Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Chelsea FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Wingback
    replied
    Chelsea on ikkagi valgusaastate kaugusel suurde mängu tagasi tulemast. Meeskond on täis noori, kel võtab veel mitu hooaega aega, et siit midagi tulema hakkaks. Platsil pole liidreid ja mängu ohjamine olnud nii täna täiesti null ning on ka kindlasti mitmes tulevas mängus.

See kuidas lasta liiga üks parim lõpetaja veel viimasel minutil ohtlikult löögile on ikkagi täis nali.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Kui te ei suuda nüüd 2 mehega ülekaalus asja ära teha, siis ülejäänud hooaeg võite kleite kanda!

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust

Kui loll võib üks jutt olla? Chelsea eest viimane hooaeg liigas 16+15. Mille kuradi pärast ta samamoodi oleks kustunud? Mul hakkas pea valutama selle peale.
    Prem'is ei oleks vigastused peale tulnud? Koht, mis on veelgi füüsilisem nagu kõik väidavad. Okei, ela oma mullis edasi.

Leave a comment:

• plastic
    replied

Kui loll võib üks jutt olla? Chelsea eest viimane hooaeg liigas 16+15. Mille kuradi pärast ta samamoodi oleks kustunud? Mul hakkas pea valutama selle peale.
    see klaverivend arsenalist ka omajagu viimasel aastal tegutses....

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust

Ta oleks kustunud samamoodi ka siin ridades. Aeg hakkas ümber saama ja üsna varajane karjääri lõpetamine tõestab seda. Pigem võiksite õnnelikud olla, et tema eest suured rahad kätte saite õigel ajal.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Kahju, Reali minek oli suur viga. Loodetavasti võetakse stuudiosse kuskile jutustama.
    Ta oleks kustunud samamoodi ka siin ridades. Aeg hakkas ümber saama ja üsna varajane karjääri lõpetamine tõestab seda. Pigem võiksite õnnelikud olla, et tema eest suured rahad kätte saite õigel ajal.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Kahju, Reali minek oli suur viga. Loodetavasti võetakse stuudiosse kuskile jutustama.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Eden Hazard on pensioneerunud õige noores vanuses. Suuremjagu Chelsea aastaid on väärt meenutamist, valiti ta ju ikka ja jälle klubi hooaja parimaks. Äge mängija oli.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Lamps tagasi stuudios, näidatakse ka lahkunud ja saabunud mängijate kohta tabeleid, vanuste kaupa, vihjamaks et Chelsea'ga on suur pikk plaan. Siin klubis on aga ju kannatus läbi aegade kõige väiksem olnud. Kas jänki tõesti muudab seda?

Leave a comment:

• alvarez
    replied
    Tõus on alanud! Nädalavahetusel Burnley-le 3-0 tappa ja siis peale koondiste pausi Arsenalile 4-0 pikki kotte...lihtne ja loogiline!

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Chelsea võitis ja isegi Mudryk skooris. Lineup üsna üllatavalt tundmatu (mulle).

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Liigakarikas kõik roosiline, võit ja puha.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    James'i puudumine on juba 11. mehe eest.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas onoz9 Vaata postitust
    Ma ütlesin "kindlad põhimehed". Mitu neist peaksid põhis olema? Arvan, et James, Nkunku ja võib-olla Chukwuemeka.​ Aga jällegi, kõigile neile on väga kallid asendused platsil olemas...
    Kes on praeguses satsis kindlad põhimehed? Pooled uued ostud pole veel pealegi saanud ja raske hinnata, mis on see parim 11.

Leave a comment:

Working...
X