Algselt postitas rohelineKonn
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Mina jään Capello suhtes esialgu erapooletuks. Huvitav on muidugi näha, mida suudab hoopis teise jalgpallikultuuri esindaja ära teha. Eriksson rootslasena (mis siis, et Itaalias kodunenud rootslasena) oli kultuuriliselt lähem valik.
Teisalt mõistan ka neid, kes ütlevad, et koondise juht peaks olema oma riigi patrioot ning leinan kehva seisu inglastest treenerite osas.
Lõpplausena ütlen end uskuvat, et Capello on ajutine lahendus - MM-ini 2010.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustet kui Capello teid MM-ile aitab siis tõmbab minema ja finaalturniiril on juba uus treener? Või siis pärast MM-i tõmbab nahhui, kui üldse sinna pääsetakse?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Inglismaa jalgpallikoondise uus peatreener Fabio Capello sõnas, et see raske töö jääb tema karjääris viimaseks.
61-aastane itaallane kinnitati ametisse reedel ning temast saab Steve McClareni järglane. "See on minu karjääri viimane kroonimine. Väga tore oleks lõpetada parimal moel," ütles Capello, kes on võitnud tiitleid kõigi nelja klubiga, mida ta on juhendanud ning töötas pärast juunis vallandamist Madridi Realist spordikommentaatorina.
"See on järjekordne väljakutse, mis on osa peatreeneri tööst. Seekord on asi keerulisem, kuna pean õppima rohkem kui klubitreener."
"Me tahame esineda väga hästi ning kõigil on suured ootused. Ma arvan, et koos abilistega täidame suured eesmärgid."Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitust... Ma arvan, et koos abilistega täidame suured eesmärgid."
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkõik on itaaliast vist. Väravavahtide treener juba kurtis et pole võtta stabiilset head meest kusagilt.
Kommentaar
-
Ja aga kas koondisel ei ole juba uus lootustandev väravavaht, rahvuse päästja... carson vm selle villa venna nimi on?"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustJa aga kas koondisel ei ole juba uus lootustandev väravavaht, rahvuse päästja... carson vm selle villa venna nimi on?«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar