Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Temp0
    replied
    Algselt postitas staykool Vaata postitust
    Aga kes üldse Bale tahaks/saaks endale lubada? United?
    siiani oli ainult meedia sõnul üks hiina klubi pakkumise teinud

ei aga Bale ja Manu kuidagi nagu lähevad lausa kokku. Nii hetke vormi suhtes kui ka tegelikult Bale võib täitsa särada Premmis ja kesteab, ehk saab Manuga rattad alla.

Leave a comment:

• staykool
    replied
    Aga kes üldse Bale tahaks/saaks endale lubada? United?

Leave a comment:

• Goakjie
    replied

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Zidane told Gareth Bale that he is not in his plans and will be sold in the summer. Marcos Llorente and Dani Ceballos received the same message.

Leave a comment:

• Goakjie
    replied
    VINICIUS oli jah hea Zidane tegi hästi ootas ei hakkanud kiirustama tema mängitamisega, kuid siiski ma loodan, et on viimastes mängudes põhis ja saab võimaluse TITE käe all Copa America`s mängida. Muidu tegid kõik supermängu

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitust

Eks näis kuidas platsil aga paberil see koosseis mulle meeldib.
    Suurepärane, mängijad olid kõik näljased ja kedagi ei oska küll öelda kes täna halvasti oleks mänginud. Keskendusin veidike rohkem muidugi Courtoisi mängule, et jälgida kumb siis parim Realis kas Navas või tema ja kes peaks jääma, Courtois kuidagi ebakindel ja need väljalöögid ja söödud... ja seda juba pikemat aega. Jälgige!

Carvajali, Marcelo, Valverde tooksin eraldi välja. Jõhker töötahe. Carvajal lõi posti ja Marcelo löögid võttis GK ära. Valverdel väravasööt.
    Brahim, Vazques ja Mariano olid ka ülihead! Teised toimetasid kah korralikult ja Vallejo sai samuti hästi hakkama.

Solari võttis parima ja tootis Vinicuse ja Reguiloni. Zizou oskas aga parimat võtta Brahimist, Valverdest ja Vazquesist

Marianol oli võimalus lüüa hattrick aga Asensio suutis söödu pekki keerata.

Vinicus oli ka ülihea!

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Elukõva oleks näha misiganes vendi Realis (Felix, Jovic, De Thomas kasvõi Zenjov) aga oleme ausad kui just ei tooda Icardit või Aguerot siis eelnimetatud mehed põhikoosseisu ei pääse ja ilmselt läheb Joviciga samamoodi nagu Jese, Morata, Javier Hernandezi ja Marianoga.. Ühesõnaga lõpetage see tsirkus ja las jääda Mariano või De Thomas pingile. Meil ründes on mehi liiga palju, puudub ainult kvaliteet. Mina ei näe küll hetkel pointi tuua juurde mingi ründaja kui Zizou eelistab Benzemad. Ja, et Benz oleks nõus pool hooaega veetma pingil? pigem keskendume ründepositsioonile kui Benz lahkub.

Eks näis kuidas platsil aga paberil see koosseis mulle meeldib. Vinicus samuti pingil.

Leave a comment:

• Olar
    replied
    No ta ikka on vast. Sama ega ta pole ebatraditsioonile ega ka traditsiooniline ründaja. Ta omaette iseloomuga. Vabalt võib uuel hooajal jälle 4 väravat lüüa aga samas ehitada ja luua. Jovici kohta ei oska midagi kosta. Viimased nr9 pole eriti midagi head toonud

Leave a comment:

• jermor
    replied
    benzema ju jääb ikka põhivennaks esialgu? eriti pärast reali parim vend olemast see hooaeg

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Veel pole midagi ametlikku, hoidkem hobuseid. Aga ilmselt ollakse sellele lähedal. Kui tehaksegi ära, siis ehk ei lähe nii nagu Morataga.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Üks kahest ostust, mis mulle väga meeldib on kinnitatud.

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Ka Ramos hakkas jälgima Hazardi. Võib öelda, et tehtud tehing. Chelseal 2 mängu liigas + euroopa liiga mängud ja siis peaks Communicado Oficial väljas olema

Leave a comment:

• Goakjie
    replied
    Nüüd on lugu selline, et Ajax ei ole nõus 2-aastase laenuga, sest nad näevad olukorda nii, et nende klubis areneb Ödegaard tohutult, aga nemad mingit finantsilist kasu sellest ei saa ja ajavad oma väljaostuklauslit taga mida Real ei ole nõus välja panema. Reali fännina ütlen, et kõige mõistlikum oleks kui pannakse sama asi mis pandi Moratale ja Marianole ehk Real müüb Ödegaardi nt 20-25 millijoniga ja siis kui läbilööb on võimalus nt 40M tagasi osta vms. Also Real on huvitatud sellisest Lyoni vasakkaitsjast nimega Ferland Mendy 35-40M läheks maksma. Reguilon arvatavasti antakse laenule ja Marcelo jääb temaga konkureerima ning juttude kohaselt on mees, aga väga huvitatud Reali siirdumisest lisaks on juttu tehtud ka Lyoni teisest talismanist Tanguy Ndombelest, aga teda ma näen rohkem kui Pogba tagavaravariandina.

Leave a comment:

• Faraday
    replied
    Ødegaard teeb kaasa pre-seasoni ning järgnevad otsused tehakse selle põhjal. Müügiks noorsand ei ole.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Algselt postitas Indrekolen Vaata postitust
    Kas Hispaania meedias on räägitud ka, miks Odegaardi veel müüa ei taheta? On tema jaoks siiski plaanitud koht meeskonnas? Nagu aru saan käivad praegu läbirääkimised 2 aastaseks laenudiiliks Ajaxiga.
    Ma pole midagi konkreetset näinud aga ju siis hindab klubi norrakat liiga kõrgelt, et ta praegusel hetkel pimesi maha müüa. Ma pole kindel, kuidas nende tagasiostudega Hollandis on, aga üsna kindlasti on mingi Achrafi/Morata või ka Carvajali diiliga sarnane teema hetkel päevakorras. Nagu ma varasemalt olen paar korda siin kirjutanud, tahaksin norrakat tuleval hooajal igal juhul meeskonnas näha. Aga kui Zidane teda ei hinda, siis tundub see 2-aastane Ajaxi trip mõistlik. Samas on Ødegaardil hetkel lepingut järel samuti 2 aastat, seega peab ta igal juhul enne uue lepingu sõlmima, et selline diil reaalne oleks.

Leave a comment:

Working...
X