Algselt postitas jyriöö
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustSorri, ma nüüd aru ei saa. On asi minus või mitte...
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustKas toda inglaste ja prantslaste vutilahingut mõnest Starmani poolt koju toodavas telekanalis näeb ka?
SWP muidu vigastusega audis?
ja lennon oleks võinud ka saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustvaevalt, aga tegelt mul kahju, et defoe ja agbonlahor ei saanud, aga noh, üsna loogiline oli.
SWP muidu vigastusega audis?
ja lennon oleks võinud ka saada.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmida perset. Kuhu kõik tulihingelised inglismaa pooldajad on jäänud.
Miks keegi ei kiru Capello valikuid...Miks keegi ei õienda väravavahtide kallal....Krt jäädakse EM-ilt eemale ja pidu kohe läbi?
Kommentaar
-
England Better Than Italy – Nicholas
Former Arsenal forward Charlie Nicholas has stirred up the tension ahead of tomorrow’s Champions League clash between Roma and Manchester United by claiming that England have more individual talent than Italy, while he also says that Steven Gerrard is a far better player than Francesco Totti.
..........................
Vabandan teatmatuse pärast, aga kes see sell selline on? Uudisest saan aru et ründaja ja jutu põhjal ilmselt võib öelda, et oli tugev õhuvõitlustes (loe: lõi peaga palli liiga palju kordi)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar