Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Viimane aeg suvekad plaanidesse võtta ning esinduslik foorumlaste seltskond üle vaadata.
Kohal: wiiner, mazz, Saarlane, 05ula (ja Hanna), cannuman, Diana, Mannu, Mikk4, finntroll (ja Tiina), Re5pect, Jexxson, chumbawamba (ja Reelika), nurmalna, norsk, Vana Peer, Peeter I, Martin, PraS Ilmselt kohal: Silver, Maarja Lahtised: eika, kaala, 17, -RoMaRiO-, skint, Juveman Loodetavasti kohal: KÕIK! Nimekiri täieneb pidevalt
Kava:
Laupäev, 3. juuli
Tallinnast (parim kell 12:30, lisaks ka 17:00) lähevad bussid Ussisoo peatusse (maksimaalselt 1 km Vana-Veskist). Lisaks väljuvad iga natukese aja tagant bussid, mis peatuvad Anna peatuses (ca 4 km Vana-Veskist).
Tartust (parim kell 11:30, lisaks ka 15:45 ja 18:45) lähevad bussid Anna peatusse (ca 4 km Vana-Veskist).
Mul situatsioon järgmine, et kui reedel peole tahan Tallinnas minna, siis peaksin laupäeval siit otse Vana-veskile minema. Aga siis pole mul telki võtta kusagilt. Et kas mõni naine mind oma telki võtta ei taha? Ja teine küssa, et kas keegi Tln-s autoga ka läheb? Et ma pean kuidagi mingi mõistliku plaani välja voolima.
Muidugi on variant, et sõidan jube reedel linnast ära ja ehk saaksin ise telgi võtta ja kellelegi ööseks aset ka pakkuda, kuna olen üksi tulemas.
Kommentaar