Algselt postitas Alejandro
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soccerneti suvepäevad 2010
Collapse
X
-
Mina ja mu hea sõber neeger John, kes teatavasti on Diana ja tema ..... eee .... vananemise viljade suurim fänn, avaldame siirast kahetsust, et banaanide invasioon selleaastasele üritusele ära jäi. Oleme hetkel puhkusel LAV-s, kus sõber John sisustab peaasjalikult aega vuvuzelat puhuvatele kohalikele antud mänguriistaga anaalpenetratsiooni tegemisega ning mina üritasin Krugeri rahvuspargis lokeerida elevandialõkki manustavat vello99-t. Sõber John lubas järgmisel aastal igatahes kohal ollasigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustKõige parem idee: On ennelõuna, kell on umbes 1. Siim: "Ma annan sulle jalgpallilaulude plaadi, kui me nüüd kohe jala Tallinna lähme.Ajalugu ei õpita, ajalugu tehakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Diana Vaata postitustdiana muidugi käib roikaga mööda telke ringi ja annab meestele peksa. kuidas su lõhkine varvas elab? nägi päris hull välja teine.
Kommentaar
-
Algselt postitas Diana Vaata postitustaga ettepanek? tee üks mäluvärskendus ja küll ma siis mõtlen.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustKõige parem idee: On ennelõuna, kell on umbes 1. Siim: "Ma annan sulle jalgpallilaulude plaadi, kui me nüüd kohe jala Tallinna lähme. Mina: "Davai". Kümme kilti jalutamist mööda valget äärejoond, sest asfalt oli sigakuum, üks hea inimene valge Golfiga, kes küüti pakkus, ning palja ülakeha ja paljaste jalgadega Foorumi bussipeatuse juures tillimine ja sõit ühistranspordiga. Lõpuks me ikkagi Kalamajja jõudsime.
Keegi kolmas: "Ma ei tea, kuidas linna tagasi saame."
Ma: "Peaks jala minema."
Saarlane: "Lähme."
Ma: "No lähme."
Saarlane: "Lähme-lähme."
Ma: "Lähme siis"
Saarlane: "A sa mulle plaadi annad, kui lähme?"
Ma: "Davai, lähme."
Ja läksime.
Fussball Party Hits 2008 ootab sind wiineri käes. Postiga ei saada, sest postikulu oleks umbes kolm korda kallim kui plaadi poehind
Kommentaar
-
Algselt postitas wiiner Vaata postitustKel midagi kadunud, küsige Siimu käest. Viisin kõik träni tema juurde
- Hall pusa kirjaga "Montezuma 1978 Road Eagles Low Riders"
- Unibeti/Soccernet.ee t-särk numbriga 10
- Hall särk "Cavern Live Beat Night ..."
- Mustad sokid "Sergio Tacchini"
- Sinised lühikesed püksid "Pro*Star"
- Pool pakki suitsufiltreid ja keeramispabereid (eika omad)
Kommentaar
-
pm kui teile tuleb kuskil vastu mingi vend halli pusaga, millel ilutseb kiri "Montezuma 1978 Road Eagles Low Riders", selle alt näete paistmas unibeti/Soccernet.ee t-särk numbriga 10, jalas härral mustad sokid(mitte musta värvi) "Sergio Tacchini" ning sinised lühikesed püksid "Pro*Star" ja käes tal pool pakki suitsufiltreid ja keeramispabereid, siis võib juhtuda, et tegu on mazz'iga
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitusta minu plaadid ja käterätt ka Siimu käes?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustüks saunalina üle.Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustkäterätt ka Siimu käes?Algselt postitas mazz Vaata postitustkäterätti ei ole leitud.
Kommentaar
-
Algselt postitas timott Vaata postitustpm kui teile tuleb kuskil vastu mingi vend halli pusaga, millel ilutseb kiri "Montezuma 1978 Road Eagles Low Riders", selle alt näete paistmas unibeti/Soccernet.ee t-särk numbriga 10, jalas härral mustad sokid(mitte musta värvi) "Sergio Tacchini" ning sinised lühikesed püksid "Pro*Star" ja käes tal pool pakki suitsufiltreid ja keeramispabereid, siis võib juhtuda, et tegu on mazz'igaAjalugu ei õpita, ajalugu tehakse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar