Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Benzema on Realis juba 10 aastat! Pole paha.

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Ceballos oli väga okei terve U21-EMi vältel. Tema laenule saatmine võiks olla üks parimaid lahendusi. James Rodriguez on ka hetke seisuga jäämas ju isegi? Kui vaid selle Mbappe ka kätte saaks..

Leave a comment:

• Goakjie
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Ma ei tea, mida ksf! Goakjie Ceballoses näeb. Itaalia U21 vägistamine minu silmis tema väärtust ei tõstnud. Jookseb ringi palju aga enamasti kasutult, vahel isegi oma meestele kahjulikult. Kui meemiväärilised lahendused oleksid BdO peakriteerium, siis oleks Ceballos vähemalt esimese kolme hulgas. Ei saa välistada, et ta suudab oma produktiivsust lähiajal tõsta, kuid praegu ma küll ei näe mõtet teda taga nutta.
    .
    Ceballos,Borya Majoral ja Vallejo(kapten) võitsid meil Hispaaniaga U21 EM-I,No ma ei tea kas ma siis olen ainuke kes Ceballoses midagi näeb, aga minu arvates temas on midagi. Väga tark mängija, targalt driblab ja söödab, ja ka löögid on päris head. Ma ei ole tähele pannud, et ta kasutult ringi jookseb, aga äkki tõesti see on siis tema nõrk külg. Ja ilmselgelt kui Zidane teda korra kuus mängu toob siis ei ole väga heas vormis ja võivadki tekkida küsitletavad lahendused, ilmselt olen ainuke, aga mina näen temas kõvasti rohkem potentsiaali kui Llorentel.

Leave a comment:

• Goakjie
    replied
    Samal ajal kui on täiesti vaikne meeste üleminekute juures siis Florentino on toomas Reali naistevõistkonda ühte ajaloo parimat naismängijat
    Real Madrid is close to signing Marta Silva of Brazil for the debut season of Real Madrid Women’s Team. [Sky]

Leave a comment:

• Goakjie
    replied
    Wesley Sneijder | “I spoke with Donny about Real Madrid C.F., the most beautiful club in the world. No debate. If you just only look at their history, at Real Madrid it’s all perfect. If you drive on their training ground it feels like a fairytale. He deserves this transfer.
    Ödegaard on ka kaheks hooajaks Real Sociedadi laenule minemas, ametlik kinnitus peaks tulema paari päeva jooksul

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Algselt postitas Goakjie Vaata postitust
    Donny van de Beeki ümber on nüüd suur kisa tekkinud
    Loodan, et see on asjatu kisa... Donnyl veel kepingut 2022ni. See muidugi ei ole kellegi takistus. Aastake veel Ajaxis teeks talle ainult head.

Leave a comment:

• Goakjie
    replied
    Donny van de Beeki ümber on nüüd suur kisa tekkinud

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Real Madrid ehk üks parimatest klubidest nii korvpallis kui jalgpallis maailmas on jäänud ühe asjaga maha kuid nüüd siis saab ka see teoks. Nimelt communicado official:
    Real Madrid will have a women's team after agreeing to buy recently promoted CD Tacón with effect from 1 July 2020.

Leave a comment:

• Goakjie
    replied
    Põhimõtteliselt on ju, seda saab ju kasutada siis kui tahad, aga noh kui klubi ei taha seda käivitada siis on teistel klubidel ka õigus seda mängijat osta

Leave a comment:

• Devil
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Release clause kehtib kõigile. Ilmselt pead sa silmas buy back optionit, mis oleks Real Madridi ainuõigus mängija X summa eest tagasi osta.
    Ainuõigus, wtf?

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Ma ei tea, mida ksf! Goakjie Ceballoses näeb. Itaalia U21 vägistamine minu silmis tema väärtust ei tõstnud. Jookseb ringi palju aga enamasti kasutult, vahel isegi oma meestele kahjulikult. Kui meemiväärilised lahendused oleksid BdO peakriteerium, siis oleks Ceballos vähemalt esimese kolme hulgas. Ei saa välistada, et ta suudab oma produktiivsust lähiajal tõsta, kuid praegu ma küll ei näe mõtet teda taga nutta.

Llorente pidi Casemiro kuskile Castillasse mängima oma sööduoskuse ja kõige muuga. Reaalsuses võivad tema tehnilised oskused isegi paremad olla, aga liigutuste kiirus ei ole minu hinnangul kaugeltki piisav. Jällegi, arenguruumi on aga ma ütleksin, et Federico Valverde on praegu juba oluliselt parem mängija ning ka tema lagi on palju kõrgemal kui Llorente oma. Mõned sepad tuleb ka minema saata, ma siiski eelistaksin muid sihtkohti (näiteks Inter oli mingi hetk vist huvitatud) kui Atletico.

Keskvälja loovus on nullilähedane, James aga parseldatakse kommiraha eest Napolisse ning Ødegaard vist Neverkusenisse (viimane vähemalt mingisuguse tagasiostu variandiga). Kahju, et Zidane keskmisest loovamaid mehi endiselt millekski ei pea. Ehk oodatakse Jamesi müügiga Copa America lõpuni, saab vähemalt raha tema eest rohkem.

Leave a comment:

• Goakjie
    replied
    Jah väga vabandan

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Goakjie Vaata postitust
    Marca väidab, et Ödegaard on siirdumas Bayern Leverkusen-isse
    Ausalt kui veel tema ja Ceballos ka maha müüakse siis see on ikka väga ajuvaba mida mehed sel suvel noorte talentidega teevad, okei peaasi, et release-clause pannakse siis väga timm
    Release clause kehtib kõigile. Ilmselt pead sa silmas buy back optionit, mis oleks Real Madridi ainuõigus mängija X summa eest tagasi osta.

Leave a comment:

• Goakjie
    replied
    Marca väidab, et Ödegaard on siirdumas Bayern Leverkusen-isse
    Ausalt kui veel tema ja Ceballos ka maha müüakse siis see on ikka väga ajuvaba mida mehed sel suvel noorte talentidega teevad, okei peaasi, et release-clause pannakse siis väga timm

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Esimene väljaminek siis kah tehtud. Llorente läks Atletico Madridi. Oleks ju võinud laenule siis kasvõi neist teistest kelle lahkumisest räägitud ( Ceballos, Valverde, Kovacic ) on Llorente mu arust üks parimaid ja lubavamaid talente.

Leave a comment:

Working...
X