Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Valencia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Rohtaed
    replied
    Algselt postitas KarlErik Vaata postitust

Otamendi tahab väidetavalt Valenciast lahkuda. Keegi teab, miks?
    Soccernet:

"Nicolas ütles [Valencia presidendile Amadeo] Salvole, et ta tahab Valenciast suvel lahkuda.
    Nicolas on Valencias õnnelik ning rahul fännidega, kuid tal on võimalus samm edasi minna. Nico teeb kõik selleks, et lahkuda," oli Eugenio Lopez öelnud intervjuus Cadena SER-iga. Ta lisas, et praeguseks hetkeks on räägitud mitme klubiga, kes kaitsjat soovivad.

Leave a comment:

• KarlErik
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma päris nii palju ei viskaks, kuna kuu lõpp ja cocoplastic nii palju mulle raha ei andnud.
    Mul ka pole 30 miljonit, aga kui oleksin Manu omanik, siis maksaksin 30 miljonit (ma ei usalda manu kaitsjaid, kui siis Smallingut). RM/Barca või muu heade kaitsjatega tiimi omanikuna küll nii palju ei maksaks.

Otamendi tahab väidetavalt Valenciast lahkuda. Keegi teab, miks?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ise maksaks tema eest kuni 30 miljonit.
    Ma päris nii palju ei viskaks, kuna kuu lõpp ja cocoplastic nii palju mulle raha ei andnud.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Ma ei taha mingisugust ManU-Real vahelist viha õhutada, aga viimastel aastatel on minu nimetatud kolm klubi üldises plaanis pisut kõrgemal tasemel olnud kui ülejäänud. Ma arvan, et on vahe, kas tiitlite konkurentsis (isegi kui neid palju ei võideta) püsitakse detsembrini või sisuliselt hooaja lõpuni.
    noh... ups and downs. ühe - kahe aasta põhjal seda järeldust teha on ju ebaloogiline kui vaadata lihtsalt tulemusi.

Kui võtta vaakumis, siis prior to Moyes võitis Manu 6 aasta jooksul 4 liigat ja CL. Et nüüd pooleteise hooaja pärast, eriti kui näha, et nüüd ka perspektiivi, ära minna klubisse, mis on vähem võitnud, kuid viimasel 2 hooaega parem olnud... Mõte on siis see, et ei ole päris nii lihtne otsus kui serveerisid.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Küsimus selline, et mis seal Realis täpsemalt siis nii head ootamas on võrreldes nt ManUga? Saab paar korda messi vastu mängida ja ronniga selfiesed dušširuumis teha? Viimase 10 aastaga 3 liigat, 1 CL ja 2 copat.
    Ma ei taha mingisugust ManU-Real vahelist viha õhutada, aga viimastel aastatel on minu nimetatud kolm klubi üldises plaanis pisut kõrgemal tasemel olnud kui ülejäänud. Ma arvan, et on vahe, kas tiitlite konkurentsis (isegi kui neid palju ei võideta) püsitakse detsembrini või sisuliselt hooaja lõpuni.

Leave a comment:

• BCfey
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Peter Lim pidi olema Manchester Unitedi fänn jne seega see teema on läbi räägitud, et tahab klubide vahel head suhted hoida vms. Seega see Valencia klubi inimesti avalik turtsumine on tiba üle paisutatud.
    Lim ei ole klubi ainuvalitseja ega see, kes otsustab mis mängijaid kellele maha müüa. Tal on klubis mõjuvõimu, tõsi, kuid ma kahtlen et ta on valmis teiste Valencia ametnike käte peale astuma oma Unitedi poolehoiu pärast.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas BCfey Vaata postitust
    Võimalike stsenaariumide kohta info jagamine ei ole ärritamine/ähvardamine.

Mind hakkas see teema lihtsalt huvitama, kuna ei tahtnud uskuda et nüüd, kus Lim Valenciasse oma rahamägedega saabunud ja klubi uus president keskmisest põikpäisem meeskonna talentide müümise osas on, kavatsetakse sel suvel liiga ühest parimast keskkaitsjast nii lihtsalt lahti öelda. Ja seda kõike CL-i jalgpalli eel.

Sulle kui ManU fännile võin aga lohutuseks öelda, et suurt rolli antud mängija müümises omab ka Jorge Mendes, kelle mõjuvõim antud klubis on tõenäoliselt väga suur. Tema jõupingutused + mängija avalik tunnistus, et ta tahab lahkuda ning tõenäoliselt saate argentiinlase kusagil ~€50m kätte.
    Peter Lim pidi olema Manchester Unitedi fänn jne seega see teema on läbi räägitud, et tahab klubide vahel head suhted hoida vms. Seega see Valencia klubi inimesti avalik turtsumine on tiba üle paisutatud.

Leave a comment:

• BCfey
    replied
    No reaalne summa mis kõige rohkem läbi käinud jääbki sinna 35€m kanti, teised on selliseid äärmuslikud figuurid millega osadel meeldib ärritada/ähvardada.
    Võimalike stsenaariumide kohta info jagamine ei ole ärritamine/ähvardamine.

Mind hakkas see teema lihtsalt huvitama, kuna ei tahtnud uskuda et nüüd, kus Lim Valenciasse oma rahamägedega saabunud ja klubi uus president keskmisest põikpäisem meeskonna talentide müümise osas on, kavatsetakse sel suvel liiga ühest parimast keskkaitsjast nii lihtsalt lahti öelda. Ja seda kõike CL-i jalgpalli eel.

Sulle kui ManU fännile võin aga lohutuseks öelda, et suurt rolli antud mängija müümises omab ka Jorge Mendes, kelle mõjuvõim antud klubis on tõenäoliselt väga suur. Tema jõupingutused + mängija avalik tunnistus, et ta tahab lahkuda ning tõenäoliselt saate argentiinlase kusagil ~€50m kätte.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Ma ei tea, mis ärritamisest ja ähvardamisest sa räägid... Sa nagu üldse lugesid ka, mis BCfey ülevalpool postitas?

PS: See ~104 milli läheb käiku siis, kui nad Otamendit Valencia nõusolekuta osta soovivad.

Arvestades Peter Limi ambitsioone, siis pole Otamendil väga mõtet Valenciast minema minna, kui just Real, Barca või Bayern (kõik kolm üsna ebatõenäolised) ukse taha ei tule. Aga elame, näeme.
    Küsimus selline, et mis seal Realis täpsemalt siis nii head ootamas on võrreldes nt ManUga? Saab paar korda messi vastu mängida ja ronniga selfiesed dušširuumis teha? Viimase 10 aastaga 3 liigat, 1 CL ja 2 copat.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    No reaalne summa mis kõige rohkem läbi käinud jääbki sinna 35€m kanti, teised on selliseid äärmuslikud figuurid millega osadel meeldib ärritada/ähvardada.
    Algselt postitas BCfey
    Ehk siis võib suht kindel olla, et kui ManU argentiinlast sel suvel kätte tahab saada, siis peavad nad oma rahakotti ikka korralikult kergendama. Siin kohal tuletaks ka meelde, Salvio on president kellega läbirääkida pole sugugi kerge ja kes oskab mängijate eest iga viimasegi kui sendi välja pigistada (Soldado ~€30m ja Mathieu ~€20m hinnasildid ehtsad näited sellest). Ning kui vaja, võib klubi keskkaitsjast lihtsalt kinni hoida, arvesades et mehel 4 aastat veel lepingus täita.
    Ma ei tea, mis ärritamisest ja ähvardamisest sa räägid... Sa nagu üldse lugesid ka, mis BCfey ülevalpool postitas?

PS: See ~104 milli läheb käiku siis, kui nad Otamendit Valencia nõusolekuta osta soovivad.

Arvestades Peter Limi ambitsioone, siis pole Otamendil väga mõtet Valenciast minema minna, kui just Real, Barca või Bayern (kõik kolm üsna ebatõenäolised) ukse taha ei tule. Aga elame, näeme.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Mtea, võibolla maksab Manu 50 miljonit Otamendi eest, aga mitte üle saja milli. Ilmselt Valencia on väiksema summaga ka rahul. Ise maksaks tema eest kuni 30 miljonit.

Leave a comment:

• KarlErik
    replied
    et summa küündiks rohkem kui 100 millini.
    Mtea, võibolla maksab Manu 50 miljonit Otamendi eest, aga mitte üle saja milli. Ilmselt Valencia on väiksema summaga ka rahul. Ise maksaks tema eest kuni 30 miljonit.

Leave a comment:

• BCfey
    replied

Ni väidetavalt oleme me Otamendi agendiga juba mitu kuud seda rauda tagunud ja Valencias käinud and shit.. Aga samas võivad need olla ka need 3 mustas ülikonnas venda kes siin Moyesi ajal "möllasid" Igatahes, tegemist on ühe äärmiselt kõrge klassiga mehega, kes Chris Smallingu kõrvale sobiks suht ideaalselt pikemaks ajaks.. Eks näeb, on ka teisi variante ju.
    Muide, ma siin parandan kiirelt ennast. Mataga panin veits mööda, kui United tõesti Otamendi täielikult välja osta tahab, siis eeltoodud maksuprotsent (52%) tähendaks et summa küündiks rohkem kui 100 millini.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Traaaa Ja täpselt nii ongi.
    Kui tõesti käiakse Otamendi eest välja €50m siis on jalgpall igaveseks muutunud. "30mil is the new 15mil". Kindlasti kvaliteetne mängumees, kuid need summad maailmajalgpallis on ikka jõhkrad. JÕHKRAD I SAY!
    Ma lähen ikkagi selle raha + Valencia = Otamendi variandi peale välja, sest kuuldavasti oli Valencia C.F. ise ka huvitatud Antonionst.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Valencia president Salvio Otamendi agendi öeldu kohta:

Ehk siis võib suht kindel olla, et kui ManU argentiinlast sel suvel kätte tahab saada, siis peavad nad oma rahakotti ikka korralikult kergendama. Siin kohal tuletaks ka meelde, Salvio on president kellega läbirääkida pole sugugi kerge ja kes oskab mängijate eest iga viimasegi kui sendi välja pigistada (Soldado ~€30m ja Mathieu ~€20m hinnasildid ehtsad näited sellest). Ning kui vaja, võib klubi keskkaitsjast lihtsalt kinni hoida, arvesades et mehel 4 aastat veel lepingus täita.

Siin tuleb arvestada seda, et Hispaania maksude ja väljaostuklauside süsteem on päris keeruline. Viimane neist ei tööta päris nii nagu enamik inimesi arvab, et ostja klubi käib välja klausis oleva summa ja mängijal on seejärel vaba voli nendega liituda. Siit saab Hispaania klauside kohta rohkem infot:

Nii et kui ManU läbirääkimistel Valencia eriti kettasse ajab, tuleb neil Otamendi eest €50m + 52% sellest summast välja käia ehk siis ~€76m.

Ni väidetavalt oleme me Otamendi agendiga juba mitu kuud seda rauda tagunud ja Valencias käinud and shit.. Aga samas võivad need olla ka need 3 mustas ülikonnas venda kes siin Moyesi ajal "möllasid" Igatahes, tegemist on ühe äärmiselt kõrge klassiga mehega, kes Chris Smallingu kõrvale sobiks suht ideaalselt pikemaks ajaks.. Eks näeb, on ka teisi variante ju.

Leave a comment:

Working...
X