Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ManUnited

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'ManUnited\'

samas võib ju see manu edu ühel heal päeval otsa saada nagu juhtus liverpooliga kes pea 20 aastat valitses inglimaa jalgpalli.

Kommentaar

Siin tekibki päris huvitav ja mõnevõrra ohtlik kinnine ring: raha -> edu -> fännid. Fännid omakorda toovad klubile raha juurde ja kogu skeem kordub otsast peale ja iga ringi läbimisega kolme faktori väärtused suurenevad, s.t. rikkus, edukus ja fännide armaada aina kasvavad. Ohtlik tendents jalgpallile imo.
      Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
        Muus osas olen nõus, aga see ülalolev väide on huvitav. Kas arvad, et 1992. aastal, st siis ManU ajastu alguses, oli klubi fännibaas kuidagi oluliselt võimsam, kui teistel Inglismaa suurklubidel?
        Mina väidaksin pigem, et ManU võimsuse taga on edukuse õige ajastatus. Just nemad on Premier\'i populaarsusest, telerahadest ja marketingist kõige enam kasu saanud. Ja nii liiga esimestest päevadest peale. Asi on jõudnud nii kaugele, et teistel on väga raske selle hästiõlitatud masinaga konkureerida.
        ma olen isegi aeg-ajalt mõelnud, et millal Old Trafford oma praeguses suuruses valmis sai. spetsiaalselt uurida pole viitsinud, äkki mõni ManU toetaja valgustab mind selles küsimuses.
        aga see, miks inglismaa klubidest sai kõige suuremaks just selle suurlinna esindusklubi, võis sõltuda väga väikestest nüanssidest. nagu nt mõned erakordsed mängijad, mõned võimekad ärijuhid või kasvõi mõni õnnestunud löök.
        nii nagu võib üks löök chelsea-pool mängus otsustada klubi saatuse päris pikaks ajaks. £20M ei ole väike raha. selle eest võib juba osta edu.
        «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
        «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Originally posted by eston#21
          samas võib ju see manu edu ühel heal päeval otsa saada nagu juhtus liverpooliga kes pea 20 aastat valitses inglimaa jalgpalli.
          Tõsi, kuid miks peaks ManU edu äkki lõppema? Ma ei näe selleks praegu ühtegi objektiivset põhjust. Ferguson ei näita väsimise tundemärke, klubi noored võitsid jällekord FA Youth Cup\'i... Rahakotist ma parem ei räägigi.

Liverpooli puhul oli neid põhjuseid mitu. Peamiseks muidugi 80-te meeskonna vananemine, mis paratamatult klubile löögi andis. Järelkasvu eest polnud korralikult hoolitsetud. Teiseks muidugi see saatuslik päev jaanuaris 1991, kui Kenny Dalglish minema kõndis... Kolmandaks Dalglish\'i järglase (kelle nime ma endiselt suu sisse võtta ei taha) arulage tegevus.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

eks muidugi ajad olid teised kui praegu. pappi ei liikunud nii palju ringi kui praegu. aga kõik on võimalik. ja samuti ei ole kindel et need toredad poisid kes fa youth cupi võidavad oma potensiaali täita suudavad

kuigi punanina on veel täiselujõus ei ole välistatud et päeval mil fergie ainult joomisele pühendub ei tule tema asemel keegi kes kõik segi pöörab ja manu allakäigule tõukab. selle all ma muidugi ei mõtle relegatsiooni. vaid lihtsalt vajuvad mõneks ajaks keskmike sekka nagu liverpoolgi vahepeal - ohtu väljakukkuda polnud kuid tiitli otsustamisele ka eriti asja polnud

Kommentaar

Lihtsalt jutu jätuks: Arsenali ja ManU finantsvõrdlus. Allikas: The Times

Arsenali näitajad: 6 kuud kuni nov.2002
              ManU näitajad: 6 kuud kuni jaan. 2003

Rahaühik: Inglise nael

Arsenal
              Publikut: max 38,500
              Tulu kaubandusest: 4,9 milj.
              Kulutused reklaamile: 6,9 milj.
              Tulu mängudelt: 12,3 milj.
              Kahjum (ilma maksudeta): -9,47 milj.
              Aastakäive: 90,9 milj.

ManU
              Publikut: max 68,210
              Tulu kaubandusest: 12 milj.
              Kulutused reklaamile: 10,7 milj.
              Tulu mängudelt: 43 milj.
              Kasum (ilma maksudeta): 20,3 milj.
              Aastakäive: 146,1 milj.

Vahe on ju ilmselge. Ja võrdlus käib vaid kahe sel hooajal domineerinud meeskonna vahel...

the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Arsenal

Kulutused reklaamile: 6,9 milj.

ManU

Kulutused reklaamile: 10,7 milj.
                Kas siin ei mõeldud pigem reklaamitulusid kui -kulusid?
                Muidu väga huvitav artikkel.
                Supplies!

