Naljakas
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Sai siin jubedalt kaitse üle muretseda, kuid tegelt oli ründetegevus täiesti olematu ehk nothing to roo about. Selline tunne nagu poleks enne MM-i üldse trenni tehtud, kokkumäng oli olematu. Lisaks olematule kokkumängule ebatäpsed söödud, suutmatus palli kontrollida ja üleüldine tujutus.
Suht per*ses tunne on!!AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustju niikuinii Carra, see võtab kui mitte punase, siis teise kollase millalgi kindlasti
nagu esimest korda pargis kokku saanud pubimeeskond, et umbes tund läheb kokkumängu harjutamiseks. või on siis tõesti kruvi nii peale keeratud, et kõigil jalg väriseb all. ja mõni on lihtsalt täiesti tühi, nagu Wayne. tujutu ja ilmetu. kui mune kiirelt üles ei leia, siis tõmbab Sloveenia rahulikult koti pähe ja võite koju sõita.
ja faabiole ka muidugi thumbs up oma kolme keskpooliku taktikaga.
edit: nojah, nagu Mikk ütles.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
no krt... jätke edaspidi suur emile rahule, ainuke mees kes üldse platsil midagi suutis teha.. respect, minu jaoks siiani turniiri parim inglane ja üldse ainus kes hinnet väärib! james ka tubli vana, tekkis küsimus et nahhui see green oli vaja üldse seisma panna esimeses mängus.. aga mehed kes peaks steppima up... ehk (c) gerro, roon, lamps = total & utter CRAP!!!
capello ka ... PETTUMUS!
fabio võiks nüüd käe püksi panna, oma munade olemasolu kontrollida ja pingile jätta need staarikesed kes ei taha platsile samamoodi verd ja higi jätta nagu emile.
Kommentaar
-
capello paljukiidetud munad seoses sellega, et iga mees - nimest olenemata - peab enda koha välja teenima, on küll kuskile jänese urgu ära kadunud.
gerrard - mul lihtsalt ei ole sõnu. pasakäkkide ema. mitte, et see ülejäänud kaader midagi täna väärt oli, aga SG paistis ikka eriti välja. jees, vasakpoolik pole tema koht, aga see ongi treeneri asi alavormis keskealine mees välja jätta ja näiteks joe cole sisse panna.
...ja proovigu nad seda palli kaela ajada, neil on kõik puhtalt peas kinni.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar