Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Manchester United\'

tõepoolest RVNi ja eelkõige Keane`i mängu toomine oli täitsa õige otsus. Esimene poolaeg oli üks suur õudusunenägu võrreldes teisega. Vägisi tulid juba pähe sellised mõtted nagu - nii palju siis kolmest karikast jne.
    Pettumuseks oli Forlani nõrk etteaste. Mängu parimad minu meelest Scholes ja Howard
    minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

O\'Shea sai küll vigastada aga enne seda ta suutis korda saata ühe heateo, mis oleks võinuks küll paremini lõppeda. ta lõi 26. minutil latti. kahju.... ta oleks küll ühe värava teeninud...

Kommentaar

Originally posted by FCOperBK, Postitatud: 04-01-04 17:43:38
        Vägisi tulid juba pähe sellised mõtted nagu - nii palju siis kolmest karikast jne.
        Kolme KARIKAT on ManU-l ikka suhteliselt raske võita. Või pidasid sa silmas, et kolm karikat saavad ManU ja Real kahepeale kokku???
        Originally posted by FCOperBK, Replying to Topic \'Real Madrid\', Postitatud: 04-01-04 17:54:49
        halva esituse juures võeti kolm punkti - peaks mainima,et see on märk kvaliteedist.

Kommentaar

Originally posted by Epic
          Wes Brown tegi oma esimese etteaste sel hooajal andes Riole puhkust
          tal saab seda puhkust lähitulevikus tõesti vähe olema ...

Kommentaar

Originally posted by FCOperBK

Vägisi tulid juba pähe sellised mõtted nagu - nii palju siis kolmest karikast jne.
            mis karikad need on?? greater manchester senior cup, salford youth cup ja academies u-11 league??

Kommentaar

köhm-kloorihanter-köhm

Pettumuseks oli Forlani nõrk etteaste. Mängu parimad minu meelest Scholes ja Howard
              That\'s diego u know korraks lõi mõned väravad, minu silmis on ta ikka ja alati võrdlemisi idu mees.
              paul lõi enda olukorrad ära,nii peab.Timmy aga oli küll suht ebakindel ja kohe kindlasti mitte mängu parim,ei tea mida sa vaatasid.
              PS:Järgmine kord ajagem vanusele kohasemat juttu,aitähh
              buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

üks mäntšesteri vänn sõimab teist vänni kloorihanteriks. segadusttekkitav. samas, et tegemist on meie armastatud ooperehvtseega, on see muidugi mõistetav.

ei tahaks asja ot-ks keerata, kuid kodanik OooperBKFC (või mis iganes sa oled), kas su sünniaasta pole mitte veidike nihu läinud. ja ma küsin seda suurima tõsidusega. tõesti - alguses oli see naljakas, lõpuks paistab ka Maldini sinu kõrval jalgpalligeenius.

aga et ma teemast mööda ei paneks, siis...lahe (viimane sõna peaks iseloomustama seda teemat)

Kommentaar

Manchester Unitedil peaks olema kaks teemat siin foorumis. Üks m1kule, fittibaldile ja teistele asjalikkudele kujudele. Teine Epicule oma transfer-pasa ajamiseks ja teistele bandwagon tüüpi poistele (gloryhunterid ka).

Kommentaar

Originally posted by Robinho

Manchester Unitedil peaks olema kaks teemat siin foorumis. Üks m1kule, fittibaldile ja teistele asjalikkudele kujudele. Teine Epicule oma transfer-pasa ajamiseks ja teistele bandwagon tüüpi poistele (gloryhunterid ka).

kumba sina roniksid?
                    buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Originally posted by Robinho
                      realile aga polegi vaja teist topicut teha
                      Where were you in '62?

Kommentaar

ühe foorumi võiks temale ( eston#21 ) ja ta sõpradele ka teha
                        Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Originally posted by futbolidipaul
                          ühe foorumi võiks temale ( eston#21 ) ja ta sõpradele ka teha
                          See foorum on vist sinu poolt välja käidud?

Kellele see ei sobi, siis variante on mitu. Parim neist ehk kah lahe voorjum

Kommentaar

ei mitte päris seda. lihtsalt tore on lugeda vahest, kuida tulevad kaalutletud seisukohad ja hästi läbi kaalutletud postitused meeskonna kohta, kes lõid tema lemmikklubi. ausad postitused alati oodatud
                            Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Originally posted by H.M Murdock

köhm-kloorihanter-köhm

That\'s diego u know korraks lõi mõned väravad, minu silmis on ta ikka ja alati võrdlemisi idu mees.
                              paul lõi enda olukorrad ära,nii peab.Timmy aga oli küll suht ebakindel ja kohe kindlasti mitte mängu parim,ei tea mida sa vaatasid.
                              PS:Järgmine kord ajagem vanusele kohasemat juttu,aitähh
                              mhhhh??? mis mu jutul häda oli???????

Kommentaar

Originally posted by Magpie

üks mäntšesteri vänn sõimab teist vänni kloorihanteriks. segadusttekkitav. samas, et tegemist on meie armastatud ooperehvtseega, on see muidugi mõistetav.

ei tahaks asja ot-ks keerata, kuid kodanik OooperBKFC (või mis iganes sa oled), kas su sünniaasta pole mitte veidike nihu läinud. ja ma küsin seda suurima tõsidusega. tõesti - alguses oli see naljakas, lõpuks paistab ka Maldini sinu kõrval jalgpalligeenius.

aga et ma teemast mööda ei paneks, siis...lahe (viimane sõna peaks iseloomustama seda teemat)
                                kui keegi arvab, et mul on ig aasta uus lemmik klubi, siis see keegi eksib. ManU toetaja olen olnud juba oma 7 aastat. Kodanik, gägpi-mägpi (või mis iganes sa oled), mis on selles halba, kui ma räägin paar lauset viimasest manchesteri mängust??????? Tekib küsimus, et millest üldse rääkida tohib, kui viimasest mängust ka ei tohi.

Kommentaar

Working...
                                X