Ei tea kas keegi teine ka aeg ajalt seda f365 mäluvärskenduseks toksib, aga siin on midagi inglise koondise huvilistele. Kui seda starting-11 ka kokku ei pane siis mida veel.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmiks üldse Capello tahab saada inglaste treeneriks? kas pakutakse talle mingit hiigelpalka või on lihtsalt nii põnev väljakutse teha sitast saia?
Kommentaar
-
Capello on vaese mehe Mourinho ja minu arust suurepärane valik, võttes arvesse realistlike kandidaate. Välismaalase palkamine oli paratamatus, kuna inglaste seas pole hetkel ühtki piisava võimekusega taktik-egohaldurit. Koleda jalgpalli koolkonna esindaja tundub samuti mõistlik, sest saadaval olevate mängijatega ei olegi mõeldav Arse või Barka taolise mängustiili viljelemine. Igal juhul oldagu õnnelikud, kuna paberil on tehtud hea valik. Võtmaks pisut maha postituse eufoorilist tooni ei saa jätta mainimata, et paberi peal oli ka Sam -> NUFC hea valik.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas uvv Vaata postitustkonn. kui kaua on sam olnud nufci treener?
nufcil on olnud sittade treenerite periood liiga pikk. pakun, et räägime aasta või isegi kahe pärast.
aga see selleks. inglise koondise tegemiste asjatundjad, mul tekkis üks küsimus: kas Sven lasti lahti või sai tal omal villand?«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar