Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ManUnited

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'ManUnited\'

Lõpuks ometi on Beckham ise öelnud, et ei kavatse ManUst lahkuda

http://www.sportnet.ee/uudis.php3?id=43883

Kommentaar

Olen isa ka märganud,et viimasel ajal on tekkinud kahtlaselt palju manchester unitediga seonduvad kasutajaid ......te olete ühest trennist või miskit??
      buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Originally posted by m1kk

Ma loodan et sa oled lihtsalt Manu CL-i viimasest mängust lihtsalt üle saand või otsid nüüd lihtsalt lohutust- CL-i tiitli kõrval on ju see ometigi aint lohutus nii suurele ja võimsale klubile!
        Tänan lootmast :P, kaotusest veerandfinaalis olen tõesti üle saanud (Madrid oli meist paraku parem), kuid meistritiitel ja aint lohutus? Kindlasti mitte!

Ferguson on ise ka kinnitanud kui tähtis siiski on CL-i tiitel!
        Ferguson BBC-le. “See on saanud sama tähtsaks nagu kõik kokku, millest jalgpallis mõelda võib.”

Kommentaar

Väike Quiz teile. Nimelt millal viimati liigamängus ManYoo\'le Old Traffordil penaltist värav löödi?

Kommentaar

igatahes oli see väga kaua aega tagasi

Kommentaar

Paolo Di Canio: \"To get a penalty at Old Trafford someone needs to take out a machine gun and riddle you full of bullets and even then there would be a debate about whether you were shot inside the area or just outside.\"

aga kas ... on juba 10 aastat viimasest penaltist?

Kommentaar

kusjuures ma leidsin ka sama tsitaadi kui ma selle kohta infi otsisin

Kommentaar

Only two penalties have been awarded against Man United here in eight years. But trooped of at nil nil with the bookies still offering United at 33-1 on to win. Shrewd punters like me had West Ham at seven to one against
                  2 penaltit 8a jooksul-täitsa võimalik.. aga võib-olla tõesti ka kihlveokontorite surve, West Hami võidu korral Old Traffordil tuleks liiga palju raha välja maksta nagu Kolumbias juba
                  GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                  GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                  (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Peter Kenyon on nii eufoorias Premiershipi võidust, et annab Fergiele veel raha, et näiteks selline suurus nagu Ronaldinho Manchesteri meelitata.Lisaks veel paar lauset Beckhamist ja tema oletatavast transferist Ja ka Fergiet ei taheta pensionile lasta:P

http://soccernet.espn.go.com/headlinenews?id=266556&cc=5739

Kommentaar

kantonaa, kui sa mõistaksid inglise keelt, siis ainus lause selles artiklis ütleb, et onu keeldus kommenteerimast spekulatsioone, mis seovad klubiga konkreetseid mängijaid nagu näiteks ronaldinho.

Kommentaar

AC Milani 25 aastane poolkaitsja Gennaro Gattuso väidab, et on väga lähedal
                        Manchesteri kolimisele kuigi ka paljud teised Premier League meeskonnad on temast huvitatud.Ehk siis Keane läheb vist varsti vanaduspõlve veetma või peale Fergusoni ManU peatreeneriks või midagi muud.Aga igatahes hea uudis ma arvan kuigi lootsin, et Ferguson ostab Ronaldinho, esialgu siiski spekulatsioon ma arvan.

http://www.manutd.com/news/fullstory.sps?inewsid=35248

Kommentaar

test

Kommentaar

testimine on vist veidi vajalik kyll, mulgi on selle teema kinni kiilunud, Kaarli viimast posti saan lugeda, kui teemale vastama hakkan..
                            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

ot: jah, kui muudes teemades tuleb 5 postituse järgi uus leht lahti, siis siin neid on vist juba 15 ja ikka ei midagi ...

Kommentaar

no ma üritan ühe korra veel küsida loodan see kord et keegi teab vastust mimes järjestikuses mängus on Ruud van Nistelrooijt värava löönud
                                karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

Working...
                                X