Algselt postitas RealFan
Vaata postitust
Mis ekskohtunikke arvamust puudutab, siis ühe kohtuniku arvamus võib-olla tõesti ei oleks pädev lakmuspaber, aga kui kolm ekskohtunikku arvavad ühtemoodi, siis ehk on kontekst ka veidi teine kui näiteks vaid ühe kohtuniku arvamusele viidates?
2) Ma saan aru, et "demagoogia" on su uus lemmikväljend, millele nüüd igal võimalusel viidata, aga Griezmanni värava olukorras olen ma enda arust üsna selgelt andnud märku, et minu meelest oli seal Correa poolne viga. Aga carry on.
3) Casemiro-Morata olukord: jah, see ei ole seal mingi tugev raiumine, aga Casemiro tabab Morata jalga (ja mitte palli) ning see sisuliselt võtab ka Morata löögivõimaluse ära. Selle osas on ka ekskohtunikud eriarvamustele jäänud - ühed ütlevad, et oli penaltikoht, teised ütlevad et mitte.
Algselt postitas Emv
Vaata postitust
Kui keegi leiab mingi parema ja legitiimsema pildi, mis tõestab ära, et Ramose õlg ei kata suluseisu ära, siis tõstan kaabut ja kujundan oma arvamuse ümber. Seniks aga jääb küll mulje, et õuntelt ennustamise peale otsustati praegu ründavat meeskonda karistada ning lihtsalt igaks juhuks ära vilistada. Kui lüüakse värav, mis hiljem tühistatakse, siis peab selleks olema väga hea ja solid põhjus, millele pakutakse ka otsuse aluseks olevat selget tõendusmaterjali. Või peabki värava löönud meeskond alati tõestama hakkama, et see polnud suluseisust?
Leave a comment: