Chelsea on ikkagi valgusaastate kaugusel suurde mängu tagasi tulemast. Meeskond on täis noori, kel võtab veel mitu hooaega aega, et siit midagi tulema hakkaks. Platsil pole liidreid ja mängu ohjamine olnud nii täna täiesti null ning on ka kindlasti mitmes tulevas mängus.
See kuidas lasta liiga üks parim lõpetaja veel viimasel minutil ohtlikult löögile on ikkagi täis nali.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Kui te ei suuda nüüd 2 mehega ülekaalus asja ära teha, siis ülejäänud hooaeg võite kleite kanda!
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
Kui loll võib üks jutt olla? Chelsea eest viimane hooaeg liigas 16+15. Mille kuradi pärast ta samamoodi oleks kustunud? Mul hakkas pea valutama selle peale.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
Kui loll võib üks jutt olla? Chelsea eest viimane hooaeg liigas 16+15. Mille kuradi pärast ta samamoodi oleks kustunud? Mul hakkas pea valutama selle peale.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitust
Ta oleks kustunud samamoodi ka siin ridades. Aeg hakkas ümber saama ja üsna varajane karjääri lõpetamine tõestab seda. Pigem võiksite õnnelikud olla, et tema eest suured rahad kätte saite õigel ajal.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKahju, Reali minek oli suur viga. Loodetavasti võetakse stuudiosse kuskile jutustama.
Leave a comment:
-
Kahju, Reali minek oli suur viga. Loodetavasti võetakse stuudiosse kuskile jutustama.
Leave a comment:
-
Eden Hazard on pensioneerunud õige noores vanuses. Suuremjagu Chelsea aastaid on väärt meenutamist, valiti ta ju ikka ja jälle klubi hooaja parimaks. Äge mängija oli.
Leave a comment:
-
-
Tõus on alanud! Nädalavahetusel Burnley-le 3-0 tappa ja siis peale koondiste pausi Arsenalile 4-0 pikki kotte...lihtne ja loogiline!
Leave a comment:
-
Chelsea võitis ja isegi Mudryk skooris. Lineup üsna üllatavalt tundmatu (mulle).
Leave a comment:
-
Algselt postitas onoz9 Vaata postitustMa ütlesin "kindlad põhimehed". Mitu neist peaksid põhis olema? Arvan, et James, Nkunku ja võib-olla Chukwuemeka. Aga jällegi, kõigile neile on väga kallid asendused platsil olemas...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: