Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Manchester United\'

Dimädzzio, loe veelkord Aramise postitus üle:

Originally posted by Aramis
    Minu arust ei teinud Ivanov midagi hullu. aga liinikohtunik kes Scholesi värava vilistamata jättis oli see, keda Manu fännid võiks süüdistada.
    piirikohtunik ilmselt tõepoolest eksis, jah. keegi seda ei püüagi siin vaidlusta.

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

piirikohtunik ilmselt tõepoolest eksis, jah. keegi seda ei püüagi siin vaidlusta.
      Nii paha kui kõik ManU-le liiga teevad... Kõik kiusavad ja kohtunikud on ka pahad ja siis veel on vastaste treener hale... Ja ManU on ju tegelikult parim, kuidas siis nüüd nii... Ma ütlen küll... Ja kohtunik ikka peaks vangi minema...
      Aga mis see siis siin on?
      Where were you in '62?

Kommentaar

Originally posted by dimaggio
        Nii paha kui kõik ManU-le liiga teevad... Kõik kiusavad ja kohtunikud on ka pahad ja siis veel on vastaste treener hale... Ja ManU on ju tegelikult parim, kuidas siis nüüd nii... Ma ütlen küll... Ja kohtunik ikka peaks vangi minema...
        Aga mis see siis siin on?
        see on ehk tükike õrna irooniat, kallis sõber. kasvad ja õpid ehk mõistma. või siis ei õpi. ongi ainult 2 varianti.

Kommentaar

see on ehk tükike õrna irooniat, kallis sõber. kasvad ja õpid ehk mõistma. või siis ei õpi. ongi ainult 2 varianti.
          eeemmm, las ma nüüd vaatan sõnaraamatust järgi, milles sõna \"iroonia\" tähendus peitub
          lihtsalt mulle isiklikult tundus see ebakompetentse lausena, võibolla olengi ma siis nii juhm, et ei saa pihta, ma ei tea
          Where were you in '62?

Kommentaar

o\'shea, phil neville ja brown on ainsad kaitsjad, kes manule pühapäevase derby tarvis on alles jäänud. gary on suspended, pika vigastatute nimekirjaga liitusid ka \'uus centreback\' keane ja võimalik \'paremakaitsja\' djemba. see tähendab ilmselt seda, et leftback saab olema giggs....

muide uefa ootab enne omapoolset tegevust ametlikku raportit selle kohta, et kõigi suur lemmiktreener mourinho mängu lõppedes tunnelisse joostes tribüünide suunas rusikaid viibutas. või...wait a sec..päris rusikas need käed ju ei olnud, 1 sõrm oli ikka püsti ka..
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi
              Arsenalist ja tänasest mängust ma üldse ei räägi - loodetavasti lähevad nagu kogu täiega ahju. Või noh, kurat temaga - varem või hiljem see juhtub nii või naa. Suva. Pealegi pole nad ju inglased ka.
              Näiteks see on minumeelest käesoleva foorumi kõige rämedam postitus üle pika aja. Ei ninahoidva punanina pilt ega muu postitus ei küündinud lähedalegi sellele vihapurskele.
              Las ma pakun semiootilisest seisukohast fittibaldi teksti tõlgendades: fittibaldi vihjas neegritele, kes peaks ahju minema ja seal suure leegiga põlema, sest neeger pole ju inglane ning kunagi hiljem see nii oligi ja fittibaldi lootuses, et tulevikus võiks uuesti korduda. Samuti on selgelt olemas näha viga prantslaste vastu ja üldse iga teise riigi jalgpallurite suhtes, kes inglane pole, seega eriline põlastus ja vindus pilk Arsenali poole. Valverassistid ei maha, olge ettevaatlikud :P

