Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ManUnited

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'ManUnited\'

Originally posted by Kaarel

Sulle Spurs enam ei meeldigi või?
    Mul on see nädal \"Leedsi nädal\". Ja ülejärgmine loodetavasti \"Southamptoni nädal\"...
    "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Selge pilt.

Kommentaar

Originally posted by vello99
        Mul on see nädal \"Leedsi nädal\". Ja ülejärgmine loodetavasti \"Southamptoni nädal\"...
        tõesti, ega totte***i toetajana ju võitude üle rõõmustada ei saa ... väike gloryhunter\'luse pisik vist sindki nakatanud (seda just sinu eelneva kloorihanteri jutu põhjal)

Kommentaar

kas keegi teab mitmes järjestikus mängus on Ruud van Nistelrooy värava löönud juba
          karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

poleks arvanudki , et minu tagasihoidlik arvamus niipalju ja nii elavat vastukaja tekitab ... sellest hoolimata jään oma arvamusele kindlaks
            vello 99-le vastaks niipalju, et sinu väide \" ... või on seda läbi geneetilise koodi sajandi algusest teinud...\" vastab jummalast tõele. nii ongi ... selle sajandi viimased kaks ja pool aastat
            299195

Kommentaar

Originally posted by Man United7

Kas sa tahad öelda, et ManUt fännavad rullnokad?? Huvitav, kas rullnokkadel jääb siis rõveda klubimuusika kuulamise, joomise, oma auto ja mobiiliga uhkustamise vahelt aega jalkat vaadata? Hästi ei usu! Ma ei välista, et ükski rullnokk pole ManU fänn, kuid ära siis kõiki ManYoo fänne ühte patta pane!
              Rullnokklus v6ib pesitseda ka m6tteterades. Nagu blondiinidegagi - et blond olla, ei pea juuksed blondid olema. If you know what I mean. Seega, soovitan sul enda vanu postitusi lugeda ja m6ne teise tegelase omasid veel ning kasutades induktiivset meetodit, see siis terviklikuks pildiks kokku panna.
              “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
              The Special One

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

tõesti, ega totte***i toetajana ju võitude üle rõõmustada ei saa ... väike gloryhunter\'luse pisik vist sindki nakatanud (seda just sinu eelneva kloorihanteri jutu põhjal)
                Minu meelest oleks hulga imelikum kui vello karikafinaalis pyssipeetrite kannustajate leeris oleks.
                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                The Special One

Kommentaar

Paar asja selle gloryhunter\'luse kohta.
                  Kelle fännid peaksid siis meie noored sõbrad olema, kui mitte ManU? Tegelikult neil polegi erilist valikut. Mõned lihtsad põhjendused:
                  Tegemist on viimase aastakümne kõige edukama, nähtavama, rikkama klubiga Inglismaal. Praegused teismelised ei mäleta enam aega enne ManU eduaastaid. Ehk põhimõtteliselt - noorte jaoks on see klubi olnud alati tipus.
                  Eesti telekanalid ei näita enam kunagi Premier\'i, järelikult jääb lapsukeste ainsaks eestikeelseks võimaluseks klubijalgpalli näha TV3 CL ülekanded. Ma ei ole statistikat teinud, aga mitut Newcastle\'i, Arsenal\'i või pool\'i mängu TV3 sel hooajal näitas? Või mitut teiste Inglise klubide mängu paaril varasemal hooajal? Ja vastukaaluks - kui mitu korda on näidatud ManU mänge?

Ja vanemad olijad ning teiste klubide pooldajad...kätt südamele pannes - kui paljud teist endist ei ole samamoodi kunagised gloryhunterid? Mina näiteks olen. Ei hakanud ma \'pooli toetama 50-l, kui klubi vireles 2. divisjonis, vaid siis, kui olime tipus. Sad but true.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Siin ristitakse glory hunteriteks neid seltsimehi, kes piiruvad üherealise postitusega,mille sisuks on midagi järgnevat: Juhuuu! Hästi panime......jne...
                    Pigem on tegu milleski muus....Kui neil ei ole midagi rohkem öelda,siis paraku peame leppima nende vaimuvaesusega...
                    Glory hunter - imho on selleks inime, kes vahetab lemmikuid sõltuvalt mängu tulemustest...

Põhjusi, miks kedagi toetada on tuhandeid. Ja ükski neist ei ole vale. Vähemalt sellele isikule tundub nii.

