Kes eile veel meeldis, siis Koke oli eriti teisel poolajal minu meelest väga hea ning samuti toon sel hooajal ma-ei-tea mitmendat korda välja Rodri.
Godini osas on hetkel Itaaliast sahinaid, et Inter pakub 2+1 lepingut 6 miljonilise aastapalgaga (Di Marzio on varasema põhjal piisavalt palju kredibiilsust teeninud) ning diil olla lähedal. Mine sa tea, kas tõesti tehakse see asi nii varakult ära või on siis Godini poolelt keegi lahkelt meediasse infot lekitanud, et Atléticot survestada ning pakkumist tõstma panna. Kui neid numbreid vaadata, siis ma vist passiks.
Kui praegu keskkaitset vaadata, siis võib juhtuda, et 1-2 uut nägu tuleb suvel juurde hankida. Gimenez tundub hetkel jätkaja ning kahjuks ka Savic. Godini osas on vast 40-60 jätkamise kahjuks ning Lucase puhul arvaks hetkel veel sama. Ehk et kui järgmine aasta tuleks Gimenezi ja Saviciga hooajale vastu minna, siis üks-kaks uut nägu kuluks ära. Muidugi peab jälgima ka Francisco Montero arengut, kes sel hooajal on üsnagi ootamatult saanud põhimeeskonna eest juba 7 mängu kirja ning tundubki juba selline stabiilne põhimeeskonna liige.
Aga kui enne sai Oblakit juba mainitud ja kiidetud, siis Sid Lowe sulest üks lugemistükk temast, tema kangelastegudest ning tema tagasihoidlikkusest – Jan Oblak is one of the best goalkeepers in the world. Why isn't there more noise around him?
Oblak's stats are really quite something. For three seasons in a row, starting at just age 22, Oblak won the Zamora award as the goalkeeper who let in the fewest goals in the Spanish league. He also recently clocked up his 100th clean sheet; it took him just 178 games.
Yes, 178. It took Manuel Neuer 188 games to reach the century mark. Víctor Valdes got there after 217. Gigi Buffon had to wait until his 222nd game, while Iker Casillas reached 100 clean sheets after 306 matches. Only Petr Cech was close, but Oblak got there three matches sooner.
Yes, 178. It took Manuel Neuer 188 games to reach the century mark. Víctor Valdes got there after 217. Gigi Buffon had to wait until his 222nd game, while Iker Casillas reached 100 clean sheets after 306 matches. Only Petr Cech was close, but Oblak got there three matches sooner.
Leave a comment: