtta:
          • Juua, süüa (grillimist)
          • Saunaasjad
          • Sportimisriided
          • Sääsetõrjevahend
          • Telk
          • Hea tuju (saab ka kohapealt laenutada)

Osavõtutasu 100 krooni kanda OÜ Vutivõrk kontole 221043839787. Selgitusse kirjutada "Suvepäevad" ja oma fooruminimi.

Kohtume Vana-Veskis!
          Last edited by mazz; 02.07.10, 19:30. Põhjus: ühest telgist piisab

Kommentaar

Kas leidub võimaluse korral mõnda heatahtliku inimest, kes siis läheks Tartust autoga ja pakuks mulle küüti?

Kommentaar

nii nagu mazzile juba eraviisiliselt ütlesin, siis kahjuks ei saa see aasta kuidagi tulla möllake häste!

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
                Kas leidub võimaluse korral mõnda heatahtliku inimest, kes siis läheks Tartust autoga ja pakuks mulle küüti?
                Ma olen heatahtlik inimene, aga absoluutselt ei viitsi autot roolida ja loksun parem bussiga.
                AILTON

Kommentaar

Mul situatsioon järgmine, et kui reedel peole tahan Tallinnas minna, siis peaksin laupäeval siit otse Vana-veskile minema. Aga siis pole mul telki võtta kusagilt. Et kas mõni naine mind oma telki võtta ei taha? Ja teine küssa, et kas keegi Tln-s autoga ka läheb? Et ma pean kuidagi mingi mõistliku plaani välja voolima.

Muidugi on variant, et sõidan jube reedel linnast ära ja ehk saaksin ise telgi võtta ja kellelegi ööseks aset ka pakkuda, kuna olen üksi tulemas.

Kommentaar

Telgiga peol käia on samas päris populaarne
                    AILTON

Kommentaar

Muidugi keegi jutukas pakkus välja, et magame kilesaunas.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                        Muidugi keegi jutukas pakkus välja, et magame kilesaunas.

Ööd on praegu nii soojad, et magamiskotiga on paras puu all magada.
                        AILTON

Kommentaar

räägi seda sääskedele, et sa puu alla kavatsed magada. Ma arvan et nad on rahul

Kommentaar

Liikvel on kuulujutud, et suvepäevadel võib end näole anda ka läbi aegade legendaarseim foorumlane Tanua! NA!

Ole kohal või ole kohal, veel on piisavalt aega oma plaanid Kesk-Eestisse suunata.

Kommentaar

Mikk, kas sa võtad fotoka ka kaasa?
                              Ajalugu ei õpita, ajalugu tehakse.

Kommentaar

Algselt postitas Mannu Vaata postitust
                                Mikk, kas sa võtad fotoka ka kaasa?
                                No ma ei tea, uhkem vist oleks ja pilte tuleks ka rohkem.

Priit, sa peaksid siis ju rahul olema, sest räägitakse et ainult emased imevad...
                                AILTON

Kommentaar

Working...
                                X