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
                      Ei hakanud ma \'pooli toetama 50-l, kui klubi vireles 2. divisjonis, vaid siis, kui olime tipus. Sad but true.
                      Sinu sünniaastat vaadates oleks see parasjagu ime olnud ka, kui viiekümnendatel ...

aga sellest edukuseiharusest - teatava kildkonna jaoks on väga oluline tõestada enda positsiooni ühiskonnas (tegelikult on see oluline vist kõigi jaoks, kuid mõnel juhul on see tähtsam kui mõnel teisel) ning millega seda lihtsamalt teha - kui võrrelda oma olemasolevat maja, hobust, naist või väärtushinnanguid (sh ihalusobjekte ning nende väärtust, edu jms) teistega. ning kui ihalusobjektid juhtuvad hetkel olema ühiskonna enamuse vaatepunktist madalamal tasemel, kui kellegi teise omad, tuleb kõnealla nende vahetamine vastavalt siis nö. edukama või vastavas ühiskonnakihis enamarmastatu vastu. ehk siis siinkohal olen tembuuga nõus, tegemist on tõesti lemmikute vahetamisega vastavalt positsioonile liigatabelis, vastavalt meediakärale või jumal teab millele omandamaks kas siis tegelikult või ka enda jaoks teatavat sotsiaalset staatust.

Kommentaar

Nojah, ma püüdsin lihtsalt konkreetselt vastata vandersellile, kes väitis, et peale 2-3 tegelase on siin kõik ManU avatari omanikud gloryhunter\'id. Püüan lihtsalt näidata, et selleks, miks noored ManU-d toetavad, on olemas objektiivsed põhjused. Seda, kas mõni neist kunagi lemmikklubi vahetab, ei oska ma öelda. Põhiküsimus ilmselt on, kas neil saab selleks põhjust olema.

Kommentaar

Eesti telekanalid ei näita enam kunagi Premier\'i, järelikult jääb lapsukeste ainsaks eestikeelseks võimaluseks klubijalgpalli näha TV3 CL ülekanded.
                          Ma tõesti loodan, et siinkohal eksid. Ehk leitakse raha.

Mis puutub gloryhunterlusse, siis jah, nõustun tembuga ja ka mcnamaraga- võibolla saab sellest teemast jälle rääkida aastal, mil ManU midagi ei võida.
                          Supplies!

Kommentaar

gloryhunterlus ei ole ainult ühtpidi toimiv süsteem. et kui ManU, Ferrari, Smigun etc võidavad, siis on neil ühtäkki palju fänne ja tuntud mobiilioperaatorite logod katavad nende võistlusvorme. vähemalt esimese kahe näite puhul sõltub edukus suuresti fännide arvust. pikas perspektiivis on jalpalliklubi edukus otseses korrelatsioonis klubi fännibaasi suurusega. fännibaas oli eeldus selleks, et ManU tõusis Premieri domineerima, sabassörkijad muidugi suurendavad nende võimsust, kuid ei ole määrava tähtsusega. ManU edu võti peitub siiski nendes 67000 pealtvaatajas kes ca 35 korda aastas käivad £25+ välja. seega on igati loogiline, et suurklubil ongi palju fänne. peale selle mängib manu ilusat ründavat jalgpalli, ning pallurid on ise ka suht karismaatiline seltskond. lausa kutsub ju toetama. vihkama muidugi ka.
                            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Originally posted by rohelineKonn
                              fännibaas oli eeldus selleks, et ManU tõusis Premieri domineerima, sabassörkijad muidugi suurendavad nende võimsust, kuid ei ole määrava tähtsusega.
                              Muus osas olen nõus, aga see ülalolev väide on huvitav. Kas arvad, et 1992. aastal, st siis ManU ajastu alguses, oli klubi fännibaas kuidagi oluliselt võimsam, kui teistel Inglismaa suurklubidel?
                              Mina väidaksin pigem, et ManU võimsuse taga on edukuse õige ajastatus. Just nemad on Premier\'i populaarsusest, telerahadest ja marketingist kõige enam kasu saanud. Ja nii liiga esimestest päevadest peale. Asi on jõudnud nii kaugele, et teistel on väga raske selle hästiõlitatud masinaga konkureerida.

Kommentaar

Mina väidaksin pigem, et ManU võimsuse taga on edukuse õige ajastatus. Just nemad on Premier\'i populaarsusest, telerahadest ja marketingist kõige enam kasu saanud. Ja nii liiga esimestest päevadest peale. Asi on jõudnud nii kaugele, et teistel on väga raske selle hästiõlitatud masinaga konkureerida.
                                justnimelt, viimasel peaaegu et aastakümnel on kellegi teise võit liigas olnud täesti against all odds ning see ei näi lähiajal kuhugi suunas muutuvat - mistõttu miski ei näita fännide armaada vähenemist või kaldumist kuhugi teise suunda vaid üha uute ja uute tekkimist. kui suuri vapustusi jalgpallile majandusliku poolepealt lähiajal tulemas pole (pole vist kuigi tõenäoline) - siis võib unitedi edule üsna rahulikult panustada ka järgnevatel perioodidel.

Kommentaar

Working...
                                X