Kommentaar

Originally posted by rohelineKonn

Muus osas olen nõus, aga see ülalolev väide on huvitav. Kas arvad, et 1992. aastal, st siis ManU ajastu alguses, oli klubi fännibaas kuidagi oluliselt võimsam, kui teistel Inglismaa suurklubidel?
                  Mina väidaksin pigem, et ManU võimsuse taga on edukuse õige ajastatus. Just nemad on Premier\'i populaarsusest, telerahadest ja marketingist kõige enam kasu saanud. Ja nii liiga esimestest päevadest peale. Asi on jõudnud nii kaugele, et teistel on väga raske selle hästiõlitatud masinaga konkureerida.
                  ma olen isegi aeg-ajalt mõelnud, et millal Old Trafford oma praeguses suuruses valmis sai. spetsiaalselt uurida pole viitsinud, äkki mõni ManU toetaja valgustab mind selles küsimuses.
                  aga see, miks inglismaa klubidest sai kõige suuremaks just selle suurlinna esindusklubi, võis sõltuda väga väikestest nüanssidest. nagu nt mõned erakordsed mängijad, mõned võimekad ärijuhid või kasvõi mõni õnnestunud löök.
                  nii nagu võib üks löök chelsea-pool mängus otsustada klubi saatuse päris pikaks ajaks. £20M ei ole väike raha. selle eest võib juba osta edu.
                  Vahetult enne 90-ndate keskpaika mahutas ta alla 50,000 inimese ning nägi välja selline.

1995 suurendati North Stand\'i, mille tulemusena mahutavus 55,000\'ni tõusis.

1999. aastal laiendati East Stand\'i ning mõne aja pärast ka West Stand\'i, mille tulemusena ta hetkel selline välja näeb, mahutades 67,706 istekohta.

Kommentaar

P2ris v6rreldavad need statistikad siiski pole.

Nov 2002, 6 kuud, periood algab 1. juunil
                    Jaan 2003, 6 kuud, periood algab 1. augustil

Seda siis eeldades, et l6pukuu, t2hendab perioodi l6ppu kuu viimasel p2eval. Nagu h2sti t2hele panete, on Arsenalil m2nge tolle perioodi sees nii 3 ja poole kuu jagu, Manyoool 5 ja pool. See n2itab vahet tegelikkusest veelgi suuremana.
                    “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                    The Special One

Kommentaar

Te nüüd arutate selle üle, et ManU võitis oma fännid tänu oma võitudele Inglismal ja 1999. aastal Euroopas. Selge see, et inimestele, kes hakkasid jalgpallist sellel ajal huvituma, jäi silma ManU. Kuid ega siis kõik ManU fännid ole tekkinud selles ajavahemikus, on ka neid fänne kellele hakkas ManU meeldima enne Inglismaal domineerimist, seega ei saa te kõiki ManU fänne ühte punti kokku ajada, ja veel, viimastel aastatel on Euroväljakutel domineerinud Real Madrid, seega peaksid teiepoolt mainitud \"nn.\" ManU fännid tormama üle Reali poolele, sest oleme ju nende poolt kes võidavad? Loomulikult on ManU kogunud endale fänne, sest nad on olnud võidukad, kuid enamus on tõelised fännid, keda ei kõiguta võitmine või kaotamine vaid ollakse ManUle truu igal ajal.(Loen ka ennast viimaste hulka)

Kommentaar

Originally posted by Man United7

Loomulikult on ManU kogunud endale fänne, sest nad on olnud võidukad, kuid enamus on tõelised fännid, keda ei kõiguta võitmine või kaotamine vaid ollakse ManUle truu igal ajal.(Loen ka ennast viimaste hulka)
                        Mina kuulun ka sinna hulka. Aga mul üx sõber, kes on ka Man U poolt ja tema ütles mulle, et kui Man U see hooaeg ühtki tiitlit ei võida, siis tema enam ple Man U poolt vaid on Juventuse poolt. See näitab kohe ära kas ta on tõeline fänn või mitte. Mina isiklikult hakkasin Man U fännix vist 1999 aastal(tegelt ei mäleta ka).

Kommentaar

Hea kuulata siin vanade-olijate arutlust uutest gloryhunteritest...

Kommentaar

Originally posted by rohelineKonn
                            ei, Edu läheks märksa väiksema raha eest müüki, mingi £3-4M ajab asja täitsa ära

aga olgugi, et manu ja arsenali finantsandmete võrdluses oli väike vahe kaetuse osas - kaine mõistus ütleb, et need klubid ei tohiks omavahel isegi konkurendid olla, erinevus on suhteliselt masendav.

Kommentaar

man u ja man united7 kas te olete üks ja sama inimene??

Kommentaar

Originally posted by eston#21
                                man u ja man united7 kas te olete üks ja sama inimene??
                                Uuring ...olemas on järgmised kasutajad:

Manu
                                ManUnited7
                                manutd
                                Man U
                                Man United7
                                Manchester

nii on lood... Sarnasust märkate?

Kommentaar

Working...
                                X