Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Temp0
    replied
    Ma ei tea mida Zizou teisel poolajal meestele ütles aga seda ta oskab ja vahetused olid ka head!

Kaitsetöö hea

Navas OK, suurepärane tõrje mängu lõpus + CLEAN SHEET

Bale 1v1 ja lõi üle.

Brahim oli eluhea

Benzema again ... HATTRICK!!!!!

Zizou era > Guardiola era
    Marcelo > teised LB-d

deal with it

tore on näha mingeid rivaalklubi nolke foorumis
    Zizou võitis tiitleid Benitezi rasva pealt ja Anchelotti ebaõnnestunud hooaja pealt? OK

cry is free. 3x UCL, klubide mm, laliga ja mingid muud tiitlid. See hooaeg klubide MM ja ülesaamine Ronaldo lahkumisest ning alates Zizou sissetulekust hooaja lõpetamine ja järgmiseks valmistumine. Meie ehitame uue staadioni ja valmistume järgmiseks üleolekuks euroopas. Teie nautige oma edasipääsu UCLis mida pole saanud juba alates 2015. aastast nautida

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Miks see kiilakas debiilik ikka topib mängu Marcelot??? Kas ei oleks niigi lootusetus seisus vaja noortele mänguaega anda? Vopsee idioot. Oma tiitlid niigi saavutas teiste vägevate treenerite rasva pealt ja tahaks juba kuulda järgmise hooaja vabandusi, kuidas ta alles ehitab meeskonda. Sittagi sa jobu ehitad kuna ostad 100+ milliseid mehi sisse, et vägev välja näha.

Ma ei hakka elus austama meeskonda, kes ei oska noortega miskit uut luua. Juba täna hakkan tähistama teie tiitlituid aastaid!
    Feliz navidad---

Leave a comment:

• jermor
    replied
    mina küll usun. üli tore oleks

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    ise ka usute, et real ostab mingi 28. aastase hazardi v (jaanuaris 29)

tänane mäng suht saast. Bernabeul 0 pealelööki esimesel poolajal phmst. eikannata

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Praegu on tagumine aeg Ödegaard meeskonda tuua ning ta on ise ka juba öelnud, et tahab kuskile paikseks jääda, mitte igal aastal uue klubi juures otsast peale hakata. Llorente ja Ceballos on tänasest koosseisust välja jäetud, eks seegi midagi näitab. Esimene müüakse vist Sevillasse, teisele leitakse ilmselt mingisugune laenuklubi. Hollandi liiga küll aga ega Ödegaardi meeskond ka just kuigi hea ei ole - ikkagi on ta seal saanud kirja hulga väravaid ja sööte - 90 minuti kohta umbes 3 õnnestunud triblamist, 3 key passi ja 3 võidetud palli. Meil hetkel pole küll ühtegi sellist vennikest rivistuses. Targem jätta norrakas järgmiseks hooajaks meeskonda ja kui tõesti midagi korralikku näidata ei suuda, siis kuskile mujale saata.

Asensio tuli siia oluliselt vähem säravama hooaja pealt ja suutis end kiirelt Zidane'i plaanidesse mängida. Pigem oleks nüüd aeg tema pidev solgutamine keskväljalt paremale ja vasakule äärele ja siis uuesti keskväljale ära lõpetada. Ideaalis peaks Asensiole kõige rohkem sobima vist mingisugune pisut ründavama keskpooliku roll, sest äärel jääb tema tootlikkus natuke liiga madalaks aga kaitsetööd teeb küll. Ei hakka ta tõenäoliselt kunagi 20+ väravat ja 10+ söötu hooaja peale tootma.

Viimaste juttude kohaselt on Hazardi tulek üsna tõenäoline ja Jovici tulek pigem tõenäoline (Jose Luis Sanchezi "garantii"), kuigi kindel pole miski enne kui Comunicado Oficial on .comis üleval. Minu arust oleks ründeosakond sel juhul üsna korralikult komplekteeritud (Rodrygo tuleb ka). Pigem tahaks kuulda keskväljatäiendus(t)est pisut kindlamas kõneviisis.

