Terry värav oli päris ilus.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Gerrardi värav tema kohta oli suht imelikult positsioonilt,ikka oleme harjunud et see vend lajatab kuskilt 30-49nelt meetrilt väracale aga täna oli nagu vana ründaka ise aga samas mäng ise oli suht rahulik munade keetmineMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMingit uut stiili ka näga võrreldes mäkklaareniga?
1. Koondis mängib normaalses koosseisus!
2. Treener ei ole jobu.
Muidu oli selline suht tavaline kontrollime mängu ja lööme vastasele kaks kolli mäng.
Ahjaa, Wes Brown tundus suhteliselt kehva ja Gerrard ei ole äärepoolik.
Ehk prooviks Hardgreavesi kaitses ja Gerrard keskele tuua, et siis näiteks Bently äärele?
Kommentaar
-
Mul on väga kahju, et noori ei proovitud. Ehk siis Trinidadis, aga ma pole üldse kindel. Mõned vahetused tundusid lausa veidrad. Tuua J. Cole ja Bridge sellises mängus vahetusest sisse, aga mitte Young või Agbonlahor? Nii ei õpi küll midagi uut. G. Johnsonist ma parem üldse ei räägi. Tegemist pole just minu lemmikjalgpalluriga, ütleme nii.
Gerrard vasakul tundus esialgu väga naljakas valik, aga ega ta seal üle viie minuti ei püsinud. Tuli keskele ja tegi kokkuvõttes päris korraliku mängu. Iga ohtlikum rünnak käis Stevie kaudu. Samal ajal kui Lamps ei saanud ühte söötu ka korralikult antud. Kui mitu viimast võimalust see mees veel saab?
Defoe'd oli ehk õige Rooney ees proovida, aga see ei paista lahendusena. Pompey mehes lihtsalt pole vajalikku klassi. Kui Owenit korda ei saa, peaks ikkagi nooremate poole pöörduma.
Mängupilt oli muidu igati ok, arvestades, et jänkid ei viitsinud eriti üldse teisel poolajal.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar