Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglise koondise tegemisi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ei tea kas keegi teine ka aeg ajalt seda f365 mäluvärskenduseks toksib, aga siin on midagi inglise koondise huvilistele. Kui seda starting-11 ka kokku ei pane siis mida veel.

"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

vot nii on lood
      Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

tõenäosusega 1/250 saab Inglismaa koondise järgmiseks peatreeneriks .. David Beckham!

Kommentaar

miks üldse Capello tahab saada inglaste treeneriks? kas pakutakse talle mingit hiigelpalka või on lihtsalt nii põnev väljakutse teha sitast saia?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
            miks üldse Capello tahab saada inglaste treeneriks? kas pakutakse talle mingit hiigelpalka või on lihtsalt nii põnev väljakutse teha sitast saia?
            Capellol on sitasaia retsept käpas. Sellise lootsi käe all hakka või kartma.

Kommentaar

Jose Mourinho accepts england job on TV
              Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Paistab et uueks peatreeneriks saab Capello, mille üle on mul hea meel. Mind ei koti et taktika ei pruugi atraktiivne olla, peaasi on kvalifitseeruda MM-ile ja siis selle suure karika järele.
                AILTON

Kommentaar

Mõned päris sisukad õpetussõnad uustulnukale.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Jah, nüüd on see ka ametlikult kinnitatud. Fabio Capello on Inglismaa jalgpallikoondise teine välismaalasest peatreener!

Kuidas arvate sellest valikust?
                    Oleks keegi parem eelistus olnud?
                    slimm.ee

Kommentaar

kuskil käis tabav võrdlus, et Capello on ju koleda jalgpalli esindaja ja eesmärgiks on ainult tulemused. aga inglased ei mängigi ju ilusat jalgpalli
                      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

tjah, eks saab näha, rohkem ma praegu ei mõtle küll selle peale.
                        ise oleks kedagi teist soovinud sellel ametipostil näha.

Kommentaar

peaaegu 9 kuud nüüd aega valmistuda uueks valiktsükliks...pole ju paha

muidugi oluline on ka, kes saavad abitreeneriteks, igaljuhul on vist inglise ja itaalia keele oskus nõutav

Kommentaar

Capello on vaese mehe Mourinho ja minu arust suurepärane valik, võttes arvesse realistlike kandidaate. Välismaalase palkamine oli paratamatus, kuna inglaste seas pole hetkel ühtki piisava võimekusega taktik-egohaldurit. Koleda jalgpalli koolkonna esindaja tundub samuti mõistlik, sest saadaval olevate mängijatega ei olegi mõeldav Arse või Barka taolise mängustiili viljelemine. Igal juhul oldagu õnnelikud, kuna paberil on tehtud hea valik. Võtmaks pisut maha postituse eufoorilist tooni ei saa jätta mainimata, et paberi peal oli ka Sam -> NUFC hea valik.
                            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

konn. kui kaua on sam olnud nufci treener?
                              nufcil on olnud sittade treenerite periood liiga pikk. pakun, et räägime aasta või isegi kahe pärast.
                              14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Algselt postitas uvv Vaata postitust
                                konn. kui kaua on sam olnud nufci treener?
                                nufcil on olnud sittade treenerite periood liiga pikk. pakun, et räägime aasta või isegi kahe pärast.
                                kusjuures ma täitsa usun, et temast saaks paari aasta jooksul asja, aga tõenäoliselt suudate te mingil tõmblemishetkel ta enne seda lahti lasta.

aga see selleks. inglise koondise tegemiste asjatundjad, mul tekkis üks küsimus: kas Sven lasti lahti või sai tal omal villand?
                                «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                                «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Working...
                                X