Leave a comment:

• jermor
    replied
    hazardi diil tundub ja avalikustamise küsimus ainult. sellesmõttes hea kiirelt tehtud diil. pole veel suvigi käes ja saabki muudele diilidele keskenduma hakkata. ödegaard ei saaks ju kunagi mängida reali eest. vahet pole, et ta seal hollandis lambi meeskondade vastu midagi näitab, enne säras ju ka norras ja see pole mingi eriline mõõdupuu. andku ta parem mõnda tugevamasse liigasse laenule järgmine hooaeg ja vaadaku siis, kuidas hakkama saab, muidu areng seisab jälle.

Leave a comment:

• Goakjie
    replied
    Nii eile jälle säras Ödegaard 3 assisti, 6 key passi ja 10 dribbling completed. Ma ei tea kogu austuse juures Vasquezi vastu ma siiski arvan, et Zidane võiks võib-olla ühe hooaja alguses proovida teda Vasquezi asemele temast ta ju ikka väga palju halvem ei saa olla. Aga eks näis Hazardi tulek ka vist enam kui kindel. Kuigi ma ei tea parem äärt oleks enam vaja kui Bale lahkub samas ma olen kuulnud jutte kuigi ma ei tea kui tõene see on, aga Salah on küsinud lahkumist. Minu arust oleks see väga hea variant.

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Algselt postitas jermor Vaata postitust
    nende CAMide probleem ongi see, et nad lihtsalt ei sobi formatsioonidesse tänapäeva jalgpallis. ja siis topitakse neid kuskile lambi kohtadele
    haha täpselt nagu mina fifas eriti kui tahad CDMi mängu panna

eino mina teeksin ja katsetaks küll viimased mängud sellist värki kuni VJ tagasi pole või turul miskit ei toimu:

Benz-Bale ründes või siis Mariano-Bale või Benz-Mariano ja neli keskväljal (Kroos, Modric CM, Casemiro CDM ja Isco või Asensio nt CAM) või siis Kroos Modric CM, Isco, Asensio CAM)

ehk siis mingi 442 segu (korra seda tegelikult Solari proovis ja paha see polnud)

muidugi tore oleks kui ka valverde, ceballos, llorente mahuks sinna plaani kasvõi pingilt

tegelikult võibolla 442 olekski olnud selle hooaja edu saladus ja korra ju Solari proovis aga ma ei tea mis siis juhtus tal peas. Varem oli meil äärel Cristiano siis nüüd seda kvaliteeti polnud ja keskväljaga oleks saanud kaitsetööd parandada ning Asensio ja Isco oleksid saanud oma õigel positsioonil särada.. ehk peaks isegi zizou järgmiseks hooajaks seda plaani kaaluma kui just Hazard/Mbappe ei tooda.

Leave a comment:

• jermor
    replied
    ödegaardi võib juba eos vittu saata. iga lambine jalgpallur võib erilisena paista kuskil leedu liigas.

Leave a comment:

• Goakjie
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Soccernet jõudis juba kisada, et Modric on uue lepingu sõlminud aga reaalsus on vähe teine. Tundub, et Modric on oma tasemes üsna järsult kaotanud ning legendid tavaliselt siin ei lõpeta. Ma ei oleks üllatunud, kui ta Hiina või prInterisse suure raha järgi saadetakse. Natuke tagasihoidlikkuma rolli ja minutite juures oleks temast muidugi tohutult kasu aga ma oletan, et Modricil on minek. Casemiro lahkumine tundub üsna ebareaalne, temast paremaid variante pole eriti kuskilt võtta, Valverde peaks suve jooksul saama omale Hispaania passi ja eeldatavasti jääb tema Casemiro asenduseks. Kroosi "kaitseinstinkte" vaadates ma teda alumise poolikuna eriti näha ei tahaks. Llorente ja Ceballose lagi (kandvas rollis) võiks olla mõne Sevilla-suguse meeskonna juures. Ndombele kohta on juttu olnud palju, tema võtaks küll. Pogba ka aga see on ilmselt üsna ebareaalne. Hollandi liiga parim playmaker on juba öelnud, et talle on laenutrallidest küllalt, pean tema naasmist tõenäoliseks. Ma eelistaks ühte kolumblast aga Zidane viimasest eriti ei paista hoolivat ning tema saatus on Bayerni kätes nagunii.

