Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ManUnited

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'ManUnited\'

lookas: viimases 10 kohtumises (ja kokku 15 väravat), nende hulgas ka CL\'i kohtumised Madridiga. Alguse sai see siis liigamängus Fulhamiga 22. märtsil 2003 ning lõppes pühapäeval...

Palju õnne, Ruud van Nistelrooy! Ja palju õnne, Manchester United!
    Which ship has never docked at Liverpool?
    The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Minu andmed penalti kohta on 1993/94 Ruel Fox (Norwich).
      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
      The Special One

Kommentaar

ikkagis mitmes mängus on ruud värava löönd kas keegi teab seda
        karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

MEGAIRW @ lookas ...

kaarel, aga penaltiküsimus ootab pingsalt vastust, kas Ruel Fox on õige - leidsin ka netist viite samale penaltile. järgmisena peaks vist kontrastiks kokku lugema viimasel 10 aastal kodumeeskonnale samal staadionil antud võimalused penaltiks. üsna masendav statistika kokkuvõttes.

Kommentaar

Eemaldan siis saladusloori.

Jaan ja SleepWalking, pakkudes Ruel Fox\'i ning hooaega 1993-94, olete te täiesti õigetel jälgetel.

Nimelt viimane kord, kui külalismeeskond liigamängus Old Traffordil penalti sisse lõi, oli 1993-94 hooaja novembris ning mängija, kes sellega hakkama sai oli Ruel Fox.

Kommentaar

Mis kuradi kamm on? Minu username Man United7 ei ole enam kasutusel, mis värk on???

Kommentaar

Mis kuradi kamm on? Minu username Man United7 ei ole enam kasutusel, mis värk on???

Kommentaar

Ilmselt jõudis orgkomitee otusele, et kasutaja Man United7 ei vastanud foorumi nõudmistele, millega kaasnes eemaldamine.

Kommentaar

Hehh, enne olin mina Man United7 kahtlane...

Kommentaar

adminid on saanud hakkama vägeva cock-upiga

Kommentaar

...et kui nüüd uskuda guardiani siis on united sooritamas esimest ostu järgmiseks hooajaks ehk siis david bellion on tulemas OT-le. Mina isiklikult ei oska küll näha, kuidas see keskpärane prantsuse neeger võiks meile midagi juurde anda. Giggsyle ta vaevalt konkurentsi suudab pakkuda. Ühesõnaga mõttetu ost, kui üldse peaks teoks saama IMHO.

Kommentaar

Wes Brown on vigastatud.Seega teine ManU kaitse mängija peab platsil pikemat aega eemal olema, mäletamist mööda on ka Gary Neville 2-3 kuud väljas. Aga halb on ka see, et Brown\'il jääb järgmise hooaja algus vahele

http://soccernet.espn.go.com/headlinenews?id=267025&cc=5739

Kommentaar

Postitas: guru
                            ...et kui nüüd uskuda guardiani siis on united sooritamas esimest ostu järgmiseks hooajaks ehk siis david bellion on tulemas OT-le. Mina isiklikult ei oska küll näha, kuidas see keskpärane prantsuse neeger võiks meile midagi juurde anda. Giggsyle ta vaevalt konkurentsi suudab pakkuda. Ühesõnaga mõttetu ost, kui üldse peaks teoks saama IMHO.
                            nojah, United\'it syydistati vist isegi \'illegaalses l2henemises\', juba pool aastat tagasi oli Bellioni vastu huvi, k6ikv6imalikud spekulatsioonid l6pesid ju siis prantslase lubadusega yldse Ingl-lt uttu t6mmata
                            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Nii et Bellion siis ManU\'sse. aga \"on a free transfer. \"

Kommentaar

See on ammu teada, et free transferiga tuleb Mind huvitab see palju Sunderland raha selle eest saab, sest Bellion on ju alla 23 aasta vana.Ei usu, et see suurem kui see 1,5 miljonit naela mis ManU aasta alguses pakkus

Kommentaar

Working...
                                X