Aga tegel ka, miks see räme oli? Lootus ju, et Arsenal välja kukuks. Miks ka mitte?
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Originally posted by Martin
                Las ma pakun semiootilisest seisukohast fittibaldi teksti tõlgendades: fittibaldi vihjas neegritele, kes peaks ahju minema ja seal suure leegiga põlema, sest neeger pole ju inglane ning kunagi hiljem see nii oligi ja fittibaldi lootuses, et tulevikus võiks uuesti korduda. Samuti on selgelt olemas näha viga prantslaste vastu ja üldse iga teise riigi jalgpallurite suhtes, kes inglane pole, seega eriline põlastus ja vindus pilk Arsenali poole. Valverassistid ei maha, olge ettevaatlikud :P

Aga tegel ka, miks see räme oli? Lootus ju, et Arsenal välja kukuks. Miks ka mitte?
                Arsenali väljakukkumisele lootmine võib mõne inimese jaoks panna päikese paistma ka pilvisel päeval, seega ei tule mul mõttessegi seda kuidagi taunida. Lootke aga rõõmuga! Mulle ei meeldinud kasutatud sümboolika ja retoorika. No et ahju (ahju teemal on siin foorumis piisavalt arutatud, seda pole enam vaja) ja ei ole inglased jms. Toon tundus äärmiselt vaenulik ja ebameeldiv, selletõttu on ka räme. Täiesti võimalik, et tegemist on minu isikliku traagikaga, aga latt, mis asub minu jaoks kõrgusel \"hea maitse piir\" sai siin küll elegantse kaarega ületatud.

Kommentaar

\'ahju\' peaksid semiootilisest seisukohast asju kaaludes minema siiski juudid, sest tänapäeva ajaloolispoliitiliselt teadlikul inimesel seostub mõistagi ahi kui märk holokausti kui märgistavaga. (vt ka eesti muistendid, rehepapp ja vana-jüri ahjuajamine). Teisalt on sihitis \'ahju\' laialt levinud väljend ka jalgpallihuviliste seas, kes seda kasutavad tähenduses \'kaotama\'. Vt ka \'kotid taha saama\' (vihje homofoobiale), \'suhu saama\' (seos sama, vt ka vangla žargoo). seega seos ahi+neegrid (pro \'mustanahalised\') tähendust ei kanna.

kindlasti ei saa kuskilt välja lugeda ka vihjet autori ksenofoobiale, või inglise rahvuse kui eelistatu esiletoomist jalgpallimängijate seas. pigem viide üldteatud seigale, et arsenali näol on tegemist eelpunktiga normannide järjekordses invasioonis albioni pinnale ( vt ka William Vallutaja).

postitus oli tingitud mainitud normannide siinpesitsevate sabarakkude väljakutsuvatest avaldustest, autor on ka tunnistanud, et reaktsioon oli mõnevõrra läbimõtlemata, klassi- ja tuleb välja et ka rassiviha õhutav ning kõigi rahvaste sõpruse eesmärki see tõepoolest ei teeninud.

nagu me teame, ei saanud see lootus ka kunagi tõepõhja alla ja 8 seas jätkab siiski 3 normannide meeskonda. :P

Kommentaar

Üldjuhul tähendavad sõnad ja väljendid negrofiilide või valverassistide või samas ükskõik kelle teise jaoks ükskõik millises ühiskonnas siiski seda, mida nad ise kas kõige rohkem kardavad/põlgavad või siis kuulda tahavad.

Ehk sa oled üks korralik tropp fitti ja solvasid meid kõiki, mine ja häbene nüüd kuskil ja kui sul joppab, siis õhtul teeme CMi ja ma panen West Hamile kotid taha, mis siis, et viimati ise suhu sain. Oh seda pedede pillerkaart nüüd

Kommentaar

andestust, et vahele trügin, aga rutiinsel tööpäeval seda sügavasisulist kaikavedu lugedes, oleks justkui teine päike taevasse tõsunud ja näo naerule löönud

