Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

roi kiin läheb seltikusse, kus on tema õige kohta

Kommentaar

Roikiinil poleks seal midagi teha - McVirgo juba ees ju.

Kommentaar

Tatikad, jalgpallis tahate pähe saada? Me enda omadega mõtlesime, et põhimõtteliselt võiks kihlvedu olla umbes nii, et kui teie kaotate, siis jooksete paljalt Viru keskusest Raekoja kella alla ja kui meie kaotame, siis kanname kolm tundi teie avatare.

Igatahes, kinnas on visatud.

Kotikud.

What say ya!
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

kuna mulle hirmsasti meeldib sport (ja naine käsib ka koguaeg minna õllekõhtu väiksemaks jooksma) - kas ma võin külalisesinejana tatikate väravas mängida?

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

kuna mulle hirmsasti meeldib sport (ja naine käsib ka koguaeg minna õllekõhtu väiksemaks jooksma) - kas ma võin külalisesinejana tatikate väravas mängida?
            Ei, kuid sa võid olla kohtunik või siis haa kaks oo insener ehk veepoiss.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Tatikad, jalgpallis tahate pähe saada? Me enda omadega mõtlesime, et põhimõtteliselt võiks kihlvedu olla umbes nii, et kui teie kaotate, siis jooksete paljalt Viru keskusest Raekoja kella alla ja kui meie kaotame, siis kanname kolm tundi teie avatare.

Igatahes, kinnas on visatud.

Kotikud.

What say ya!
              Austatud kvaliteetklubi toetaja!

Juhin su tähelepanu asjaolule, et viskasid just nüüdsama kinda ajaloota klubi toetajatele, kellele Rünno sõnu kasutades tuleb \"karvad musta markeriga peale joonistada\".

Mõistukõne on Vodafone\'i logo kandva nokamütsi kandjale sama arusaadav, nagu chawette\'i \"Määäää\" Tesco parklas.

Ütle neile otse ja selgelt.

Terv,

Konniichi
              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Sutsu sitt on see, et paljud neist triblavad nii kiiresti, et karvu peale joonistada lihtsalt ei jõua.. aga omasugustega võib proovida küll..

Kommentaar

4-4-2!

algus on vägev!

Kommentaar

No Kurat, poolaeg 3-2. Kui nii edasi jätkame siis võitu ei tule. kaitses ollakse ebakindel, samas aga me surume päris kõvasti. Ma ei tea. TULGU VÕIT NOH!!

Kommentaar

Kommentaar

kust te mängu vaatate?

Kommentaar

Kõik on taas lust ja lillepidu! 4-4-2 on tagasi! Jee!

Kommentaar

ferdinand on päris hea.
                            mom\'iks võiks olla park, kes teenis pendla ning andis kaks väravasöötu ja oli muidu tubli.

väikene muudatus nüüd: skysports iseloomustas parki sõnaga \"Dynamite\" ning andis tema esitluse eest 9 pointsa.
                            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

mööda linna paljalt jooksmine on küll minu jaoks juba läbitud etapp, aga väravasse võin ikka minna. rohelineKonn ei suuda mulle ju lüüa rohkem kui ühe värava, näitab elu.

ps. ema ütles et ma olen lihtsalt hilise küpsemisega ja mul hakkavad kindlasti kunagi karvad kasvama!
                              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas Indrec

kaitses ollakse ebakindel, samas aga me surume päris kõvasti.
                                heh jah, Rio vehkis k2tega ja ei m6elnudki olukorda l6puni m2ngida....
                                Park oli tubli, aga Giggs andis nagu meistrite liigaski, palju juurde,

ei tea, kas 442 oli teadlik valik v6i rohkem pealesunnitud, kui Scholes oli l6puks pingilej2etud

edu mille Ruud sai passiivses suluseisus olles
                                ning 1 juhul oli Smith t6eliselt passiivses suluseisus ning ei osalenud m2ngusituatsioonis
                                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Working...
                                X