No ma küll ei tea kas ta küll sobiks meie taktikatega ja ma ei tea kas ta on parem kui Casemiro, aga peale Ndombele on võimalik 70-90M eest saada Ruben Neves ilmselt parim "regista" üldse maailmas hetkel.
    Ödegaardi tahaks ma ka isiklikult näha see kutt on midagi "erilist" see hooaeg olnud.
    Huvitav küll kus ta mängiks, sest vasakäärde on tulemas arvatavasti kas Hazard või siis Sadio Mane ja teise valikuna eelistaksin isiklikult VJ ääremängijana, aga Modrici ja Kroosi "CM" positsioonile isegi sobiks hästi ainukesed reaalsed variandid on hetkel Ceballos, Llorente ja Valverde, ja need ründavad kuttid ka ning võib-olla saab järgmine hooaeg näha Leganesi eest head hooaega tegevat Óscar Rodríguez`t.

Leave a comment:

• jermor
    replied
    no just. chelseal on keeld ja manu pigem vaatab mujale (nagu ma aru olen saanud). ja õige ka. nahhui osta 100m eest venda, kellel 3 hooaega sees, kui saaks sama raha eest palju nooremaid tüüpe. samahästi oleks võinud juve asemel ronaltsi endale võtta. ka 3 hooaega sees, sama raha, aga sitaks kõva marketing. ainus variant, mida näen, kui pogba järsku hakkab julmalt üleminekut pressima ja manu lepib kuidagi vahetusdiiliga

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Algselt postitas jermor Vaata postitust
    kuhu see bale siis minema peaks? ma muidu olen ise ka poolt, et ta nahhui tõmbaks, aga ikkagi? raske näha teda premmi 100m eest minemas. kui ma oleks ükskõik mis premmi klubi asjaajaja, siis teda ma sellise summa eest küll ei tahaks
    Bale on üsna kindel värav/assist 100 minuti kohta mees (umbes kolm sellist hooaega on tal veel sees küll), selliseid väga palju saadaval ei ole. Mingisugune vahetus Hazardi vastu (arvestades tema lepingu pikkust jms) tundub mulle suhteliselt win-win diil aga Chelseal on vist mingi keeld soolas. ManU algkoosseisu jalutaks ta vabalt sisse.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Modric ja Casemiro nahharisse?
    Soccernet jõudis juba kisada, et Modric on uue lepingu sõlminud aga reaalsus on vähe teine. Tundub, et Modric on oma tasemes üsna järsult kaotanud ning legendid tavaliselt siin ei lõpeta. Ma ei oleks üllatunud, kui ta Hiina või prInterisse suure raha järgi saadetakse. Natuke tagasihoidlikkuma rolli ja minutite juures oleks temast muidugi tohutult kasu aga ma oletan, et Modricil on minek. Casemiro lahkumine tundub üsna ebareaalne, temast paremaid variante pole eriti kuskilt võtta, Valverde peaks suve jooksul saama omale Hispaania passi ja eeldatavasti jääb tema Casemiro asenduseks. Kroosi "kaitseinstinkte" vaadates ma teda alumise poolikuna eriti näha ei tahaks. Llorente ja Ceballose lagi (kandvas rollis) võiks olla mõne Sevilla-suguse meeskonna juures. Ndombele kohta on juttu olnud palju, tema võtaks küll. Pogba ka aga see on ilmselt üsna ebareaalne. Hollandi liiga parim playmaker on juba öelnud, et talle on laenutrallidest küllalt, pean tema naasmist tõenäoliseks. Ma eelistaks ühte kolumblast aga Zidane viimasest eriti ei paista hoolivat ning tema saatus on Bayerni kätes nagunii.

Leave a comment:

• jermor
    replied
    kuhu see bale siis minema peaks? ma muidu olen ise ka poolt, et ta nahhui tõmbaks, aga ikkagi? raske näha teda premmi 100m eest minemas. kui ma oleks ükskõik mis premmi klubi asjaajaja, siis teda ma sellise summa eest küll ei tahaks

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Kõige suuremat remonti vajab tegelikult keskväljaosakond, loodetavasti näeb seda ka Zidane.
    Modric ja Casemiro nahharisse?

Leave a comment:

Working...
X