Kommentaar

Kommentaar

Üldjuhul tähendavad sõnad ja väljendid negrofiilide või valverassistide või samas ükskõik kelle teise jaoks ükskõik millises ühiskonnas siiski seda, mida nad ise kas kõige rohkem kardavad/põlgavad või siis kuulda tahavad.
                          päris nõus ei ole. minumeelest ei ole soovid/hirmud-skaala see ainus, mis määrab inimese jaoks teise inimese suhtumise mõistmise. või kui on, siis jääb minu küündimatuse taha enesele selgitamine, et milliste kartuste/põlguste/unistustega siis minu vastumeelne reaktsioon seotud on. aga ärge seekord aidake mind sel äratundmise raskel teel

Kommentaar

päris nõus ei ole. minumeelest ei ole soovid/hirmud-skaala see ainus, mis määrab inimese jaoks teise inimese suhtumise mõistmise. või kui on, siis jääb minu küündimatuse taha enesele selgitamine, et milliste kartuste/põlguste/unistustega siis minu vastumeelne reaktsioon seotud on. aga ärge seekord aidake mind sel äratundmise raskel teel
                            Einoh, minu arvates annavad sellised toredad vestlused just siin foorumis asjale ilmet juurde ja elavdavad päevi. Võiks lausa uue teema ju teha, kuid siis hakkaksid kõik kohe mikku karjuma ja mulle ütlema, et see teema on kuskil off topicus olemas Kuid see selleks, mingi pärdik tuleb vähemalt tänase päeva jooksul kindlasti vinguma, et see jutt ei puutu asjasse, aga keda kotib!

Mis puutub skaalasse, siis kindlasti ma ei mõelnudki, et see on ainuvõimalik skaala, mis inimeste jaoks asju määrab. Lihtsalt üks võimalik osa, sinna hulka tulevad ju veel täpselt väärtused ja õpitud normid jne... Selliseid õige-vale skaalasid, kus vaid kaks otsa on, polegi vist nagu eriti kui üldse. Muidugi on siinkohal õige hetk küsida, et miks sa negrofiil oled ja prantslasi jumaldad? Vanadest ja toredatest aegadest teada tuntud moeröögatustest (mida ka mina vist noorena kandsin, oh neid arme mu hinges) ehk meeste sukkpükstest jäänud kõrvalmõjud?

Ja teise asjana mõtlesin ma ka selle üle, et kuidas oleks sinu maitse piiridesse saanud tolle lausepaari-kolmega jääda. Igast toredad variandid tulid. Aga see on muu teema, läheb ilaks kätte ära :P Ja tööandjatele ütleks, et andke rohkem tööd, muidu töötajad tegelevad igasugustes foorumites ei tea millega.

Aga tore oli ikkagi! Nüüd tööle, ega rahulolu ja kommunism ise teki.

Kommentaar

Mõte oli teisest asjast postitada ,aga räägin sellest ka. Minu arust võiks ManU Uefa`le kaebuse esitada kas tõesti kohtuniku eksimuse tõttu jääb siis CL`i veernadfinaali saamata.Aga igavusest sportneti vaadates avastasin uudise ,et Beckham on pettunud et ManU ei jõudnud veerandfinaali.Tahtis nendega kokku minna. Oma viga ,et ta siis ManU`st ära läks ManU oleks temaga edasi saanud.Ütlen ManU fännidele tõsiselt kahju nendest. Toetasin ka ju vahepeal ManU`t ,aga kahjuks on need kuldsed ajad möödas. Link
                              sigpic

Kommentaar

Originally posted by Henryfan

Mõte oli teisest asjast postitada ,aga räägin sellest ka. Minu arust võiks ManU Uefa`le kaebuse esitada kas tõesti kohtuniku eksimuse tõttu jääb siis CL`i veernadfinaali saamata.Aga igavusest sportneti vaadates avastasin uudise ,et Beckham on pettunud et ManU ei jõudnud veerandfinaali.Tahtis nendega kokku minna. Oma viga ,et ta siis ManU`st ära läks ManU oleks temaga edasi saanud.Ütlen ManU fännidele tõsiselt kahju nendest. Toetasin ka ju vahepeal ManU`t ,aga kahjuks on need kuldsed ajad möödas. Link
                                KLASSIKA!!!!

Kommentaar

Working...
                                X